beyler cahilliğime verin de holman hangi mevkinin oyuncusu? bir de röportaj için çok saolun
d12' Alıntı:beyler cahilliğime verin de holman hangi mevkinin oyuncusu? bir de röportaj için çok saolun
Ali Emre' Alıntı:Bunun dışında günle ilgili fotoları koyacam gelen cemcemgs ve öndere teşekkür ediyorum.
bu soru mutlaka sorulmaliydi bana da o hala olacak gibi geliyorgordon' Alıntı:Esas soruyu unutmuşuz yahu, Halil Üner denklemde mi hala, içimden bir ses o komitede Halil Üner'in de olduğunu söylüyor...
gordon' Alıntı:Esas soruyu unutmuşuz yahu, Halil Üner denklemde mi hala, içimden bir ses o komitede Halil Üner'in de olduğunu söylüyor...
kadoyu yazıyım sanags cafe crawn' Alıntı:çook saol önder abi de holmen nasıl bi oyuncu bbbbbbi galatasaraylı arkadaşım yazsın imza noktasındamıymış bu arada kadromuzda sadece eskiden kaç kişi kaldı kadro 15 e tamamlandımı biri yazsın bu arada türkbasket te yeni transferlerde herkes yazyo bi tek murat yazmıyo o imzalamadımı biri yazıversin şuan holmen dan başka kimle ilgileniyoruzbyee :atki
böööööööö :hicanbulubay' Alıntı:nur yüzüne hasret kaldım geri istiyorum halil hocamı...
margo' Alıntı:böööööööö :hicanbulubay' Alıntı:nur yüzüne hasret kaldım geri istiyorum halil hocamı...
biz gecen sezonu ondan önceki sezonu gördük ya .. bize daha hiç bişey dokunmaz kolay kolaycanbulubay' Alıntı:margo' Alıntı:böööööööö :hicanbulubay' Alıntı:nur yüzüne hasret kaldım geri istiyorum halil hocamı...
bu kulübün taraftarı? canaydın'ı gürsoy'u bağrına bastı üner'i de basar...
bu saatten sonra hiçbir şeye şaşırmamak lazım...
herkes kendini incedne alıştırsın felaketlere
haklısın nasılki bjk taraftarı geçen sene nası destek verdi bizimde takımımıza sahip çıkmamız lazım...gs cafe crawn' Alıntı:ya arkadaşlar ben size bişeyden bahsetmek istiyorum arkadaşlar ben sinoptayım keşke istanbulda olup gs cafe crown un her maçına gitsem diyorum arkadaşlar maçlar 50 YTL mi ya şu salona gidelim takımımıza 40 dk boyunca destek verelim ben bile 1 2 3 cimbombom tezarühatını söylerken heycanlanıyorum bide oyuncularımızı düşünün müthiş bişey dimi arkadaşlar kendi sahamızda oynadığımız maçlarda bile seyirciler 100 ü geçmiyonasıl ALİ SAMİ YEN i dolduruyosak salonumuzuda dolduralım kadromuz geçen senekinden iyi bunun için daha fazla destek verelim amaçlarımıza öyle ulaşırız hadi biraz daha fazla destek
ultrAslan onur
yorum veya eleştirilerinizi bekliyorum
gs cafe crawn' Alıntı:ya arkadaşlar ben size bişeyden bahsetmek istiyorum arkadaşlar ben sinoptayım keşke istanbulda olup gs cafe crown un her maçına gitsem diyorum arkadaşlar maçlar 50 YTL mi ya şu salona gidelim takımımıza 40 dk boyunca destek verelim ben bile 1 2 3 cimbombom tezarühatını söylerken heycanlanıyorum bide oyuncularımızı düşünün müthiş bişey dimi arkadaşlar kendi sahamızda oynadığımız maçlarda bile seyirciler 100 ü geçmiyonasıl ALİ SAMİ YEN i dolduruyosak salonumuzuda dolduralım kadromuz geçen senekinden iyi bunun için daha fazla destek verelim amaçlarımıza öyle ulaşırız hadi biraz daha fazla destek
ultrAslan onur
yorum veya eleştirilerinizi bekliyorum