Murat Tümer

bu durum kime yapılsa utanç verici ama Cem Akdağ gibi bu arma için her türlü fedakarlık yapan birisine yapılması çok büyük lekedir!!!
 
2012-2013 sezonu şampiyonu maalesef Fenerbahçe ! Biz ligi 3. sırada bitiririz ve KASKİ'ye eleniriz yarı finalde.Bu takımı bu hallere düşürenlere yazıklar olsun.Bu arada göreve Ekrem Memnun gelmiş.Bu takımı en iyi tanıyan adamdır heralde Cem Akdağ yapılanlar ayıp.Üzüntü verici.Bayan takımı 2-3 senelik dinlenmeye mi gelse acaba ?
 
Adnan Polatın Adnan Sezgini vardı, Ünal Aysalında Bülent Tulunu, adam hem hiçbir halttan anlamaz hemde her haltı bildiğini zanneder, yaptığı tekbir iş var oda Galatasarayın hocalarının kuyusunu kazmak, Floryadan yollandı, Erkek Takımına diş geçiremedi yeni oyuncağı kız takımı olmuş, küfür etmiycem kendisine kısaca (Yıldırım Demirören=Bülent Tulun) diyeceğim yeterlidir, şu Kulübün yakasından bi düşün artık..

bu arada Ekrem Memnun iyi hocadır, takımada çok şey katar, sitemimiz getiriliş tarzına..
 
Cem hoca'yi uzenleri Allah bildigi gibi yapsin.

Murat Tumer sende sana abi yapamiyorsun bu isi birakmalisin bence diyenlere anca goz kirp.

Daha agir konusmak istemiyorum. Onder'e saygim cok su forumda ona dua et.
 
Bir arkadaşım bu şahsın görevine erkek maçları bitince son verileceğini söyledi umarım doğrudur.
 
İşine son verilecek bir adama antrenör seçimi yaptırtıp görüşme yapmasına izin vermezler sanırım. Umarım dediğin gibidir Mert.
 
Bu kadar zor mu buyuk hedefleri olan bir kulube uygun hoca bulmak Muratada Tümerede Bulentede Tulunada yazıklar olsun.. Kupa İstiyoruz!!!!!!!!!!!!!!
 
Ünal Aysal'a soralım, basketbolu anlayandan da anlar mısınız diye. :)

Bülent Tulun'un Cem Akdağ konusunda etki ettiğine emin misiniz? Barbaros Çıdal'ın twitter adresini bilen varsa sorsun. Bülent Tulun onu kıramaz, yanıt verir. Euroleague 8'li finallerinde de maç anlatanlardan biriydi yanlış hatırlamadıysam, bir gazeteci olarak belki ilgisini de çeker.
 
Lütfü Arıboğan lütfen bu işe de el at ve zararlıları uzaklaştır kulupten.
 

Üst