Mustafa Sarp

Re: 16 # Mustafa Sarp

Soru çok basit o topa vuran Arda veya herhangi bir Türk futbolcu olsaydı o küfürü edebilecekmiydi?

Bazılarına çok kullandıkları için normal gelebilir tabi...Ben yadırgadım şahsen...

Bu küfür neydi dostlar ? Ö.m olarak olayı birisi anlatabilirse sevinirim.

Öğrendim ve ne yalan sölim pası vermediğinde aynı şeyi bende söyledim

Burak Barut' Alıntı:
Bu küfür neydi dostlar ? Ö.m olarak olayı birisi anlatabilirse sevinirim.

Öğrendim ve ne yalan sölim pası vermediğinde aynı şeyi bende söyledim

Olum halı sahayı geçte MSN konuşmalarımız basına yansırsa düşün bizim durumumuzu :p

Mustafa Sarp bu takima hic yakismiyor..Ne oyuncu ne karakter hic bir ozelligi ile Galatasaray'da direkt ilk 11 oynayacak oyuncu degil..Peki bu oyuncuyu kim aldi?Rijkaard'mi?Tabii ki hayir..Rijkaard'in istedigi hangi oyuncu alindi? Bu adami Galatasaray'a aldiran kisi, antrenorluk bilgisi koca bir SIFIR olan Bulent Korkmaz'dir..

Geçmişte ki forma olayı şimdi de bu küfür.

Ben nedense Galatasaray oyuncusuna bu tür hareketleri yakıştıramıyorum.Üzerinde ki forma'yı yırtan birinden de ne beklersiniz ki zaten.

Musti alem adamsın ya. Antrman yeleğine bakar mısınız ne hale gelmiş... :)

bd373b044705261510630b8.jpg

Bugün takıma açıkça ihanet etti. Özellikle onu izledim ve çoğu pozisyonda koşmadı bile 'özellikle'.

Ttibün'ün önündeki camları tekmeledim sinirden, dayanamadım ya yanındaki topa hamle yapmıyor yanındaki adama müdahale etmiyor şaka gibiydi

sen Galatasaray'da oynuyorsun ya ne diyim artık.

Beyler biraz daha sakin olun demiyeceğim ama sonuçta gsbasket.org forumuna yazı yazdığınızı da unutmayın.

Eleştirelim, bende eleştiriyorum ve eleştirmeye de devam edeceğim ama sınırlarımızı bilelim lütfen.

keşke yetenek eleştirecek durumumuz olsaydı ama karaktersizlik eleştiriyoruz. Çünkü karakteri yok bir çoğunun. Bu klüp seni almasaydı şu an Anadolu'da ödemelerin 6 ay geriden yapıldığı bi klüpte canını dişine takarak oynamak zorundaydın Mustafa Sarp az biraz kıymet bil