Murat Özyer Lütfen İstifa !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sakin olsun herkes.
Lütfen gereken önlemleri yönetim alacaktır en azından bize öyle söylediler....
 
Vay anasını be!Oysa ne kadar umutluyduk sene başında.Final oynamayı hayal ediyorduk.Şimdi daha lig başlamadan murat hocanın istifasını konuşuyoruz.Bu durumda söyleyecek söz bulamıyorum.
 
Mersin'den 25 sayı fark yiyorsak ve hala konuşuyorsak bende bunu yanlış görüyorum çoktan istifasını vermeli ve yönetimde birşeyler yapmalı.Bu taraftar bunları haketmiyor.
 
Arkadaşım seni anlıyorum, ama genel kapsamlı konuşuyorsan,
''Bu forumda Baskanimiz yerin dibine sokulurken,hakaretler yagdirilirken sesini cikarmayanlar simdi cikmislar bir coach icin ortaligi ayaga kaldiriyolar..Pes dogrusu!!!''
Ben bunu üstüme alınmıyorum.Ben sadece öfkeyle kalkmanın her zaman zarar getireceğini düşünüyorum.Galatasaray'a istediğiniz oyunucuy getirin.İstediğiniz coach'u da.En fazla çıkacağı yer final olur.1.'lik kürsüsü değil.Ayrıca eleştirilerinizi sinirlerinizi yansıtarak değil, yapıcı bir şekilde belirtmeye çalışın.
 
Yptigim yorumlar kesinlikle sinirle yapilmis yorumlar diil..Ben torontoda yasiyorum dunyanin obur ucunda..ben burda sabahin korunde kalkip millete rica edip kahve actirdim mac seyretmek icin, bu kadar onemli benim icin Galatasaray..Or insanlara buyuk vaatler veriliyo ve karsiliginda sizler gittiniz para verip kombine aldiniz..Maclara gidip takimi destekliyosunuz ustunuze duseni yapiyosunuz..O zaman bazilarida ustune duseni yapicak ve eger yapamiyosan ve diosanki ben cok iyi bir Galatasarayliyim o zaman daha fazla zarar vermeden alicaksin ceketini onurlu bi sekilde birakicaksin..iste solendigi gibi Mersinede yenilmis..Surekli fark yiyen bi takim haline geldik bu nasil bi kepazeliktir bole!! en az 5 milyon dolarlik butceyle yola cikicaksin 1.700.000 dolar parayi bi adam vericeksin sonrada senin yanindan gecemiycek takimlardan fark yiyip alay konusu olucaksin ve daha hala orda oturucaksin!! Bunu bi GalAtasarayli yapamaz,kendine yediremez,onurlu bi sekilde birakir gider..
 
Murat Özyer iyi bir Galatasaray'lıysa kime ne, bunun ne önemi var??? Kriter Galatasaray'lılıksa tribünde bizimle beraber tezahürat yapsın. Yetersiz ama iyi bir Galatasaray'lı hoca yerine çok iyi ama Galatasaray'lı olmayan bir hocayı tercih ederim...
 
Umut' Alıntı:
Son derece gereksiz ve yersiz buluyorum.Bu benim şahsi kanaatim.Ya şunu anlamamak çok zor değil.Takım zaten yeni kuruldu ve düzen oturtulmaya çalışılıyor.Başarı beklenmesini anlıyorum ama coach değiştirmek çözüm mü olacak.Yeni gelen head coach'un bulunması, takımı tanıması, uyum süreci vs derken nelerle uğraşılacğaını da hesap etmiyor musunuz?Siz daha pireyi görmeden yorganı yaktınız..Ülkeri şampiyon yapabilen bir adam, geçen sene Galatasaray'ı hedeflediği ilk 4'e sokan bir coach için bir bu başarısızlık görüntüsü içerisinde istifaya davet edilmesi bence güzel birşey değil.Kaldı ki transferler Murat hocanın keyfine göre olmaz.O'na kalsa kimleri getirir siz düşünün.Hangi coach iyi oyuncular getirilmesini istemez?...
Sana katılıyorum artık çok geç bu saatten sonra istifa etse daha çok takım düşecek.1 hafta içinde iyi bir koç çok zor.Ben Murat Hoca'nın kalmasından yanayım.Benim görüşüm bu.
 
Burak sana kesinlikle katılıyorum... beykoz'dan 25 , mersin b.b'den 20 , beşiktaş c.c'den 15 , oyak renault'u 1 sayı farkla yenmişiz... herşeye eyvallah !

peki herkes düşünsün ;

1.Amacımız ne?
-şampiyon olmak... bırakın allah askına bu sene böyle oynarsak ligi orta sıralarda bitiririz...(o da zor ama neyse..)

