Murat Özyer' e sormak istedikleriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benimde sorum Marshall'la ilgili.

Neden Marshall Strickland ? Ucuz olduğu içinmi yoksa ilk sayfada Ahmed Salih abinin dediği gibi iyi huylu ve istikrarlı olduğu içinmi .Kısacası neden Strickland.
 
Graves Avrupa'da sg Strickland pg oynadığı için genel olarak bizde de beklentiler bu şekilde oynayacakları yönünde ama gerek kolej kariyerlerine gerekse yeteneklerine baktığımızda her ikiside her iki pozisyonda (pg/sg )oynayabilirler .

Sorum Graves'den 1 numarada Strickland'dan 2 numarada da yararlanma planı var mı ?
 
gs tv de yaptığı konuşmada alt yapıyla ilgili bir plan ,projeisnin olduğunu kalması durumda uygulamaya geçeğini gitmesi durumda rapor halinde vereceğini solemişti. kaldığına göre bu plan nedir. bu plan nezaman meyvelerini verecek.galatasaray ın kendi yerli ve kaliteli ratasyonu ne zaman oluşturcak.yani yeni keremler görecekmiyiz. yoksa sponsorlara bağlı dışardan mı alacaz .Ne zaman tam bir organizasyona ulaşcağız. ( çok mu abartıtım aceba)
 
gs tv de yaptığı konuşmada alt yapıyla ilgili bir plan ,projeisnin olduğunu kalması durumda uygulamaya geçeğini gitmesi durumda rapor halinde vereceğini solemişti. kaldığına göre bu plan nedir. bu plan nezaman meyvelerini verecek.galatasaray ın kendi yerli ve kaliteli ratasyonu ne zaman oluşturcak.yani yeni keremler görecekmiyiz. yoksa sponsorlara bağlı dışardan mı alacaz .Ne zaman tam bir organizasyona ulaşcağız. ( çok mu abartıtım aceba)http://gsbasket.org/forum/viewtopic.php?f=1&t=5323
Murat Özyer' e sormak istedikleriniz
 
Suat Aydın' Alıntı:
3-Guroviç'i rusların elinden neler yaptılarda aldılar.(Çünkü geldiğne ve rusların elinden nasıl aldıklarına inanamıyorum)
Bu soru önemli. Bunu sorun lütfen.
 
bu sezon yabancı transferlerinde başarılı olduğunu düşünüyor mu?
zira geçen sezon türkiye kupası öncesi ve sonrasında yabancılar değişmişti taraftarı bu sene bu tür olaylar bekliyor mu?
avrupalılar baktığımız zaman hepsi kalitesini kanıtlamış durumdalar.
graves ve m.strickand dan ikilisinden beklediği verimi almazsa bu oyuncuları yollamayı mı devam mı etmeyi düşünür?
 
1- Gurovic, Milojevic ve Zizic'in butun kariyerlerine ragmen, takim icinde problem yaratabileceginden endisesi var mi? Ozellikle gurovic'in ne kadar "coachable" bir oyuncu oldugu tartisma konusu gibi duruyor.

2- Rotasyonda zaman dagilimi nasil olacak? Mac icinde toplam 200 dk'da:
5 yabanci+Huseyin+Cuneyt'e 25'er dk civari zaman dusecek diye tahmin ediyorum. Bu arada Euroleague'de oynamayan Galatasaray'a 3 kariyerli Avrupali oyuncumuz 25'er dk civarinda sure alacaklarini bilerek mi geliyorlar? Bu durumda huzursuz olmalari riski var mi?

3- Yuksekli butceli bir takim kurarken guard pozisyonunda Strickland'i kullanmak risk degil mi?
 
Geçen seneden ne gibi dersler çıkardı Murat Hoca, ve bu sene yapılan transflerde etkisi nedir bunun? Geçen seneki gibi alan savunması ve hızlı hucuma dayalı sistem başarılı olsa da yarısahada set hucumunda baya zorlanmıştık çoğu zaman. Hatta bazı maçların belli bölümlerinde çok düşük skorlarda kaldığımız olmuştu. Bunu aşabilmek için ne düşünüyor hocamız?

Hocamızın Graves'ten beklentisi nedir ? Geçen sene onun pozisyonunda oynayan Robert Hite ile karşılaştırarak Graves'i bize biraz anlatabilir mi?
 
bu sene başarı için herşey var kadro yeterli,murat hocada artık iyice tecrübeli oldu.geçen senelerde şampiyonluktan bahsedemiyordu bu sene tek hedef şampiyonluk ikincilik başarısızlıktır diyebiliyormu.
 
kaya peker, kerem tunçeri, engin atsür, tutku açık. yerli oyuncu olarak en çok hangisini kadroda görmek isterdi? yönetim bu 4 oyuncuyu almak için çok uğraştı ama geç kaldığını biliyoruz.
 
1- Yabancı oyuncu transferinde sürekliliği olacak oyuncu düşünülüyormu? Yani yabancı oyuncular her sene değiştirilmesimi gerekiyor?

2- Geçen sezondan gitmesini istemediği yabancı oyuncu varmı? Varsa neden gitti?
 
Bu sezon en çok almak istediği yerli oyuncu sorabilirseniz memnun olurum,birde Cenk hakkındaki görüşlerini merak ediyorum,yani takımımızda görmek istermi birde bunu eklerseniz dahada memnun olurum...Şimdiden Teşekkürler...
 
Cemal'den bu sezon bir çıkış bekliyor mu?

Umudu var mı bu konuda ? Buna katkı sağlamak için özel bir planı var mı?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst