Murat Özyer'in Sahte Twitter Hesabı

Ben bu hesabın Murat Özyere ait olduğuna inanmıyorum. Mithat başkan hitabı sanki Mithat Duranı andrıyor bana .

Twitter adresini biraz incelerseniz dediklerimi doğrular nitelikte yazılar göreceksiniz. Hiç yok yere etiketlemeler , başkan diye poh pohlama havaları falan ne bileyim. Kaç yaşında insanlar bir de bunların oyunlarıyla uğraşıyoruz.

Bu güne kadar tek bir tweetır adresim var oda bilmeyenler için @producerDRN adresidir.Bu şahsı tanımam adımın kişiliksiz korkak bir insanla yan yana getirilmesi bile benim için utanç vericidir. Bunu ima eden kişileride ispata aksi takdirde özür dilemelerini bekliyorum.Foruma yazmama rağmen hala benim adımın geçmesini anlamış değilim.bu şahıs kişilik yoksunu korkak bir adamdır.Aksi olsa sahte hesap kullanmaz.

Ben buradan forum yönetimine sesleniyorum, bu adam bırakıp gidene kadar bir şeyler yapılmalı, yapmalıyız. Galatasaray Basketboluna gönül veren tüm taraftarın şu an için tek amacı bu zararlıyı göndermek olmalı artık. Nasıl duruyor orada, yeter artık ya

Bu arkadaş yine twitter bir şeyler yazmış.

Murat Ozyar1 @MuratOzyar1 · 5 sa.5 saat önce

daha kuvvetli METİN OKTAY ( 2 Şubat 1936 )
<b class="ProfileTweet-fullname u-linkComplex-target" data-aria-label-part="">0 yanıt0 retweet0 favori<button class="ProfileTweet-actionButton u-textUserColorHover js-actionButton js-actionReply js-tooltip" data-modal="ProfileTweet-reply" type="button" title="Yanıtla" style="color: rgb(204, 214, 221); font-family: inherit; font-size: 16px; font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; line-height: 1; margin: 0px; overflow: visible; cursor: pointer; border: 0px; padding: 0px 2px; position: relative; top: 4px; background-image: initial; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;"> Yanıtla</button>
<button class="ProfileTweet-actionButton js-actionButton js-actionRetweet js-tooltip" title="Retweetle" data-modal="ProfileTweet-retweet" type="button" style="color: rgb(204, 214, 221); font-family: inherit; font-size: 16px; font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; line-height: 1; margin: 0px; overflow: visible; cursor: pointer; border: 0px; padding: 0px 2px; position: relative; top: 4px; background-image: initial; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;"> Retweetle</button>
<button class="ProfileTweet-actionButton js-actionButton js-actionFavorite js-tooltip" title="Favorilere ekle" type="button" style="color: rgb(204, 214, 221); font-family: inherit; font-size: 16px; font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; line-height: 1; margin: 0px; overflow: visible; cursor: pointer; border: 0px; padding: 0px 2px; position: relative; top: 4px; background-image: initial; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;"> Favorilere ekle</button>
<button class="ProfileTweet-actionButton u-textUserColorHover dropdown-toggle js-tooltip js-dropdown-toggle" type="button" title="Daha fazla" style="color: rgb(204, 214, 221); font-family: inherit; font-size: 16px; font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; line-height: 1; margin: 0px; overflow: visible; cursor: pointer; border: 0px; padding: 0px 2px; position: relative; top: 4px; background-image: initial; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;">Daha fazla</button>