2.transferler doğru mu ?
-abicim kimse kendini ufak tefek oyuncularla avutmasın...yani ufak tefekten kastım tamam avery'nin değeri 400.000 dolar fakat adam oynamıyor işte o paranın 1/100 'ini hak etmiyor ! avery,cemal,ismet,owens gönderilmeli.. avery yerine al sağlam 2 numara... cemal yerine al sağlam 4 numara owens yerine skorer tecrübeli 3 numara... vs..vs... sürekli söylüyoruz! transferler yanlış..takım kadrosu başlı başına yanlış...

3.hazırlık maçlarında ve türkiye kupasındaki maçlar nasıl?
hazırlık maçı kötü... istenilen verim yok... türkiye kupasından üst tura cıkamamak cok daha kötü... hepimiz oyak renault'un yenilmesini bekledik...kardeşim niye bekliyoruz... bjk c.c'den fark yeme yada galip gel ...oyak renault'u ve mersin b.b 'yi karsısında galip niye yani işimizi şansımızı bırakıyoruz...sadece yazık diyorum...

4.taraftar bunları hak ediyor mu ?
cevabı aldık biz maç sonuçlarıyla!

Murat hoca açıklama bekliyoruz... amacın ne? ne yapmak istiyorsun? taraftara ve GALATASARAY spor kulubüne büyük özür borcun var! yani yönettiğin takım sıradan bir takım değil GALATASARAY bunun farkındasındır umarım Murat hoca ! bu taraftar bunu hak ediyor mu ? niye böyle oldu düşün Murat hoca...

2 maç gözlem gerekli... istenileni alamazsak Murat Özyer istifa derim ben... amaaa 3 VE 4 NUMARA ŞART!!!! gönderilsin şu avery,owens,ismet,cemal !!! bunlar gerçekleşmeli...yazık ya bu taraftara takıma!!
 
Ne zamandır Galatasaraylılar eleştirilerini sene başında istifa ile dile getiriyorlar. Biz, her zaman takımımızın, hocamızın, oyuncularımızın arkasındayız. Bir hocamız yapamıyorsa, kendisi istifa kararını verecek kadar onursuz değildir.

Klüp doğru bir transfer politikası izlemedi. Hayretler içerisinde Hüseyin Beşok'u Galatasaray'a getirdik. Bir bildikleri vardır diyorum hala. İnşallah diyeyim :) Daha takım kurulmadı ama kurulunca ortalama bir takım oluruz. Dee Brown da yıldızlaşır. Gerçi bizim yıldızdan ne beklediğimize bağlı. Fitch de ayrılırken bir yıldızdı.
 
Başka bir topiçtede dedim Murat Hoca bu takımı yola sokamicaksa bize böyle maçlar izletmeye devam edecekse bencede istifasını versin.Ama yoook ben bunun önüne geçerim takımı rayına oturturum diyorsa yolu açık olsun arkasındayım.
 
arkadaşlar, hepimiz bu sonuca şaşırdık, sinirlendik. bunlar tamam.
takım yine organize olamıyor. bu sene de geçen senenin aksine içeriden iyiyiz ama dışarıdan berbatız, bu da tamam!

fakat eleştirirken yıkıcı olmak yerine yapıcı olup, bir tane, ama bir tane "yeni coach" önerisi yapan çıkmayacak mı? makul ve mantıklı olmak kaydıyla! şu aşamada murat hoca'dan daha çok yarar sağlayacak biri geliyorsa aklınıza, buyrun tartışalım....

not: erman kunter adı sık sık zikredilse de (ve kariyerli bir hoca da olsa) şu anda kulüp konjonktüründe çok muhalifi var.... o nedenle kunter ismi hariç bir öneri olsun lütfen....
 
valla ben artık GS basketten hiç birşey beklmyrm hersene 0 dan takım kuruyolar hiç bi işe yaramıyo valeyoldada böle transferler geç yapıldı doğru dzgn tranfser yapmadılar değil şampynluk ligde kalırsak iyidir
 
Ben istemem ama istiyorum..

Bir Blatt e bakın bir bize..Efes dünya takımı karşısında turnike yemiyor biz set defansda yiyoruz..Teke tek nekadar rahatız..
 
