Murat Murathanogluna Sevgilerimle

İkinci maçtan sonra gelemez herhalde diye düşünmüştüm, yine gelmiş, bizi sallayan yok, Aziz Yıldırım parmak ile tehdit ederdi gelemezdi.

Murat Murathanoğlu'nun NBA'de 1990'larda Martinez isimli basketbolcuyu Mertaynaz diye teleffuz etmişliği var.
Galatasaray harici maçlarda o kadar kötü anlatmıyor ama emeklilik vakti gelmiş artık.

Rantçılıktan o kadar şuurunu kaybetmiş ki 2. periyotta Mccollum'un attığı deneme faulunde, 3 Fenerli Mccollum'un 3 cm'e yakınında olmasına rağmen ilk atış başarısız dedi. Adamın gözü paradan başka bir şey görmüyor. Çok kötü yönetiliyoruz ama şu adamı da indiremezsek yazıklar olsun bize.

O pozisyonda bende anlayamamıştım 3 faul atılmasını :)
Oluyormu öyle deneme atışı ? Yada hangi durumlarda oluyor !

Yok abi, ben doğru telaffuz edemedim. Öylesine attı adam işte, ısınmak için heralde. Gitti faul çizgisinde 3 Fenerli olmasına rağmen ilk atışı başarısız dedi. Adam ya kör, ya aklı maçta filan değil ya da -en büyük ihtimal- gözü Fenerbahçe'den başka bir şey görmediği için kaçtığı ana kendisini odaklamış.

Diyelim oyun herhangi bir nedenle durdu bir oyuncunun elınde top var o da şut attı deneme olsun diye arada oluyor ya Mccollum da faul çizgisinden attı ve faul atışlarından hemen once attı bır adım gerıden onden de atabılırdı Mccollum sportmenlık dısı faul atıyordu zaten çizgi gerisinde olması gereken oyuncular üç saniyenin içinde idi daha

Murathanoğlu dünkü tepkilerden sonra hizaya gelecektir. Baya baya koruma filan istedi. Halbuki insanların isteklerine kulak verilse, maç ortadan tarafsız bir şekilde anlatılsa, işler daha rahat çözülebilir. Murathanoğlu'ndan daha fanatiği Murat Didin, bu şahısların ikisinin de bizim salona girişleri il güvenlik kurulu tarafından yasaklanmış durumda. Ligtv'den görevli olsalar bile bu şahıslar salona alınmamalı.

Saldıranlar bizi haklıyken haksız duruma düşürdü. Ntv+Lig tv protesto edecekmiş maçlarda. Şu adamın rezillikleri bin oldu ama biz protesto ediliyoruz. Dünkü maçın faturası ağır oldu.

Tepkileri çok iyiymiş yalnız. :) ''Yarınki müsabakayı canlı anlatacak olan spiker-yorumcu ikilisinin yalnızca, “2 sayı, 3 sayı, faul, mola, serbest atış, hatalı yürüme, oyuncu değişikliği” gibi temel terimleri kullanacağı öğrenildi.''

Murat Murathanoğlu için Vesely ve Udoh'un smaçlarında 2 sayı demek çok zor olacak. :) Türk insanı çok acayip, vur deyince öldürüyor. Biz adama küfürlü, küfürsüz protesto yapın dedik, dövmeye gittiler. Murathanoğlu bizim maça gelmesin dedik, adamlar protestoya başladılar. Her maç Fenerbahçe'yi yalayan adamların protestosu gerçekten şu an her şeyin önünde tutulmalı, en büyük derdimiz bu. Yalnız bu onurlu, gururlu, efendi beyefendiler (M.M. F.Ş İ.Ş T.F M.D) neden geçen yıl adı şikede geçen bir adamın (RECEP ANKARALI) final eşleşmesinin 7. maçına atanmasını protesto etmemişler. Yoksa işin ucu anca kendilerine dayanınca mı protesto gereği duymuşlar? Geçen yıl bizim şampiyonluğumuz çalınırken boş salonda Fenerbahçe'nin şampiyonluğunu kutlayan bu şeref yoksunlarını, gelecek yıl Euroleague maçlarımızda da bekleriz. Bakalım olası Fenerbahçe maçında sahanın neresinde ikamet edecekler.

Bu olaylar yıllardır yapılan haksızlıkların,tek taraflılığın dışa vurumu insanlar o kadar dolmuşlar ki böyle patlıyorlar ama federasyon hala tek tarafı cezalandırarak birşeyler elde edeceğini sanıyor.

Bu tutum devam ettiği sürece hiçbir şey değişmeyecek malesef...

Keşke maç seyircisiz olmasına rağmen grup olarak oraya gidebilecek bir organizasyon kurulabilse, taşkınlık/olay çıkarmadan kendisinin stada girişine engel olunabilse. (bi an hayal ettim, ne güzel olurdu, ne güzel bir mesaj olurdu ilgili(!) medya organlarına)