Murat Özyer Röportajı

Umut Erdem' Alıntı:
Lütfen bundan sonra roportaj yapmadan önce hangi soruyu soralım diye topic acmayın...Nede olsa sormuyonuz..

İnsanlar emek harcıyor,en ufak karşılık beklemeden çaba gösteriyor,karşılığına bak.Yazık.

Biraz daha yapıcı olabilirsiniz.

Altyapı konusunda atılması düşünülen adımlar sevindirici.Bayan altyapıda da güzel gelişmeler olacak sanırım önümüzdeki sezonda .

Hatırlayanlar olacaktır,zamanında bize Tarabya tarafında bir salon tahsisi edilmişti,Metin Oktay Spor Salonu.Orası ne durumda şu anda?Kullanılamaz mı ikinci salon olarak?
 
Murat Hoca , sanırım Erman Kunter ile yapılan transfer görüşmelerine içerlemiş biraz. Geç imzaladığını falan üstüne basarak söylemiş bi kaç kere.. Röportajdayken de hissedilmişdir eminim ki..

Ergin Ataman'a da inceden bir ayar vermiş Murat Hoca.. Bu sene çok iddialı yine bakalım ne olacak..

Biz de artık bi kupa görelim ya, Türkiye Kupası'na bile razıyım o derece =)
 
Umut Erdem' Alıntı:
Lütfen bundan sonra roportaj yapmadan önce hangi soruyu soralım diye topic acmayın...Nede olsa sormuyonuz..
Kerem Abi konuda gerekli açıklamayı yaptı.
Kerem SEÇER' Alıntı:
Yok Burakcım takılmak yok. Sadece bir açıklama yapayım. Gurovic konusunda 10 tane soru vardı belki de yada salon konusunda yada hedefimiz konusunda. Bunları birleştirdim. Telekom sorusuna cevap alabileceğimizi sanmadığım için sormadım :)
 
Röportaj için ilk önce teşekkürler.Murat Hoca'nında bizim gibi düşündüğünü gördüm.Yani yapılan haksızlıklardan onada gına gelmiş.Bu ortamda şampiyon olmanın zor olduğunun farkında.Fakat artık eskisi gibi boyun eğmeyeceğimizi söylemiş.Beni en çok mutlu eden şey bu oldu.Artık yapılan haksızlıklara göğüs gericez diyor.Fakat bizlerede ihtiyacı olduğunuda ihmal etmiyor.Bizler bu kulübün en büyük dayanağıyız.Bizler olmasak bir çok şey olmaz.Bu yüzden bizler geçen sene bu sitede yaptığımız isyanı artık göstermemiz gerekiyor.Bunları yaptığımız süreece bazı haksızlıkların önüne geçip hedeflerimizi daha rahat gerçekleştirebiliriz.
 
Birde bende Murat Hoca gibi yerli transferini yabancıdan daha çok önem veriyorum.Yerliler kalite farkı açısından çok önemli.FB'de sadece Solomon gibi birisi olduğundan şampiyon olmadı.Yerli isimlerinin hepsi etkili olduğu için şampiyon oldular.Bencede yerli transeri çok önemli.
 
Röportaj da benim en çok dikkatimi çeken murat hocanın türki cumhuriyetten alt yapı için oyuncu getireceğiz sözüydü.Demek ki altyapımız ileriye dönük çok önemli adımlar atacak.Bu beni çok sevindirdi.Ve bize karşı yapılan haksızlıkları birinci ağızdan bu kadar net bir şekilde söylenmesi ve bu haksızlıklara karşı artık sessiz kalmayacağımızın söylenmesi beni çok sevindirdi.Bide sonuna kadar savaşacağımız ve sahayı rakip takıma dar edeceğimiz sözleri beni çok mutlu etti,murat hocanın bu yıl şampiyonluğu ne kadar istediği sözlerinden çok net anlaşılıyordu.Röportaj'da emeği olan bütün abilerimize teşekkür ederim.
 
Elinize ayağınıza sağlık röportaj için. Murat Hoca ile yapılan benzer içerikli bir röportajı dün GS TV'de izledim. Murat Hoca bu yıl seyirciye verdiği önemi göstermek için röportaj sırasında aniden cebinden kombine kartını çıkararak kameraya gösterdi ve her maç 2 bin "kemik" seyirci bekliyorum ifadesini kullandı. Kısacası,İstanbul'lu renktaşlardan beklentisini her fırsatta ifade etmeye özen gösteriyo Murat Hoca. Ben de güvenüyorum sizlere.....
 