Murat Özyer'i konuşmaktan,yazmaktan ve kabiliyetsizliğinden bıktım artık hiçbir şey değişmiyor nasıl iştir bu önüne gelenden 20 sayı fark yiyorsun hatta Oyak maçınıda kaybettik hakemler yardım etti son saniyede çalamadılar faulü,Moskova'dan 30 yiyorsun tamam eyvallahta Beykoz,Mersin'e nasıl bu kadar farklı kaybediyorsun.Takımı izliyorum bir tane çizilmiş hücum yok herhalde verin Brown'a atarsa atar atamazsa koş geri nasıl fast break oyunu oynuyoruz ben göremedim,geçen sene Fitch atarsa kazanıyorduk atamazsa başımızın çaresine bakıyorduk.Gaines'e göre bir oyun çizilmemiş adam pozisyon bulamadığı için mesafesi olmayan yerlerden atışlar atıyor,takımda üç numara yok Erdem'le bu iş nereye kadar gider Owens niye aldın sen oraya Cemal ile Fatih varken orda bunlarada yazık değil mi?

Türkiye'nin bir numaralı pivotu kim dense aklıma hemen Hüseyin gelir bu adamı biz kadromuza katmışız ama ondan bile yararlanamıyoruz,kendini parçaladı Hüseyin bütün maçlarda gerçekten helal olsun hakedenede hakkını veririz.Takım savunma yapmıyor giren atıyor giren atıyor sezon öncesi yazdığım yazı vardı 5. oluruz en iyi ihtimalle demiştim vazgeçtim ilk 8'de olursak büyük başarı gerçekten,hep taraftardan birşeyler bekleniyor sen ne veriyorsun peki bize efendi.

Hazmedemiyorum gerçekten hazmedemiyorum play-out oynadığımız sene bile böyle saçma sapan takımlardan 20 sayı yememiştik gerçekten yazık oluyor şu kadar para dök bir meyvesini alama.Murat Özyer bizim takımda staj yapmaktan vazgeçsin artık gerçek bir Galatasaraylıysa istifasını versin kabul edilir veya edilmez ama koltuk sevdalısı olmadığını göstersin,böyle rezalet sonuçlardan sonra büyük teknik adamlar ya da coach'lar kendilerini gözden geçirmeye giderler.Geçen sene yaptığı hataları hala unutamıyorum ülker maçında süper oynayan Murat Kaya'yı kenara alıp yenilginin baş sorumlusu olmasımı desek Alpella maçında oyunu biletli seyirci gibi izlemesini mi desek.

Erman Kunter'in takımına bakıyorum iki sezondur en az sayı yeme rekorları kırıyor biz ne yapıyoruz onu görmezden gelip anlaştığımız halde bazı nedenlerden dolayı takımın başına getiremiyoruz,Murat Özyer'le devam tamam ama ne katıyor bize onu sorgulamak lazım Galatasaraylı olması iyi güzel ama Fatih Terim'de Galatasaraylıydı ama başarısız oldu gitti.Gitti Amerika'ya ne yaptı belli değil Brown şansına önüne düştü yani gerisini kimse bilemiyor her soru işareti.Bu formanın ve armanın bir ağırlığı var bunu ayaklar altına alamazsınız biraz onurlu ve gururlu olunda özeleştiri yapın.

Bugün maçı izlediğim fener ve beşiktaşlı arkadaşlarım bile hayret içinde kaldı nasıl bir takımdır bu diye kimse tanıyamıyor,Murat Özyer'in felsefesini herkes anlamış artık ver Fitch'e ver Brown'a atsın daha acısı dikkat ediyorum 55 veya 60 sayılarda dolaşıyor bu takım ciddi savunmalarla karşılaşmadan,bir de sert takımlar gelse ne olucak acaba.Şimdi çıkacak Murat Özyer düzelteceğiz,önlem alacığız şu,bu diyecek bana kimse hikaye anlatmasın bu zamana kadar bu takım niye bir felsefeyi oturtamadı,bu kamplar niye yapılıyor o zaman bu kadar sürede oynayan takım oynuyor hazırlanıyor.

Benim eleştirilerim bugün olan maçla sınırlı değil geçen seneden beri aynı olaylar artarak devam ediyor,basketboldan biraz anlayan biri diğer takımlar oynarken belli bir şablonla hücum ettiğini görüyor ama bizde öyle bir olay yok tam bir karmaşa,nerdeyse sıfır çekerek bitiriyorduk grup maçlarını Oyak maçındaki hatalar olmasa hazırlık maçlarınıda sayarsak tam bir fiyasko.Skor o kadar öenmli değil ama oynanan oyun hiç umut verici değil takım yokları oynuyor 60 sayı üstünü göremiyor üstüne Avery gibi bir oyuncuyu hala takımda tutuyoruz Denham'ı arar olduk,Gaines iyi bir oyuncu ama ona göre hızlı hücumları organize edemiyoruz adam ne yapacağını şaşırıyor,savunmadan gelen uzunu ödüllendirmezsen bir süre sonra küser performansıda tepe taklak olur.

