Murat Murathanogluna Sevgilerimle

Biz de de Digiturk var ama Murat Murathanoğlu maçları anlatınca sesini kısıyorum. Bir daha bizim maçıımızı anlatmasın bu adam.

Bu maçı bu arkadaşlara anlattırmek açık açık provakasyondur.Sosyal medyada onca tepki oldu birçok insan açıp dıgıyi telefondan protesto etti buna rağmen bu maçı bu arkadas anlatıyorsa bunun sonucu açık o zaman amacı da açık

Eğer hırpalanması doğruysa ve bunu kim yaptıysa helal olsun demek istiyorum!! Gerçekten bunlara bu maçı anlattırmak direk provakasyondur!!

Rantçılıktan o kadar şuurunu kaybetmiş ki 2. periyotta Mccollum'un attığı deneme faulunde, 3 Fenerli Mccollum'un 3 cm'e yakınında olmasına rağmen ilk atış başarısız dedi. Adamın gözü paradan başka bir şey görmüyor. Çok kötü yönetiliyoruz ama şu adamı da indiremezsek yazıklar olsun bize.

Cidden ben de bu adamın ve Didin'in maç anlatışından feci derecede sıkıldım, gerekli yerlere ileteceğim şikayetimi. Bu nedir arkadaş, para veriyoruz takımımızın maçını izlerken kendi takımımızı Sırp takımı gibi hissediyoruz hele o McCollum'un kaçırdığı turnikeyi anlatışı yok mu? McCollum'un atacağını düşündüm sıonra bir anda Datome'nin deparını görünce o kadar kolay olmayacağını anladım, bu nedir yahu?

Cidden ben de bu adamın ve Didin'in maç anlatışından feci derecede sıkıldım, gerekli yerlere ileteceğim şikayetimi. Bu nedir arkadaş, para veriyoruz takımımızın maçını izlerken kendi takımımızı Sırp takımı gibi hissediyoruz hele o McCollum'un kaçırdığı turnikeyi anlatışı yok mu? McCollum'un atacağını düşündüm sıonra bir anda Datome'nin deparını görünce o kadar kolay olmayacağını anladım, bu nedir yahu?
Ben de arayip sikayette bulunacağım, çok açık ve net adam İpekci´de sus pus oluyor. Sanki zorla maça getirmisler.

Bu adam eski zamanlarda menejerlerle çok iyiydi, takımlara oyuncu pazarlardı, sonra da o oyuncuların maçını öyle bir anlatırdı ki gören de MJ ülkemize transfer oldu zannederdi... Amatörlüğün dibine olduğumuz yıllarda, takımlar transfer yapmadan önce bu şahsı ararlardı, Michigan İngilizcesiyle çok iyi prim yaptı, kimsenin basketbol maçı anlatmak istemediği zamanlarda İsmet Badem'le beraber Burçin Badem'in nasıl bir fundemental e sahip olduğunu yutturmaya çalışırlardı... O zamanlar kulüp değil müessese takımlarının borusu öterdi, bu sebeple 3 büyükler çok severdi, ne zaman ki ibre Ülker FB ye döndü ülkemizde bu vatandaş rengini belli etti... Ben bu vatandaşı anlarım da bizim ekmeğimizi yemiş Didin ve Tufan gibilerine ne oluyor? Didin 3 cümlede bir 'Ülker arenadaki ortam şuydu buradaki bu' diyor, hayırdır?

Ben şubede yönetici olsam bir şekilde bu adama Galatasaray maçlarını anlattırmam. Sen alenen taraf tutacaksın, millet de bunu yiyecek! Yok öyle iş Murat efendi!

Elinde bu maçı sunabilecek birkaç tane alternatif varken, tribünlerin tepki göstereceğini bile bile bu ismi görevlendirmek Lig TV´nin karakterini ortaya koyuyor her türlü.

FB yöneticileri, teknik kadrosu ve oyuncuları gibi tribünleri tahrik etmeye yönelik bir davranıştır gözümde. Verilen tepki de anasının ak sütü gibi helaldir.