A
Ali Parlak
Misafir
İstifa, istifa, istifa git artık istenmiyorsun. Uğursuzluğunu ve becereksizliğini alda git. Git artık!!!!
kendi adıma söyleyeyim hayır verenlerden biri benim bunun sebebi de senin üslubundan hoşlanmamam mithat bey.
Hic aklima gelmezdi bir gun Murat Ozyer icin gitmeli diyecegim.
Niye linç yapalım ibrahim kardeşim,ben yalnızca merak ettim demek arkadaşların şubede gördüğü bizim göremediğimiz olumlu işler var.Bunu öğrenmek neden linç olsun.
Yukarıda da yazdığım gibi sonucunun böyle çıkacağı bilinen bir anketi yayında tutmak benim gözümde linçdir.
Murat Özyer ne yapar, hangi yetkilerle neyi doğru, neyi yanlış yapmıştır benim için hiç önemli olmadığından takip etme gereği bile duymadım, takımımızın oynadığı oyundan keyif aldığım sürece çoğunluk işini iyi yapıyordur, bu sezon takımımızın çoğunlukla başarılı maçlar oynadığı kanaatindeyim.
Daha hiç bir icraatını görmeden, göreve başladığı gün eleştirilerin başlamış olmasını da göz önüne alınca...
Başarısız bulan kişilerin istifa istemesini saygı ile karşılamakla birlikte bu yapılana linç demekte haklı olduğumu düşünüyorum.
hahahahaha Nilay bende senin diyeceğini tahmin etmiyordum.
Ya arkadaş zerre kadar, bak "zerre" kadar diyorum, faydan olmaz mı senin bu camiaya? Görev yerine herhangi bir nesneyi de koysak hiç bir şey fark etmezdi. Yazıklar olsun...