Murat Özyer iyi bir Galatasaraylıysa artık istifa etsin hiç değilse bir girişimde bulunsun anlayalım ne kadar profesyonel olduğunu iki senedir bunları yazmaktan tükendik yapamıyorsan iyi bir Galatasaraylı olarak bırak daha iyi yapan gelsin.Bu takımı ve büyük yatırımı heba etmeyin,bizim dışımızdaki Galatasaylılarda basketbol takımımız şampiyonluğa oynuyor salona gidelim desin artık bu organizasyonu taçlandıralım artık...
 
efes'i gördükten sonra iizlediğim gs maçına lanet ettim.iyi ki ilk yarıdan sonra değiştirmişim kanalı manisa-fener maçını izlemişim dedim.efes elin amerikasının smaç şampiyonuna smça yaptırmıyor topu panyaya bantlıyor...biz cheaney gibi 35.000 lık adamdan kaç sayı yiyoruz...adama da acıdım doğrusu.o para için ta türkiye'ye gelinir mi...alt tarafı 4 milyar maaş alacak ayda.brooway'le salona gidip geliyordur heralde.gerçi bu adam bunların acısını ilerki yıllarda çıkarır.renault'nun yabancılarını ilerde de izleyeceğim ...
 
Bir Galatasaraylı olarak bu durumdan utansamda ne yazik ki elimizden birşey gelmiyor.Ama en kısa da sorunlar çözülecektir.Çözülmelidir.
 
Tunç Altanlar arkadasimizin yazdiklarinin altina imzami atarim eline saglik kardes..Senin yazdiklarinin asagi yukari aynisini ben gecen seneden beri yaziyorum bu forumlarda..Bi demecini hatirliyorum Murat hocanin gecen sene yenildigimiz bi mactan sonra..Saniyorum fb maciydi..''Sapkamizi onumuze koyup dusunme vakti geldi diye'' Simdi soruyorum Murat Hocaya burdan ya bu nasil bi sapkaymis yaw!! Ya sapka diye bisi yok Murat hocada onune koyup dusunsun, yada sapka var ama sapkanin icinde ne var o farkinda diil!! Erman Kunter mualif olanlar bu subeyi istedikleri gibi kullanmaya calisanlar, bu subeyi oyuncak haline getirenler..Onlarin isine gelmiyo tabiki Erman hocanin gelmesi..Takim basarili olursa oyuncaklari ellerinden gidicek..Senelerce dedilerki Eski basketbolcular gelsin Subeyi ayaga kaldirsinlar..Halbuki subeye en buyuk zarari onlar veriyo kapali kapilar arkasinda..Gecen sene bu klube aylarca maas almadan hizmet etmis gercek Galatasaraylilar bir tesekkur bile fazla gorulerek kapinin onune kondular!!! sonrada ulkerin lutfettigi teknik staff ve malzemecesi vsvs bize KAKILDI resmen!!! Bizde sanki cok buyuk bisi bulmus gibi kapiverdik!! Fb ye 10 mil. dolar butce,salon sozu ve yildiz oyuncular verilirken bizede bunlar verildi..Deniyoki Murat hoca ulkeri sampiyon yapmis..Ya birakinallah askina yaa..Zaten ulker kapanana kadar Efesle 2 si sezona % 50-50 esit sansla basliyolardi sampiyonluk icin...O sene Efes Pilsenden daha iyi organize olduklari icin sampiyon oldular..O takimin basinda Murat hoca yerine baska bi kocta olabilirdi..Avrupadan iyi bi antrenor bulunamazmi yani, illede nye turkiyeden koc bulucaz diye yirtiniyoruz..Madem uzun sureli bi yatirim yapilicakti nediye gecen seneki takim bastan asagi degisti?? nerde 2 senelik sozlesme yapilan yabancilar?? bizmi dedik Murat hocaya senin elinde Avery ve Cuneyt varken Dee Brown i al diye..Tamam Dee Brown olayi bir anda gelisti daha once alinmak istedi ama kabul etmedi sonra firsat olunca alindi peki o zaman 3 guard la ne yapilicak? ozelliklede senin 3 numara ihtiyacin varken!! Murat Kaya gibi bi oyuncu Ankarada oynarken bolemiydi!!! Bu cocuktaki dususun nedenleri ne ve niye cozulemiyo??? Fitch zorla gunah kecisi ilan edilip yollandi, su takimda Fitch olsaydi kotumu olurdu??? simdi 3 numara aramak zorunda kalirmiydik...yada sene basinda gelir gelmez taraftarin sevgilisi olmus ligin sayi krali Malik Dixon i sistemine uymadigi gerekcesiyle yollayan sonra buna baska kiliflar uyduran sonrada Fitch i alan kendisi diilmi??? helede Malik Dixon gibi hem asist yapan hem sayi ureten bi oyuncuyu yollayip NCAA den asist yapmasini bile beceremeyen bi GUARD!!! ( Guard oldugundan hala supheliyim hatta saka bi yana ismini bile unuttum!!! ) getiren kendisi diilmi!!! offf offff yaz yaz bitmiyo..
isin ozu su; bu tam anlamiyla artik bi komediye donustu, ne bi sistem kurabildi, ne bi takim yaratabildi ne keyif verdi nede umit..Ve hala orda oturuyo, bazi arkadaslarimizda savunuyolar hala Murat Hocayi zaman verin takim yeni kuruldu diyolar!! Diyecek kelime bulamiyorum yani........
 
