Mustafa Sarp

Re: 16 # Mustafa Sarp

Mustafa Sarp "kısıtlı yetenek nasıl en üst düzeyde kullanılır ve gelinebilecek noktanın en üst sınırı da aşılabilir?" konusunda ders olarak okutulmalı.
Çaresiz insanlara umut olarak gösterilmeli.
YGS-LYS'ye hazırlanan öğrencilere motivasyon kaynağı yapılmalı.
"Sermaye-Kazanç" oranında bütün "anapara-faiz" denklemlerini alt üst etti.
Evet bu yetenekle 1.5 yıldır 'GALATASARAY'ın vazgeçilmez oyuncusu olabilmek, Misimoviç çıkıyorken oyunda kalabilmek kolay değil!

bu takımda koşmayan , mücadele etmeyen, topa kıçını dönen ve hepsinden önemlisi maç biter bitmez koşa koşa soyunma odasına giden futbolcu istemiyoruz.. Tepkiden korkuyorsanız erkek gibi oynayın.

Burak Barut' Alıntı:
http://www.gsnette.com/2010/02/galatasaray-antalyaspor-3-2-video-mac.html

Mustafa Sarp hala aynısın ? Futbol bilgin yok sıfırsın ... Boş kalede adam kale tarafına gitmeyip, adama koştun. Kaleye hızlı koşman gereken yerde uyudun kaldın.

Sen bu formanın oyuncusu değilsin birader.Ağır konuşturtma bizi çek git.

Zamanında topu kontrol ederken zeybek oynuyor diyen sendin galiba abi..M.Sarp için bundan daha iyi bir tanımlama olamaz seni tebrik ediyorum.

Mustafa sarp neden bu kadar dikkat çekiyor bu forumda bi türlü anlamıyorum .
tamam yeteneksiz olabilir,topu kötü kullanıyordur,futbol mentalitesi çok iyi değildir ama daha iyisi yok demek ki !

Yani düzgün biri gibi geliyor bana hani ilk onbir içinde olmasada bence yedek olarak takımda kalması normal değilmi ?

Serkan Özer,

Geçen maçta hiçbir topa koşmamak haysiyetsizliğini gösteren biri kendisi. Resmen hocayı sabote etti. Ağzımı daha fazla bozmak istemiyorum, Şamil Abi diyordu sanırım sadece soyunma odasına giderken koştu adam ya. Teknik özelliklerine falan hiç girmiyorum, insanlığı falso...

Parçalı Metin Oktay formasını yırtan bir futbolcu istemiyorum takımda! Bunu o günde söyledim şimdi de söylüyorum, yani değişen bir şey yok!

Bir an önce defolup gitmen dileğiyle.. O yırttığın Parçalı bizim kutsalımızdır..!

Aldığın nefes dahi zarar bu camia adına...

Derhal sözleşmesi tek taraflı fesih edilmelidir . Kadro dışı bırakılmalıdır demiyorum çünkü diğer oyuncuların baskısıyla geri adım atabilir, bu basiretsiz yönetim.

Mali külfetiyle ilgili de Mehmet Helvacı sözleşmedeki açıkları incelesin bir zahmet. 40 yılda bir işe yarasın!

Onur Yavuz' Alıntı:
Aldığın nefes dahi zarar bu camia adına...

Derhal sözleşmesi tek taraflı fesih edilmelidir . Kadro dışı bırakılmalıdır demiyorum çünkü diğer oyuncuların baskısıyla geri adım atabilir, bu basiretsiz yönetim.

Mali külfetiyle ilgili de Mehmet Helvacı sözleşmedeki açıkları incelesin bir zahmet. 40 yılda bir işe yarasın!

Git Sarp, git!!!

Efendi, düzgün bir karakter olsan dahi sirf futbolun bile hemen su anda takimdan gönderilmen icin yeterli bir sebep.

Ne desek az, her türlü hakareti hakediyor ama genede forum ortamında olduğumuzu her aklımıza geleni söylemememiz gerektiğini unutmayalım lütfen.

Salih Coskun' Alıntı:
Efendi, düzgün bir karakter olsan dahi sirf futbolun bile hemen su anda takimdan gönderilmen icin yeterli bir sebep.

Efendi,düzgün bir karakter mi? Adam bilerek maç satıyor,Riijkard gitsin diye her türlü oyunu yapıyor ve efendi düzgün bir karakteri var öyle mi?

Dışarıdan böyle gözüküyor aslında haklısınız ama ikiyüzlü daha iyi bir tabir olacak sanki...

Suat Aydın' Alıntı:
[quote="Salih Coskun":qwsiu9f9]Efendi, düzgün bir karakter olsan dahi sirf futbolun bile hemen su anda takimdan gönderilmen icin yeterli bir sebep.

Efendi,düzgün bir karakter mi? Adam bilerek maç satıyor,Riijkard gitsin diye her türlü oyunu yapıyor ve efendi düzgün bir karakteri var öyle mi?

Dışarıdan böyle gözüküyor aslında haklısınız ama ikiyüzlü daha iyi bir tabir olacak sanki...[/quote:qwsiu9f9]
Yanlis anlamissin beni. Ya da ben yanlis anlatmisim : ) Karakteri bozuk. Ama düzgün bir kisilik olsaydi bile sirf futbolu bile gönderilmesi icin yeterli bir sebep demek istedim.
"Olsan" demisim "Olsaydin" demem gerekirdi ufak bir hata yanlis anlasilmama sebep olmus : )