Röportaj için emeği geçen herkese teşekkürler çok güzel bir röportaj olmuş.Murat Hoca'nın temkinli konuşmasını 2 yıldır beğenirdim.Bu sene biraz daha agresif davranacaklarını haklarımızı yedirmeyeceklerini belirtmesi ayrıca hoşuma gitti.
 
Röportaj için çok teşekkürler.Gereken tüm sorular sorulmuş,hocamızda cevap vermiş.

Bundan sonra bize düşen klavyeden atıp tutmak değil salonlara gelerek takımımızı desteklemektir.
 
hakemler konuunda yerden göğe kadar haklı özellikle final serilerinde bariz apaçık faullare hatalı yürümlere itirazdan dolayı atılmalara özellikle ömer onanın final serilerinde tutarak yapığı faullare tabiki fb lehine es geçilmesi bu sene çok dikkat edilmeli
 
Ya ben bu Avrupalı kuralından çok kıllanmıstım zaten.Sanki fenerin vidmarı ve preldzıcı ve onların şu an ki yetersizlikleri için bir kalkan olarak görüyordum.Hocamızdan da buna benzer şeyler duyunca iyice nefret ettim şu Turgay DEMİREL'den
 
Emeği geçen herkesin eline sağlık.Sezon öncesi 1. ağızdan çok sağlıklı bilgiler edinmiş olduk.Geçen yıl söylediğine göre istediği oyuncuları alamayan Murat Hoca bu sene "ateş ettiği"oyuncularda tam isabet sağladığına inandığı için bence kendine ve takımına tam anlamıyla güveniyor.Onun bu güveni ümit verici."Kupaları alamasak bile sahayı rakiplere dar edeceğiz" demesi de gerçek bir galatasaraylıya yakışır cinsten olmuş.Umarım yeni sezonda herşey bizim ve murat hocanın istediği gibi gelişir
 
Teşekkürler Kerem güzel bir röportaj olmuş eline sağlık soruların makul ve cevap verilebilecek sorular sıkıştırma sorularını başka bir röportaja sakladığını düşünüyorum neyse konu farklı sanırım sohbetlerde milonun 3 oynayabileceğini söylediğimde gülmüştünüz acaba aynı tepkiyi hoca söylediğinde verdinizmi bu da merak konusu katılmadığım konu bir takım guardı kadar sahada konuşur hoca bunun yıkıldığını söylüyor ki bu yanlış evet takım guardı kadar sahada konuşur şimdi bu sene değişik bir oyun tarzı ile oynayacağız ki bu da sahada iki guard olacak ama biri 3 numarada görev yapacak benim için asıl süpriz hüseyinsiz bir beş sahada ağırlıkta olacak ki bu da Hüseyin sahada kaldığı süre içersinde tam kapasiteyle oynayacağı gibi bende bir izlenim yarattı asıl sıkıntı cücüde hoca doğru söylemiş geçen sene sakatlıktan dolayı %60 oynadı diye peki bu sene sakatlanmayacağının garantisi varmı tufan bizim için acı bir örnek olduda cücü sakatlandı böyle bir durumda takımın oyun yapısı komple değişecek ki işte yaşamak istemediğimiz süprizler görebiliriz başka bir konu da hem taraftar isteyip hemde ulaşımı ters bir salonda oynamanın nasıl bir mantığı olabilirki bunun sıkıntısını ilerki aylarda çok çekeceğiz opel maçında takımın bana göre tek sıkıntısı uyum sorunu idi zamanla bu sorun giderilecektir bunun için yeterli süre var birde hoca bu sene daha fazla oyunun içinde ki buda çok olumlu hocada demek ki hatalarından ders almış durum böyle olunca bizede desteklemek düşer ama körü körüne değil doğruya doğru eğriye eğri demek şartıyla şimdilik hoş kalın sevgiyle kalın

M DURAN
 
Buradan tüm Galatasaraylı taraftarlara sesleniyorum. Lütfen siz de benim gibi deyin ki AYHAN SAHENK SPOR SALONUN POTALARI COK KÖTÜ. Lütfen o potolar degişşin. Burdan salon sorumlularına sesleniyorum, cok eski potalar. Tam bir görüntü kirliligi... İnşallah gereği yapılır.
 

Üst