Murat Tümer

Galatasaray Kulübü, basketbol şubesi için menajerini Türkiye Basketbol Federasyonu'ndan transfer etti. TBF Bayan Ligler Koordinatörü Ahmet Murat Tümer, TBF'den ayrılıp G.Saray ile anlaştı.
Cemal Nalga skandalının ardından çalkantılı günler geçiren, Nur Gencer'in göreve gelmesinin ardından kısa bir süre sonra Gencer ile yollarını ayıran basketbol şubesi uzun uğraşlarının ardından takım menajerini belirledi.

İsmi Galatasaray Cafe Crown ile anılan Türkiye Basketbol Federasyonu'nun Bayan Ligleri Koordinatörü olan Murat Tümer, ligin 9. haftasında oynanan Darüşşafaka Cooper Tires-Galatasaray Cafe Crown karşılaşmasını tribünden izlemiş, böyle bir görevlendirmenin olabileceği sinyallerini vermişti.

Olası bir görevlendirmenin ardından Türkiye Basketbol Federasyonu'ndaki görevini de bırakacağını söyleyen Murat Tümer, sözünde durdu ve G.Saray Cafe Crown'a geçmesiyle TBF ile iş ilişkisini sonlandırdı.

Buraya kadar herşey normal... Fakat, Ahmet Murat Tümer ismi ne TBF, ne de Galatasaray Kulübü tarafından resmi bir açıklama ile kamuoyuna duyurulmadı. Gerçekleşen bu transferin üzerinden haftalar geçmesine rağmen her iki tarafta sessizliği koruyor.

Galatasaray Spor Kulübü'nün resmi internet sitesinde "İdari Kadro" bölümünde "Basketbol" kategorisinin altında "Erkek Basketbol Menajeri" ünvanıyla yer alan Murat Tümer ismi, Türkiye Basketbol Federasyonu'nun "İletişim Bilgileri" bölümünde de gözüküyor.

Yaklaşık 1 aydır Galatasaray Cafe Crown'da görev yaptığı öğrenilen Murat Tümer'in hiç bir resmi açıklama yapılmadan sessiz sedasız göreve gelmesi kafaları karıştı.

Medyaspor / Oğuz Yenihayat

http://www.medyaspor.com/v02/news.aspx?id=38773
 
Re: A.Murat Tümer?

Ah basın derken ?

Oğuz'un kim olduğunu ne olduğunu biliyoruz.Masa başından haber çıkarma yeteneği olmadığınıda biliyoruz.Bişeyler varki yazmış adam.Murat Tümer ismi geçen ay bu forumda da geçmişti zaten.
 
Re: A.Murat Tümer?

EDİT:Galatasaray adı altında çalışan personel hakkında ki yorumlarınıza dikkat etmek zorundasınız tekrarlanması halinde bu sıfatları kullanan üyeler cezalandırılacaktır.
 
Ne demişim bu görev için çok mu aramışlar dememde nasıl bir sakınca gördünüz.Halbu ki daha net kelimeler de yazabilirdim.Örneğin bu görev için yetersiz olduğunu,fedarasyondan gelen hiç kimsenin bize faydası olmayacağını,bu işin içinde mutlaka başka işler olduğunu.

Daha önce hangi profesyonel takımın menejerliğini yaptığını açıkça çok merak ediyorum.

Hocalık ayrı menejerlik ayrı,sakın bana fedarasyonda ki!! görevinden bahsetmeyin,bu forumda ki üyelerin %90 daha önce bu ismi duymadığını biliyorum.

Bir de kimin editlediğini de yazarsanız en azından karşımızda bir muhattap olduğunu biliriz.
 
Ben editledim.

Al birini vur ötekine demeniz bile yeter.

Yönetimin verdiği karara bir defa saygılı olun.Görüyoruzki siliyoruz.Sürekli aynı sorunların ortaya çıkması bir süre sonra can sıkıntısı yaratıyor..
 
Mithat Bey, Uyarıyı kimin yaptığını değil uyarının kendisini dikkate alın.

Aslına bakılırsa verilebilecek örnek çok ama aklıma ilk anda Koray Hoca geldi. Mincinozlu´nun bizim bilmediğimiz nasıl bir yeterliliği vardı da bu kulüpte görev aldığı zaman hararetle savundunuz?

Murat Tümer´e yeni görevinde başarılar.
 
Arda Öztürk' Alıntı:
Ben editledim.

Al birini vur ötekine demeniz bile yeter.

Yönetimin verdiği karara bir defa saygılı olun.Görüyoruzki siliyoruz.Sürekli aynı sorunların ortaya çıkması bir süre sonra can sıkıntısı yaratıyor..

Evet al birini vur ötekine,benim kimseye saygısızlığım yok!!! Arda kardeşim,biz buraya ahbab çavuş ilişkilerinden ziyade bu işi layıkıyla yapabilecek,işinin kompedanı vede piyasaya hakim birisinden bahsediyorum.

Şimdi saydığım özelliklerden hangisi Murat Tümer veya Ali Tursan'a uyuyor,eğer uymuyorsa ben haklıyım eleştirimde,eğer aksini siz ispatlarsanız,ben bu forumdan özür dileyeceğim.

Siz neleri siliyorsunuz hakaret mesajları,veya küçük düşürücü yorumları değilmi? al birini vur ötekine bunlardan hangisine giriyor.

Onuda yazarsan sevinirim.
 
Sorun kimin ne kadar verimli olduğu için burda olması değil Mithat abi.Bugüne kadar kimse Tuğrul Demir hakkında al birini vur ötekine diye bir cümle kullanmadı.Kullansa yerde toprak bırakmazdınız eminim buna.

Bizimde zaten kimseyle bir ahbab ilişkimiz yok bu nedenle kimseyi korumuyoruz.O lafı söyletmemizde ki amacımız Galatasaray adı altında çalışan bir personeli korumaktır.Benim Murat Tümeri turnuva ortamı dışında hiç görmüşlüğüm selamlaşmışlığım yoktur.

Basketbol şubesinde şuan görevli olan sizinde çok değer verdiğiniz Tuğrul Demir'i arayarak Murat Tümer'in neden göreve getirildiğini öğrenebilirsiniz sonrasında bizide aydınlatırsınız eminim.
 
Duyuru: Murat Tümer

Galatasaray Basketbol Şubesi Sportif Direktörlüğü görevine Murat Tümer getirilmiştir.

Kendisine yeni görevinde başarılar dileriz.

Galatasaray Spor Kulübü


Bu haber 203 kez okundu.
 
Arda Öztürk' Alıntı:
Sorun kimin ne kadar verimli olduğu için burda olması değil Mithat abi.Bugüne kadar kimse Tuğrul Demir hakkında al birini vur ötekine diye bir cümle kullanmadı.Kullansa yerde toprak bırakmazdınız eminim buna.

Bizimde zaten kimseyle bir ahbab ilişkimiz yok bu nedenle kimseyi korumuyoruz.O lafı söyletmemizde ki amacımız Galatasaray adı altında çalışan bir personeli korumaktır.Benim Murat Tümeri turnuva ortamı dışında hiç görmüşlüğüm selamlaşmışlığım yoktur.

Basketbol şubesinde şuan görevli olan sizinde çok değer verdiğiniz Tuğrul Demir'i arayarak Murat Tümer'in neden göreve getirildiğini öğrenebilirsiniz sonrasında bizide aydınlatırsınız eminim.

Al birini vur ötekine deyiminde,hakaret arayan genç kardeşime deyimler sözlüğünde bu deyimin,ne anlama geldiğini,açıp okumasını abi olarak tavsiye ederim.

Her konuda arkadaşlarını,kollama zihniyetinde hareket eden zihniyetine,her daim karşı oldum olmaya devam ediyorum.

Murat TÜMER beyin hangi vasıflarından dolayı,bu kulübe menejer olduğunu merak ediyorum.

Bu gün bile doğru bildiğimden asla şaşmadım,Tuğrul DEMİR bu yaşında taşın altına elini koyduğunda da yanlışa yanlış dedim,bunuda kulübün en üst makamının önünde yaptım. O yüzden bana Tuğrul ABİ örneğiyle gelmek abesle iştigaldir.
 
Mithat kardeşim herşey ilk günden beri seçim politikasına endeksli yürüyor, Tuğrul Demir divan'ı susturmak için kullanıldı, Özhan CANAYDIN dan kalan Ahmet Dedehayır'ı zaten Adnan Polat'ın yönetimde istmediğini biliyorduk bunun içinde zamanlama harika oldu.. Onurlu istifa muhabbetine dışarıda kaldı. Onurlu istifa Yiğit ŞARDAN geri döndü, şimdi seçimden sonra yönetimde tekrar görmeyi umuyorum.. Nur Gencer Federasyon ilişkilerinde amaca yönelik kullanıldı. Ahmet Dedehayır gittikten sonra Mihriban hanımında yollanacağı kabak gibi belliydi, oda oldu..

Göstermelik şube sorumlusu Mümtaza Tahicioğlu..

Asıl kritik nokta geri dönen Yiğit ŞARDAN ın herşeye hakim olması, Lise grubundan meslektaşı Ali TÜRSAN'ın onun bu konuyla alakası yok, bakın zaten Federasyonda ceza vermedi diyerek geri döndürülmesi.. Genel Menajer ne iş yapar, bu otoriteyi bu düzeni nasıl kuramamışta, neden bu kadar meydan boşta bu forma giydirilmiş bu iş patlamış.. Bu işler genel menajere danışılmadan yapılıyorsa neden geri dönüyor.. Yıllarca bayan takımlarında antrenörlük yapmış, son bir kaç sezondur bayanlar liginde koordinatörlük yapan Murat TÜMER kimin dahiyane fikriydi..

Yani işin aslı şubede değişen bir şey yok özneler ve gizli özneler var.. En önemlisi başkanın seçim telaşı var..
 
Murat Tümer Gönderildi

Daha ne kadar zarar vereceksin bu şubeye?Önce finalleri kendi ellerinle federasyona verdin, sonra kendi sahamızda bize deplasmanı yaşattın biletleri karşı tarafa satıp, şimdi de Cem Akdağı harcadın. Kimse bu şahsa dur demeyecekmi?

Al şubedeki diğer idarecilerini ve git artık! Rahat bırakın kadın takımını!
 
Evet kesinlikle gitmeli bu yaptığı rezillikler ne böyle final 8 de bilet konusu son olarakta Cem hocaya yapılanlar artık Galatasaray da ki devrini kapatmıştır bence
 
Cem Akdağ'a karşı hiç utancımız yokmuş gibi bize yenisini ve alasını yaşatan, kendi çıkarları uğruna kariyerli ve içinde gerçekten Galatasaray sevgisi barındıran insanları bu kadar kolay harcayan idari yönetime yazıklar olsun.

Daha önce de söyledim, Adnan Polat'ın stad açılışında yaşattığı duyguların bile önüne geçmeyi başardılar 1 senede. Biz hangi ayıplarına sitem edeceğimizi şaşırmışken, onlar her geçen gün yenisini eklemeye devam ediyor.

Ben azıcık kendimi Cem Akdağ'ın yerine koyuyorum da, bir insanın canı planlı şekilde yakılmak istese ancak bu şekilde davranılır.

Bundan sorumlu olan herkes görevinden kovulmadığı sürece(kendileri bırakmayacak kadar karaktersiz ve haysiyetsizler) kadın basketbolumuz gelişti diye sevinenin de Galatasaraylılık duruşundan ve Galatasaray sevgisinden şüphe duyarım, kimse kusura bakmasın. Eğer tüm bu utançların üzerine kurulacak bir başarı varsa ben öyle başarıyı istemiyorum.

Bülent Tulun'u getirdiği günden beri umudumu yitirdiğim Ünal Aysal'da bu inadına devam ederse ve şu utanç kaynağı durumlara el atmazsa, o da geri dönüşü olmayacak şekilde bitecek benim için. İsterse tüm kupaları alınsın, milyon dolarlar saçsın.

Umarım taraftarımızda günü kurtaran başarılara kendini kaptırıp bu yapılanları unutmaz.
 
Gençler hala anlamadınız mı böyle zararlılar istifa etmez kan emmeye devam eder. Birileri çıkıp gönderebilirse ne ala.

Saygılar.
 

Üst