Murat Özyer'in Sahte Twitter Hesabı

Tanju Çiçek;n889980' Alıntı:
Sonrası zaten çorap söküğü gibi geldi, Özyer'i koruyan tweetler atmaya devam eden, Galatasaray'dan giden oyuncuları, mesela Işıl Alben'i kaçmakla suçlayan hesap, şubede koç ve Murat Özyer dışında kişilerin pek bilmediği transferleri erkenden yazdı, bu hesapta bulabilirsiniz. Basketbol(ü) veya basketbol(e) kısmı da hesabın zaten Özyer'e ait olduğunu anlamamdan sonra farkında olduğum bir ayrıntıydı. Evet şube koordinatorü böyle bir basit işe giremez diye ben de baştan düşünüyordum ama kendimce emin olmadan da böyle bir başlığı açmazdım zaten. İsteyenler inanmamakta özgürdür ama yönetim bu işe el atmalı ve gerekeni yapmalıdır.

Benim de dikkatimi şu detay çekti;

phQnr9M.jpg

Yürüyedur'u aynı yazım yanlışıyla yazmış olmaları da tesadüftür herhalde.

Açığa çıktıktan beri kendi kendin sallamaya başladı. Şimdi en büyük düşmanı oldu kendisinin.
Nasıl bir rezilliktir bu inanamıyorum.

Bu adamın görevine son verecek bir yönetici ile görüşme ayarlanırsa ben duyduklarımı yüz yüze söylemeye hazırım.

Allah Allah. Çok şaşırtıcı. Koskoca 25-30 milyon taraftarı olan, milyonlarca lira geliri olan, turnuvalarda şampiyonluk koşuşturan bir ''Spor Kulübü'nün'' böyle bir yöneticisi varsa sadece Allah yardım etsin demek gelir içimden.

Sen ki Galatasaray şube sorumlususun. Çoçuk musun böyle hesaplar açıyorsun? (Eğer doğruysa, doğru gibi görünüyor.) Demek ki o kadar kalitesiz kişileri kulübe sokmuşuz ki, bardak taşınca, branştaki herşey taşmaya başladı.

Ayrıca noktalama işaretleri ve imladaki özensizlik de birebir aynı nerdeyse.

Vallahi artık Murat Özyer ismini duymak bile midemi bulandırıyor artık.

Murat Özyer: "Zamanım olsa bir tane değil, birkaç tane fake hesap açardım. Bunu çok net söyleyeyim. Zamanım olsa bunu yapmak isterim, hatta bunun için de bir ekip kurarım. Ama şimdilik böyle bir projem yok. İleride bu işi bırakırsam ve ekibimi kuracak gücüm olursa böyle bir şey düşünebilirim. Ama bunun ismi de Murat Özyar olmaz, daha renkli bir isim bulabilirim diye düşünüyorum."

:D

Bu açıklamayı nereye yapmış bilmiyorum ama gerçekten böyle bir şey söylediyse hesabın ona ait olduğuna kesinlikle daha çok inanırım.

Bu karaktersiz herif Ergin Ataman'ın gizli kalmasını istediği Erceg olayını bile hemen ortaya atıyor. Erceg olayını sadece idmanı izleyenler biliyormuş.
Koskoca şube koordinatörünün yaptıklarına bakın. Biri dur desin artık bu rezilliğe!

- Murat Özyer, enerjisini kulüpteki sorunları çözmek yerine sahte hesap açıp millete laf yetiştirmek için harcama kararı veriyor,
- Takipçi kazanabilmek için, herkesten önce kulübün yaptığı/yapacağı transfer haberlerini yazıyor,
- İstediği takipçi sayısına ulaşamayınca bunu sürekli dile getirmeye başlıyor,
- Eyüp Yıldız'ın programına katılıyor, yukarıda diğer arkadaşların da bahsettiği açıklamaları yapıyor,
- Bu akşam sahte hesap yine takipçi sayısından yakınırken, 20K takipçiye sahip Eyüp Yıldız "bu arkadaşın dedikleri doğruymuş" diyerek, sahte hesabın reklamını yapmaya başlıyor.

Güzel kafa, kötü senaryo... Yemedik. Herkesin durumu biliyor olması bile umru değil yöneticimizin. Oyun zannediyor herhalde bu yaşanılanları. Yazıklar olsun.

Bugünkü sızıntıları:

- Erceg'in yarınki maçta oynamama ihtimali.
- Jamont Gordon ve Lamont Hamilton.

Takipçi sayısı arttığı için de mutlu oluyor. Hayırlı işler.

Yıllardır insanları salak yerine koymaktan bıkmadı. Adam bildiğin şube de at koşturuyor ve buna yönetimden kimse gıkını çıkarmıyor. Bu kadar mı sahipsiz bu şube ?

Belli ki dalga geçmiş. Zaten hesabı yöneten de kendisi değil mi?

Ayrıca Eyüp Yıldız çaba gösterse radyo programına davet etmez, davet etse Özyer kabul etmez...