G
Guest
Misafir
turkbasket.com daki habere göre ülker galatasaraya coach olarak Murat Özyer'i önermiş.Erman Kunter'le anlaşan yönetimle bu konuda sıkıntı yaşanıyormuş
%100 katiliyorum bizim takimda kaos ortami yartamak için yapiliyorSaygın R.Lion' Alıntı:Bence yapılan herşey Fenerbahçe'in 100. yılında rakiplerini saf dışı bırakma politikasıdır...
Bu Ülker'in mixer görevi üstlenmesi gibi bir şey...
Bu tam olarak bilinçli olarak '' Kaş yapayım derken Göz çıkaralım '' hesabıdır...
Başka hiçbir şey olamaz Tek kelime ile YAZIK !!!!!!
çok kötü 1 durumdayizbiglion' Alıntı:hee katilirsak iyi ben coach olarak semsettin bas'i oneririm :ehue uner kadar is yapmassa noliyim en azindan kenardan 20sayi atan oyunculari onun gibi azarlar
saka bi yana bu coach isi ice can sikmaya basladi avrupada tum ligler bitmisken bosta oyuncular varken biz hala coach umuz kim olucagi konusuyoruz bu cok kotu bi durum ve sponsorun bnim istedimi yapin yoksa imzalamm tehtitleri cok cok cok daha can sikici
SONUNA KADAR ERMAN KUNTERbiglion' Alıntı:suna dackadan teklifgeliyor GS a da zorla teklif ediliyorum demiyorda kiviriyor.Erman hoca varkan sana teklif yapacak adam basketti ne kadar iyi biliyor dusunurum ben.
yıldızlıaslan' Alıntı:Murat Özyer Panioniosla anlaşamamış ,Galatasaray Daruşafaka dan koçluk teklifi var diyor birini değerlendirecekmiş.