Mutlu Yıllar Burak Barut...

Aman aman kimin doğum gününe gelmişiz. :D

Bugünde bir de transfer patlarsa tadından yenmez...

İyi ki doğdun Burak ( galiba :) )

İlk dönemlerde bay muhalefeti yazdığı iletilerden tanıyordum. Zamanla yakından tanıma ihtiyacı hissettim geleceğin muhalefet liderini. Nasıl tanıştığımızı hatırlamıyorum ama iyi ki tanışmışım diyorum.

Bu forumda büyüdüm diyenlerden biri de Burak olsa gerek. Umarım bu foruma yazarken zaman içinde ; istediğim üniversiteyi kazandım, askere gidiyorum, evleniyorum, bir çocuğum olacak... der.

Yeni yaşında istediğin her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle nice yıllara Burak´ım.

Mutlu, sağlıklı ve başarılı nice senelere Burak'çığım. İyi ki doğdun.

İnşallah seneye bugün, üniversitede okuyorum havasında yazarsın foruma yazılarını. ;)

Burak,mutlu yıllar baba! :) Senin deyişinle kutlayım dedim.Herşeyden önce sağlıklı,sonra başarılı ee sonra paralı bir hayatın olur umarım.İlk önce mutlu ol da...

Heppi börtdey tu yuuu, heppi börtdey tu yuuu, heppi börtdey, heppi börtdey, heppi börtdey tu yuuuuu. :)

Senin doğduğun gün benim öldüğüm gündür. :p Birazdan hediyeleri de istemeye başlar. :) Yandın sen Onur abi. :) ÖSS'yi kazansa da kurtulsak şundan. :p

Doğum günün kutlu olsun Burak abicim. Umarım gelecek sene İzmir'de beraber kutlarız doğum gününü. ;) İyi ki doğdun. Nice sağlıklı, mutlu, Galatasaraylı yıllara...

Nice senelere Burak tabiki sağlıklı , mutlu ve SAS ve Ferrari'nin , Pistons ve McLaren'le olan kapışmasında beni yalnız bırakmaman şartıyla ;)

Nice Yıllara Burak ....
Önce Sağlık sonra da Tüm Başarıların seninle olması dileğiyle ....
İyi seneler Trabzon Fatihi ;) ;) ;)

Baştan sona doğru :) Batuhan,Gökçe,Onur Abim,Mert,Can,Murat Abi,Onur Balcı Abi ,Yiğit Baba :D , Ömer , Manisalı Emreye , Mehmet Kardeşime,Göker abi ve Saygın Akel ikilisine :), Alen'e Ayrıca Telefondan ulaşan Esra Ablam ve Onur Uncu kardeşime çok teşekkürler ediyorum.Hepiniz sağolun Varolun.

Re:

Gökce Başaran' Alıntı:
Aman aman kimin doğum gününe gelmişiz. :D

Bugünde bir de transfer patlarsa tadından yenmez...

İyi ki doğdun Burak ( galiba :) )

Chris Owens Galatasaray Cafe Crown?da

Galatasaray Cafe Crown, geçtiğimiz sezon Almanya?nın Alba Berlin takımında forma giyen Chris Owens?ı kadrosuna kattı.

Ne diyelim benim şansım mı :)

Tuncay Abi teşekkür ederim.