Murat Özyer ile Sporist'06 Fuarında

• Konbuyu başlatan dirk nowitski
  • Başlangıç tarihi
barış abi gerçekten saol eğer elinden geleni yaparsan sana tüm sinoplu gsliler adına tşk ederim de abi burada fazla baskete ilgi gösterilmiyo işallah istanbulda ve diğer deplasmanlarda da taraftarımız takımımızı yalnız bırakmaz ya şu oynucağımız salonu full dolduralım abi ben febe ile oynadığımız maçı unutmuyorum o seyirci potansiyelini keşke her maça yayabilsek müthiş bi seyirciydi(tabi salondan çıkarmasalardı) ama sonraki maçlarda seyirci potansiyeli 50 yada en fazla 75 oldu arkadaşlar bi 1000 - 1500 seyirci ortalamasını tuttursak müthiş olur işallah dediklerim olur evimzde oynucağımız maçı sabırsızlıkla bekliyorum hadimuhteşem gs taraftarı göster müthişliğini

ya arkadaşlar ben takımımızın adını yanlış yazmışım bu yanlışlığı düzeltip tüm GALATASARAY CAFE CROWN lu taraftarlarımdan özür dilerim bu arada malik dixon bi takımla anlaştımı bizle antremanlara çıkıyomu bilen yazıversin yinede sağolun

abicim napalım bizim futbolda amenna GALATASARAYlıyız ama basketbolda adımız gs cafe crown olduğundan biz şuan galatasaray cafe crown luyuz bunu bana değil adımızı satan yöneticilere söyle

Olayı bu kadar büyütmenin bir anlamı yok... Onur arkadaşımızın ismindeki yanlışlık düzeltilirse sorun çözülür.Admin arkadaşlarımız olaya el atar.

bence de GS-CC demekte bi sorun yok. stefanel milano, kinder bologna derken oluyorda GS CC demek mi olmuyor. içe sinip sinmeyecek bişey değil bu bana kalırsa, haaa olursun bir barcelona, marka olursun her branşta, para zaten oluk oluk akar. o zaman isim değil göğüs reklamıda almazsın gerekmiyor diye.

ben sporda Galatasaraylıyım
ben basketbolda Galatasaray Cafe-Crown'lıyım. ama Galatasaray cafe crAwn lı değilim.
ülkerle de bi organik bağım yok:)
sadece sponsorluğun ne olduğunu biliyorum. ve destek çıkılması gerektiğini düşünüyorum.

konuyu çok saptırdım özür dilerim