Mustafa Sarp

Re: 16 # Mustafa Sarp

"Sarp'tan kötü haber

Futbolcumuz Mustafa Sarp Denizlispor ve Manisaspor maçlarında forma giyemeyecek."

bunlar işi bilmiyor tövbe yarabbi
bundan güzel habermi olur yahu...

Kamil Sarper Özsefer' Alıntı:
"Sarp'tan kötü haber

Futbolcumuz Mustafa Sarp Denizlispor ve Manisaspor maçlarında forma giyemeyecek."

Haber şöyle olmalıydı.

"Sarp'tan 2 iyi 1 kötü haber

Futbolcumuz Mustafa Sarp Denizlispor ve Manisaspor maçlarında forma giyemeyecek olmasına rağmen Beşiktaş maçına yetişeceği açıklandı".

Sühan Cem' Alıntı:
[quote="Kamil Sarper Özsefer":2gw2op46]"Sarp'tan kötü haber

Haber şöyle olmalıydı.

"Sarp'tan 2 iyi 1 kötü haber

Futbolcumuz Mustafa Sarp Denizlispor ve Manisaspor maçlarında forma giyemeyecek olmasına rağmen Beşiktaş maçına yetişeceği açıklandı".[/quote:2gw2op46]
:)
Sarp'tan Denizli Spor ve Manisa Spor'a 2 kötü haber de denebilirmiş :)

Bugün aldığım en iyi haber bide genç oyuncu denilmiş adam 30u geçti.Ah bu holding medyası yokmu :p

Milliyetin haberine göre dün Mustafa Sarp antrenmanda Hagi'ye "beni kiralık gönder hoca, benden birşey olmaz" demiş...
Haberin son kısmı bomba zaten futbolcular olayın şaka olduğunu anladıktan sonra derin bir oh çekti.

Yılmaz Yıldırım' Alıntı:
Milliyetin haberine göre dün Mustafa Sarp antrenmanda Hagi'ye "beni kiralık gönder hoca, benden birşey olmaz" demiş...
Haberin son kısmı bomba zaten futbolcular olayın şaka olduğunu anladıktan sonra derin bir oh çekti.

Ben de bu olayın şaka olduğunu duyduğumda derin bir ahh çektim..

Mustafa Sarp'ta kendi yeteneksizliğinin farkına varacak beyin olsa zaten o fiziğini kullanıp 10 dakika olsun maç başına adam gibi top oynardı. /0ten sonra bitiyor diyip eleştirilen Conceciao'lardan şimdi 10 dakika oyna bari denilen Mustafa Sarplara geldik değerli forum :shock:

Gerçekten bu maçta kusursuz oynadı,nefes alıp vermesi dışında hiçbir problem gözüme çarpmadı,o da bir süreliğine idare edilebilir kanımca...
Aferin böyle devam...

Maçın ardından Mustafa Denizli Maraton´da Sabri´nin oyundan alınışı sırasında protesto edildiğini söyledi. Oysa ki tepki çıkana değil gireneydi.

Maçı beraber izleyen grup olarak duruma kayıtsız kalamayarak ilk defa bir programa e-posta gönderip, verilen tepkinin Sabri´ye değil Mustafa Sarp´a olduğunu yazdık. Programda araya röportajlar girdiği için umutsuzduk ama Şansal Büyüka röportajlardan sonra, taraftardan bir uyarı var diyerek yaptıkları yorumu düzeltme erdemini gösterdi.

Gittiğin gün, bayramımız olacak!

kenara gelip üstünü çıkarmaya başladığı dakikadan itibaren tribündeki herkes derdini 2-3 kat katladı gerçekten. yaklaşık 5 dakika oyuna girememesi hepimizi sevindirdi ancak son 2 dakika şans buldu maalesef. her maçta tepki görmesi güzel bir gelişme gelecek adına. bu formanın ağırlığı bu kadar ucuz olmamalı.

yalnız bugün eğer giremeseydi ne gülecektim ya, neyse başka sefere artık. :)

bir arkadaş' Alıntı:
Galatasaray - Buca maçının 4. hakemi hakkında soruşturma başlatılmış Mustafa Sarp'ı oyuna geç aldığı için, Galatasaraylı olduğu hakkında dedikodular çıkmış

Mustafa Sarp bizde kaldığı sürece daha çoook dalga geçilecek kendisiyle. Ama bu onun suçu değil ki, O'na bu formayı giydirenlerin suçu..

Antereman fotoğraflarında kendisine en az 3-4 karede yer bulması insanı sinir ediyor...Bir bakayım dedim şaka gibi geç diyorum Sarp çıkıyor,geç diyorum Sarp yine çıkıyor...Nedir yahu bu...
Bu kasıtlımı yapılıyor acaba,yoksa benmi çok hassas oldum bu konuda...