Gercekten cok kotu dun davıd blatt ı gordum daha gelelı 1 ay olmadı ama takımı nasıl oynattı ne kadar oyuncularına hakım ve hepsı ne kadar kocun dedıklerını yapıyorlar. Bizde ıse tam tersı cok kotu bır sezon gercırcez gıbı duruyor acılen bıseyler yapılması sart takım kesınlıkle berbat
 
Ben daha geçen sezon başı bu konularla ilgili, Murat Özyer'innasıl Galatasaray'a koç olduğunu parayı veren C.CROWN'un düdüğü çaldığını...... Cem Akdağ'ın koç olacağını vs..... bir çok konuyu yazdım ve tepki gördüm.... Erman KUNTER'i 2.5 ay İstanbul da bekledi neden çünkü Başkanımız takımın koçu sensin dedi diye.... Ama para ağır bastı kulübümüz Ülker'e ve Murat Özyer'in dostalarına arkadaşalrına iş bulma kurumu oldu... Ben şimdi de şunu söylemek istiyorum... Kimse gitsin kalsın demiycem... Ama yapılan anlaşmalar ortada Ülker in projesi olan Fenerin 100.yılda şampiyonluğu gerçekleşti.... Kaymağı Fenerbahçe yedi.... Hem maddi açıdan hemde oyuncu açısından.... Alpella Fenerbahçenin Pivot takımı oldu.... Bizim sponsorluk anlşamasının boyutu ise içler acısı.... C.Crown herşeyi kendi yönetiyor.... Fenerbahçe ve Beşiktaş ta bu böyle değil... Komite içinde Ülker Grubundan kişiler olmasına rağmen.... Plansız günlük yapılanmalar içinde kendimizi avutuyoruz... Transfer piyasasını yükseltmiş bir takımımız var... Bunu Dee Brown geldiği için söylemiyorum bu olay geçen seneki Türk Oyuncu transferleri ve gelip giden yabancı oyuncu transferleri ile başladı... Yapılanmadan Bahsedip duruyorlar bende soruyorum; geçen sene kurulan takımdan kimler kaldı... Yapılanma her sene tekrar mı başlıyor.... Neden bu kadar C.Crown'a mahkum yönetiliyoruz.... Neden her dedikleri oluyor.... Neden transfer ücretleri bu kadar yüksek.... Murat Özyer nasıl oldu da Galatasaray'a koç oldu.... Nur Germen nerden çıktı.... Geçen sezon bütün maçları Adnan Polat'ın yanında izliyordu.... Bodrumdan komşusu olduğunu duyuyoruz.... Geçen sene Fitch'in Oyak Reno deplasmanında fiili saldırı yaptığı Hakan Kutbay neden ayrıldı... Neden arkasında durup Fitch'i kadro dışı bırakmadılar... Asıl merak ettiğim 5 senelik bu sözleşme bittiğinde Galatasaray'ın karı ne olacak.... C.Crown kendi parasını yönetip çekildikten sonra.... Galatasaray'ın basketbolu sağlam temellermi atmış olacak... Aslında bu konuları yazıp tepki görmekten sıkıldım.. Türk basketbolu Federasyonu ve herşeyi ile bitmiş Sezon başı yazılmış senaryolar Aktristler, figüranlar vs.... vs.... Ben bıktım doğruları yazmaktan... Galatasarayımızı geri istiyorum.... Bizim kulübümüz kobay yada ismlerin kuklası değildir.....
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst