Murat Özyer' e sormak istedikleriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabancı transferlerinin de bitmesi ve takımımızın büyük ölçüde oluşmasından sonra, takım kimyasıyla ilgili Murat Hocamız ile bir röportaj yapacağız. Sorularınızı bekliyoruz.
 
Murat hocamız geçen sezon atletik ve agresif yabancıları tercih ederek koşan ve savunmaya dayalı bir takım oluşturmuştu.

Bu sene yapılan transferlere baktığımızda oyuncu özelliklerinde çok büyük farklar görüyoruz. Bu geçişi hücuma dönüş olarak mı değerlendiriyor? Yeni oyuncularımızın geçen seneki Amerikalılara göre nispeten daha yavaş ayaklara sahip olmasını savunmada dezavantaj oluşturmaması için nasıl kontrol edecek?

Milan Gurovic ile malum konuları konuşmuşlar mı?

Marshall Strickland'ı istikrarından ve iyi huylu olmasından dolayı mı tercih etti?

Antonio Graves'in Fransa'daki çıkışını neye bağlıyor? Fransa açık saha oyununa dayalı bir lig, aynı performansı burada gösterbilecek mi? Kendisinden ne bekliyor?
 
şampiyonluğa oynayacağımızı bu sene telaffuz edecek mi acaba? yerli transferi yapma durumumuz var mı,transferi tamamen kapattık mı ?cenk akyol'un gelme ihtimali var mı?fikstür hakknda neler düşünüyor özellikle son haftalarda ki zor gözüken seriden?
 
takımın 1 numaralı poziisyonundaki oyuncular ligi goturebilecek mi ? malum 2 sezondur en fazla dertli oldugumuz noktalardan biri ?

nusret yıldırım kiralık mı gitti bonservisiyle mi ?

takımın yabancı rotasyonu iyi fakat lleride ozellikle ligde sakatlık gibi durumlarda ciddi sıkıntı yasanacak gibi duruyo bu konudda bi calısmaları var mı?
 
-Galatasaray taraftarı Robert Hite'ın gitmesine çok üzüldü ve bu sezon için kesinlikle kalmasını beklediğimiz bir isimdi? Neden takımda kalmadı?

Charles Gaines ve Chris Owens'dan beklenilen performansı alamadınız mı geçen sezon yani beğenmediniz mi ?

Her sene kadro yenileyerek Murat hocam şampiyon olacağına inanıyor mu? İnanıyorsa eğer gerekçeleri nedir ?

Polat Kocaoğlu'nun yapacağı görevi takımda yapacak oyuncu yok muydu ben örnek vereyim;Erdem Türetken! Neden transfer yapma gereği duydunuz ?

Geçen yıl yapılan transferlerle bu sezon yapılan transferleri kısaca karşılaştırır mısınız?
 
Benim sorum: Sayın Hocamız Murat Özyer coachluk kariyerinin en iyi kadrosuyla çalışma imkanı buldu(ülkerspor'da dahil).Başarı adım adım geldiği için bu seneki kademe kademe planlarını açıklayabilir mi?Şampiyonluk için en önemli 2 madde elimizde var kaliteli bir kadro, kaliteli bir hoca, takımla taraftarın bütünleşmesi için bu sene ne gibi organizasyonlar planlanılıyor?Son sorumda altyapıyla ilgili kendi özkaynaklarını kullanamayan kulüpler genelde kalıcı başarıyı yakalayamaz altyapıdan bu sene veya önümüzdeki senelerde takıma katmayı düşünüp bir Kerem Tunçeri gibi çıkış yapmasını beklediği bir oyuncu var mı?
 
Takimin birinci guardi(antremanlar baslamasada kafasindaki isim) kim ?

Oyunu 4'ten kuracagiz demisti hoca , bu yuzden istedigi 4 numaralar mi ? Bu stratejide bir degisiklik var mi ?

Objektif olarak degerlendirirse bayan takimimizi(takip edebildiyse) nasil buluyor ve ona gore hedeflerini gerceklestirebilecekler mi ? Augustus'u kendi takiminda dusunurmu :)
 
-Murat hocanın belli bir hayali vardı transfer de bunu büyük ölçüde gerçekleştiğini görüyoruz, peki taraftarın en büyük hayali olan Şampiyonluk için bu sene hedefim şampiyonluk diyecek mi?

-Guroviç'in mükemmek yıldız olmasının yanı sıra patlamaya hazır bomba oluşu takımı ve teknik heyeti nasıl etkiler ?

-Murat Hoca salon yapılmasını çok istiyordu Telekomla anlaşmadan sonra bunun yapılacağı söyleniyor,Türk Telekom Galatasaray birleşmesi hakkında neler söylemek ister ?( Özellikle hayali olan salonun gerçekleşmesiyle ilgili )

-Bu soru kendimce Ayhan Şahenk'e hafta içi ulaşmak genelde zor oluyor, ULEB kupası maçlarının Abdi İpekçi'de oynanması düşünülemez mi ?

Saygılar.
 
Ligde en çok süre alacak oyuncularımızın Gurovic-Milojevic-Zizic olmasını bekliyoruz..O bu konuda ne düşünüyor ?

Strickland ve Graves transferli sayı potansiyelimizi arttırdı..Uleb'te 5 yabancı sistemini düşünür mü ?

SAYGILAR..
 
Ligte ki 3+2 kuralı gereği rotasyonu nasıl kurmayı planlıyor?
Pivot pozisyonunda Hüseyin dışında verim verebilcek bir Türk uzun olmamasını,Hüseyin'inde yaşı gereği max 20 dakikayı kaldırabilecek olmasını rotasyonu kurarken nasıl çözmeyi düşünüyor?
 
Piyasada o kadar iyi PG varken neden Strickland tercih edildi ? Kafanızda oyunu nasıl olusturdunuz?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst