Ciddi ciddi inanıyor musunuz o hesabı Murat Özyer'in yönettiğine?
En basit mantıkla trollük yapıyor biri besbelli. Mesela ben Sergen'in adıyla bi trol hesabı açsam sürekli sıkıntı var falan yazarım.
Basketbolü, basketbole diye tweet attığına göre kesin oymuş.
Yapmayın arkadaşlar. Esas sıkıntı bu hesabın sahibi. Belli ki eli kolu bir yerlere ulaşan birisi. Sadece antrenmanda olan şeyleri bile bildiğine göre salon çalışanlarından biri bile olabilir. Ama sevmediğiniz, başarısız bulduğunuz birine bunları kondurunca ondan bir şey eksilmez söyleyim.
Bi de işin şu tarafı var ki;
Ben de çok pasif kaldığını düşünüyorum. O kadar şey oldu hep bilgisiz kaldık taraftar olarak. Ne halt yedinizse yediniz, ben bilmek istiyorum arkadaş. Maccabi maçını izlemeden önce o kadar heyecanlanıyorum, meğerse Carlos-Micov ikisi birden yokmuş. Bunun haberini de Ntvspor'dan öğreniyorum ki spor medyasını yönlendiren Feneregemen bi yapı olmasından dolayı hiç haz etmiyorum bizimle ilgili haberleri ilk burdan duymaktan. Çık söyle, Galatasaray.org'da bilgilendirme yazdır, hiç olmadı tweet at. Micov'un durumu nedir, Carlos'un durumu nedir? Öyle bi şartlandım ki artık; takım yarın Maccabi'yi bu eksiklerle yense bile öteki maçta kim var kim yok bilmediğim için Torku Konya'yı yeneceğimizden emin olamıyorum.
Kimse paraları cebinden ödemeni beklemiyor ama böyle durumlarda insanlar duruşlarıyla önemli mesajlar verebilirler. Paralar ödenmiyor Ergin Ataman açıklama yapıyor, taraftar deplasmanda maçı baltalayacak duruma geliyor yine Ergin Hoca müdahale ediyor. Bu işlerde tepki en yukardan başlar, tepkisiz kaldıkça bi alt ekibe kalır. Sen yönetici olarak el koymuyorsan, hoca tepki koymak zorunda kalır çünkü hoca da tepki koymazsa bu sefer oyuncular tepki koyacaklar. Bu çok net yönetim zaafiyeti hatta boşluğudur.