Sana da helal olsun @ondercicekoglu çalıştın ve başardın KAPTAN dönüyor.
<b class="ProfileTweet-fullname u-linkComplex-target" data-aria-label-part=""><b class="ProfileTweet-fullname u-linkComplex-target" data-aria-label-part="">0 yanıt0 favori<button class="ProfileTweet-actionButton u-textUserColorHover js-actionButton js-actionReply js-tooltip" data-modal="ProfileTweet-reply" type="button" title="Yanıtla" style="color: rgb(204, 214, 221); font-family: inherit; font-size: 16px; font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; line-height: 1; margin: 0px; overflow: visible; cursor: pointer; border: 0px; padding: 0px 2px; position: relative; top: 4px; background-image: initial; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;"> Yanıtla</button>
<button class="ProfileTweet-actionButton js-actionButton js-actionRetweet js-tooltip" title="Retweetle" data-modal="ProfileTweet-retweet" type="button" style="color: rgb(204, 214, 221); font-family: inherit; font-size: 16px; font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; line-height: 1; margin: 0px; overflow: visible; cursor: pointer; border: 0px; padding: 0px 2px; position: relative; top: 4px; background-image: initial; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;"> Retweetle1</button>
<button class="ProfileTweet-actionButton js-actionButton js-actionFavorite js-tooltip" title="Favorilere ekle" type="button" style="color: rgb(204, 214, 221); font-family: inherit; font-size: 16px; font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; line-height: 1; margin: 0px; overflow: visible; cursor: pointer; border: 0px; padding: 0px 2px; position: relative; top: 4px; background-image: initial; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;"> Favorilere ekle</button>
<button class="ProfileTweet-actionButton u-textUserColorHover dropdown-toggle js-tooltip js-dropdown-toggle" type="button" title="Daha fazla" style="color: rgb(204, 214, 221); font-family: inherit; font-size: 16px; font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; line-height: 1; margin: 0px; overflow: visible; cursor: pointer; border: 0px; padding: 0px 2px; position: relative; top: 4px; background-image: initial; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;">Daha fazla</button>

Kursk yöneticisi çarşamba İstanbul'da yönetim ile konuşmaya geliyormuş. Transfer için herşey tamam galiba .Bravo başkan @producerDRN
<b class="ProfileTweet-fullname u-linkComplex-target" data-aria-label-part="">0 yanıt0 favori<button class="ProfileTweet-actionButton u-textUserColorHover js-actionButton js-actionReply js-tooltip" data-modal="ProfileTweet-reply" type="button" title="Yanıtla" style="color: rgb(204, 214, 221); font-family: inherit; font-size: 16px; font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; line-height: 1; margin: 0px; overflow: visible; cursor: pointer; border: 0px; padding: 0px 2px; position: relative; top: 4px; background-image: initial; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;"> Yanıtla</button>
<button class="ProfileTweet-actionButton js-actionButton js-actionRetweet js-tooltip" title="Retweetle" data-modal="ProfileTweet-retweet" type="button" style="color: rgb(204, 214, 221); font-family: inherit; font-size: 16px; font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; line-height: 1; margin: 0px; overflow: visible; cursor: pointer; border: 0px; padding: 0px 2px; position: relative; top: 4px; background-image: initial; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;"> Retweetle1</button>

</b></b></b></b>
Murat Ozyar1 @MuratOzyar1 · 21 sa.21 saat önce

uyuyorsunuz @GSBasketbol @GSbasket @basketfaul @basketdergisi Özyer gönderildi. Dün ve bugün maça gelmedi.Bombayı yarın milliyet e okursunuz
<b class="ProfileTweet-fullname u-linkComplex-target" data-aria-label-part="">0 yanıt0 retweet0 favori<button class="ProfileTweet-actionButton u-textUserColorHover js-actionButton js-actionReply js-tooltip" data-modal="ProfileTweet-reply" type="button" title="Yanıtla" style="color: rgb(204, 214, 221); font-family: inherit; font-size: 16px; font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; line-height: 1; margin: 0px; overflow: visible; cursor: pointer; border: 0px; padding: 0px 2px; position: relative; top: 4px; background-image: initial; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;"> Yanıtla</button>
<button class="ProfileTweet-actionButton js-actionButton js-actionRetweet js-tooltip" title="Retweetle" data-modal="ProfileTweet-retweet" type="button" style="color: rgb(204, 214, 221); font-family: inherit; font-size: 16px; font-style: inherit; font-variant: inherit; font-weight: inherit; font-stretch: inherit; line-height: 1; margin: 0px; overflow: visible; cursor: pointer; border: 0px; padding: 0px 2px; position: relative; top: 4px; background-image: initial; background-attachment: initial; background-size: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; background-position: initial; background-repeat: initial;"> Retweetle</button>

</b>

Beşiktaş taraftarına helal olsun. Her maç düzenli bir şekilde Ahmet Kandemire tepkilerini net bir şekilde gösteriyorlar.

