Murat Özyer ile Sporist'06 Fuarında

• Konbuyu başlatan dirk nowitski
  • Başlangıç tarihi
Ali Emre' Alıntı:
Bunun dışında günle ilgili fotoları koyacam gelen cemcemgs ve öndere teşekkür ediyorum.

Ayıp ayıp biz de geldik. Bize de teşekkür etmelisin. Red Bull larımızı da içtik. Girişte form doldurduk, aslında firma adı ve görevi kısmına GSbasket.Org yazacaktım da vazgectim :)

Esas soruyu unutmuşuz yahu, Halil Üner denklemde mi hala, içimden bir ses o komitede Halil Üner'in de olduğunu söylüyor...

gordon' Alıntı:
Esas soruyu unutmuşuz yahu, Halil Üner denklemde mi hala, içimden bir ses o komitede Halil Üner'in de olduğunu söylüyor...
bu soru mutlaka sorulmaliydi bana da o hala olacak gibi geliyor

GS

"Basketbolda Hedefimiz İlk Dört"

2006-2007 sezonunda, Galatasaray Cafe Crown Erkek Basketbol Takımı'nın antrenörlüğünü üstlenen Murat Özyer, Galatasaray Dergisi'ne yaptığı açıklamada, ''Genelde antrenörler, 'Takımı yeni kuruyoruz, bu yıl bizden fazla bir şey beklemeyin' derler ama bizim hedefimiz ilk dört içinde yer almak'' şeklinde konuştu.

"Taraftar çok büyük bir güç" diyen ve bu sene Galatasaray'ın, zirveye oynayan bir takımın atmosferine sahip olması gerektiğini belirten Özyer'le yapılan röportajın tamamı Galatasaray Dergisi'nin Eylül sayısında yayınlanacak.

çook saol önder abi de holmen nasıl bi oyuncu bbbbbbi galatasaraylı arkadaşım yazsın imza noktasındamıymış bu arada kadromuzda sadece eskiden kaç kişi kaldı kadro 15 e tamamlandımı biri yazsın bu arada türkbasket te yeni transferlerde herkes yazyo bi tek murat yazmıyo o imzalamadımı biri yazıversin şuan holmen dan başka kimle ilgileniyoruzbyee :atki

gs cafe crawn' Alıntı:
çook saol önder abi de holmen nasıl bi oyuncu bbbbbbi galatasaraylı arkadaşım yazsın imza noktasındamıymış bu arada kadromuzda sadece eskiden kaç kişi kaldı kadro 15 e tamamlandımı biri yazsın bu arada türkbasket te yeni transferlerde herkes yazyo bi tek murat yazmıyo o imzalamadımı biri yazıversin şuan holmen dan başka kimle ilgileniyoruzbyee :atki
kadoyu yazıyım sana
Darrel Mitchell
Mithat Demirel
Tufan Ersöz
Murat Kaya
Tolga Tekinalp
Fatih Solak
Cemal Nalga

hüseyin ve burakın durumu belli değil.ama herhalde ikiside kalacak.dixon euroleaguede oynayan bir takıma gitmek istiyomuş eğer euroleagueden bir takımla anlaşamassa büyük olasılıkla takımda kalıcak holmandan başka murat özyerin açıkladığı bir isim yok gündemimizde ayrıca murat kaya imzaladı haberin olsun

canbulubay' Alıntı:
margo' Alıntı:
canbulubay' Alıntı:
nur yüzüne hasret kaldım geri istiyorum halil hocamı...
böööööööö :hi

bu kulübün taraftarı? canaydın'ı gürsoy'u bağrına bastı üner'i de basar...

bu saatten sonra hiçbir şeye şaşırmamak lazım...

herkes kendini incedne alıştırsın felaketlere :)
biz gecen sezonu ondan önceki sezonu gördük ya .. bize daha hiç bişey dokunmaz kolay kolay

Taraftar Üner'i sever bilirsiniz.Geçen sene yumruk show yapmıyor muydu maçtan önce.Üner kalsaydı kendini destekleyecek birilerini bulurdu.Sonra FB maçında bir dakika kala aldığı molada da protokola işaretler yapıyordu.Üner işini bilir merak etmeyin.Çok erdemli coachtur kendisi.

ya arkadaşlar ben size bişeyden bahsetmek istiyorum arkadaşlar ben sinoptayım keşke istanbulda olup gs cafe crown un her maçına gitsem diyorum arkadaşlar maçlar 50 YTL mi ya şu salona gidelim takımımıza 40 dk boyunca destek verelim ben bile 1 2 3 cimbombom tezarühatını söylerken heycanlanıyorum bide oyuncularımızı düşünün müthiş bişey dimi arkadaşlar kendi sahamızda oynadığımız maçlarda bile seyirciler 100 ü geçmiyonasıl ALİ SAMİ YEN i dolduruyosak salonumuzuda dolduralım kadromuz geçen senekinden iyi bunun için daha fazla destek verelim amaçlarımıza öyle ulaşırız hadi biraz daha fazla destek

ultrAslan onur
yorum veya eleştirilerinizi bekliyorum

gs cafe crawn' Alıntı:
ya arkadaşlar ben size bişeyden bahsetmek istiyorum arkadaşlar ben sinoptayım keşke istanbulda olup gs cafe crown un her maçına gitsem diyorum arkadaşlar maçlar 50 YTL mi ya şu salona gidelim takımımıza 40 dk boyunca destek verelim ben bile 1 2 3 cimbombom tezarühatını söylerken heycanlanıyorum bide oyuncularımızı düşünün müthiş bişey dimi arkadaşlar kendi sahamızda oynadığımız maçlarda bile seyirciler 100 ü geçmiyonasıl ALİ SAMİ YEN i dolduruyosak salonumuzuda dolduralım kadromuz geçen senekinden iyi bunun için daha fazla destek verelim amaçlarımıza öyle ulaşırız hadi biraz daha fazla destek

ultrAslan onur
haklısın nasılki bjk taraftarı geçen sene nası destek verdi bizimde takımımıza sahip çıkmamız lazım...
ama daha hangi salonda oynicaz belli deil galiba...

gs cafe crawn' Alıntı:

ultrAslan onur

bu arada Sinop benim 2. memleketim ailemden dolayı ve orada yaşayan aile akrabalarım var. Gerçi yaklaşık 6 senedir ziyaret edemedim o güzide şehrimizi ancak uzun süreli ziyaretim olsa GS ile ilgili bazı planlarım olmadı değil.Yanlış duymadıysam orada yönetime bağlı bir taraftar derneğimiz var.

Takımımızı her branşta desteklemeliyiz. Eğer Sinop'ta bazı organizasyonlar olabiliyorsa(grup halinde maçları seyretmek,topluca İstanbul'a maçlara gitmek vb...) mutlaka olmalı.Birlik olmalı.Memleketim olarak gördüğüm Sinop için elimden geleni yaparım.