Kendim de dahil olmak üzere biz salonlara bir gitsek belki bir şeyler olacakta... Ama Basketbolu geçtim, Galatasaray futbol takımı dahi evimin aşağısın da mahalla arasında oynasa pencereden bakasım gelmez. Saolsunlar o kadar soğuttular kulüpten

Beyin yok, mesaj atarken hesapları bile karıştırıyor muhterem :) Hala o olduguna inanmayan varsa buyursunn.

mdk9oZ.jpg

Ciddi ciddi inanıyor musunuz o hesabı Murat Özyer'in yönettiğine? :)

En basit mantıkla trollük yapıyor biri besbelli. Mesela ben Sergen'in adıyla bi trol hesabı açsam sürekli sıkıntı var falan yazarım.

Basketbolü, basketbole diye tweet attığına göre kesin oymuş. :) Yapmayın arkadaşlar. Esas sıkıntı bu hesabın sahibi. Belli ki eli kolu bir yerlere ulaşan birisi. Sadece antrenmanda olan şeyleri bile bildiğine göre salon çalışanlarından biri bile olabilir. Ama sevmediğiniz, başarısız bulduğunuz birine bunları kondurunca ondan bir şey eksilmez söyleyim.

Bi de işin şu tarafı var ki;
Ben de çok pasif kaldığını düşünüyorum. O kadar şey oldu hep bilgisiz kaldık taraftar olarak. Ne halt yedinizse yediniz, ben bilmek istiyorum arkadaş. Maccabi maçını izlemeden önce o kadar heyecanlanıyorum, meğerse Carlos-Micov ikisi birden yokmuş. Bunun haberini de Ntvspor'dan öğreniyorum ki spor medyasını yönlendiren Feneregemen bi yapı olmasından dolayı hiç haz etmiyorum bizimle ilgili haberleri ilk burdan duymaktan. Çık söyle, Galatasaray.org'da bilgilendirme yazdır, hiç olmadı tweet at. Micov'un durumu nedir, Carlos'un durumu nedir? Öyle bi şartlandım ki artık; takım yarın Maccabi'yi bu eksiklerle yense bile öteki maçta kim var kim yok bilmediğim için Torku Konya'yı yeneceğimizden emin olamıyorum.
Kimse paraları cebinden ödemeni beklemiyor ama böyle durumlarda insanlar duruşlarıyla önemli mesajlar verebilirler. Paralar ödenmiyor Ergin Ataman açıklama yapıyor, taraftar deplasmanda maçı baltalayacak duruma geliyor yine Ergin Hoca müdahale ediyor. Bu işlerde tepki en yukardan başlar, tepkisiz kaldıkça bi alt ekibe kalır. Sen yönetici olarak el koymuyorsan, hoca tepki koymak zorunda kalır çünkü hoca da tepki koymazsa bu sefer oyuncular tepki koyacaklar. Bu çok net yönetim zaafiyeti hatta boşluğudur.

Bir arkadaş, Göktürk Ural'a tokat mevzusunu dün ilk olarak Murat Özyar hesabından atılan "Göktürk'e tokat... Uyuyun" şeklindeki bir tweette gördüğünü, o atılan tweetin saniyeler sonra silindiğini, kısa bir süre sonra da olayın "Özel Haber" şeklinde 3puan.com sitesinden duyurulduğunu söyledi. Göktürk'e tokat tweeti silinmiş ama bir olayın olduğunu "ima eden" diğer 2 tweet duruyor.

Saatlere dikkat!

VEBEuiA.jpg

hqnA6zx.jpg

jJ8aG87.jpg

Birincisi zaten adamın kendi hesabındaki tweetinden 1 saniye sonra fake hesabından tweet'i gelmiş.İki ayrı elektronik cihazla kendi kendine soru soruyor.Cevabı hazır bir şekilde.