• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Naz Aydemir Akyol

Puanları 0
Çözümler 0
@Mert Dervişoğlu
Hoş geldin Naz Aydemir Akyol! 💛❤️

✍️ Galatasaray Daikin Kadın Voleybol Takımımız, tecrübeli pasör Naz Aydemir Akyol ile 1 yıllık anlaşma imzaladı.

Hoşgelmiş ama Socrates'ta Caner Eler'le bugün yayınlanan sohbetini dinliyorum ve kafaca voleybolu bıraktığını düşünüyorum.

Egonu beklerken Naz Aydemir Akyol gelmiş, vizyon muazzam.

Bana da nedense bu sezon biraz daha hırslı olabilir gibi geldi. Çünkü geçen sezon amacı voleybolu bırakmakmış anladığım kadarıyla. Ama başarılarla dolu kariyerim de başarısız bir bitiriş yapmak istemedim tarzı bir şey söyledi. Muhtemelen bırakırken de efsane olarak kalmak istiyor oyüzden bu seneye ayrı hırslı gelicek gibi his ettim açıklamalarından.

Elif'e kesildikten sonra ben de şüpheyle bakıyorum. İsim olarak çok büyük bir oyuncu lakin form olarak eski haline dönmesinin zor olduğunu düşünüyorum. İnşallah yanılırım. Eğer Naz transferi tutmazsa sezon yanar.

Elif’e kesilmesi Ferhat Akbaş olayıydı. Kendisi de açıklamalarında hakkının yenildiğini biraz söyler gibi oldu zaten. Eczacı taraftarı da Naz daha iyi oynatıyor neden Elif oynuyor diye eleştirdi sezon boyu. Naz’la ilgili değil Eczacı teknik kadrosuyla ilgiliydi o. En ufak örnek bizimle oynadıkları 3. lük serisinde herkes izledi o maçı Naz şiir gibi top oynatı.

Form olarak bir eksiği var demek doğru olmaz çünkü geçen sezon da izledik.

Programı dinleyin ya da seyredin.
izledim zaten o yüzden soruyorum. Kadın neslihan gibi son sezonum olacak da demiyor ki neslihan bile o haliyle bize f4 yaptırdı. Oyundan keyif almak istiyorum dediği için kimseye kafasında voleybolu bitirmiş diyemezsiniz hani

Elif'e kesildikten sonra ben de şüpheyle bakıyorum. İsim olarak çok büyük bir oyuncu lakin form olarak eski haline dönmesinin zor olduğunu düşünüyorum. İnşallah yanılırım. Eğer Naz transferi tutmazsa sezon yanar.
Ya naz yüzünden neden sezon yansın Allah aşkına biraz mantık. Naz da zaten prime naz gibi oynamak zorunda değil elimizde bongaerts var

Ya naz yüzünden neden sezon yansın Allah aşkına biraz mantık. Naz da zaten prime naz gibi oynamak zorunda değil elimizde bongaerts var

Bongaerts'in oynadığı durumda çaprazda Alexia'ya mahkum kalıyoruz. Naz hamlesi o yüzden değerli. Naz yüzünden elbette sezon yanabilir o zaman yerli pasör hamlemizin mantığı kalmıyor 3+2 yabancı kuralında. Hem orta oyuncu konusunda hem pasör çaprazında elimizi rahatlatan yerli pasörken elbette Naz'ın iyi performans veremediği durumda sezonun yanma ihtimali yüksek. Burada yanlış bir yorum yok.

Naz yerine kim alınmalıydı yerli?

Form olarak eksiği var deme sebebim hem Ferhat Akbaş'ın hem de Hüseyin Doğanyüz'ün ilk tercih olarak Elif'i oynatması. Hadi Ferhat Akbaş'a Eczacıbaşı taraftarı yükleniyordu ve beğenmiyordu diyelim her iki antrenörün de ilk tercihinin Elif olması tesadüf olamaz. Naz hamlesi yanlış demiyorum eğer iyi oynayamazsa sezon yanar diyorum. Yönetime göre veya bazı kişilere göre her yerli oyuncu hamlesi rotasyon için yapılmış oluyor o zaman kadronun nesi ilerlemiş oluyor? Bazı kişiler kendileriyle çelişiyor burada

Bongaerts'in oynadığı durumda çaprazda Alexia'ya mahkum kalıyoruz. Naz hamlesi o yüzden değerli. Naz yüzünden elbette sezon yanabilir o zaman yerli pasör hamlemizin mantığı kalmıyor 3+2 yabancı kuralında. Hem orta oyuncu konusunda hem pasör çaprazında elimizi rahatlatan yerli pasörken elbette Naz'ın iyi performans veremediği durumda sezonun yanma ihtimali yüksek. Burada yanlış bir yorum yok.
Bence yanlış bir yorum sezon yedek pasör yüzünden yanmaz dünyada böyle bi olay yok. Nazın performansı yüzünden yanacak bi konumda değiliz. Alexia her türlü Grobelnanın önünde zaten naz Grobelna ikilisi ile oynayacağımız anlar çok daha az olacak neden sezon naz yüzünden yansın mantıklı mı bu?

Ama geçen sezon kötü mü oynadı nerden formsuz olduğu çıktı.Ve izleyen herkes bilir geçen sene forma Naz'ın hakkıydı.Geçen sezon Hande de herkese kesildi Yaprak Hande'ye forma vermedi mesela mt de as smaçör üçlümüz Hande Ebrar İlkin arasında olacak ama Ferhat Yaprak oynattı Yaprak oynamalı o zaman.Kadro ilerlemesi ve Naz'ın da ne alakası var.

Naz eski naz değil bu bi gerçek. Ama biz de şampiyonluk takımı kurup nazı da pasör yapmadık. Nazla belki şampiyon olamaz hiçbir takım ama nazla 3. 4. rahatlıkla olabilirsin. Cev cup turnuvasını da alabilirsin. Eğer bunları yapamazsan da sebebi naz olmaz. Baştan aşağı yanlış bir planlama yaptı kulüp. Olmazsa bundan olmaz.

Naz eski naz değil bu bi gerçek. Ama biz de şampiyonluk takımı kurup nazı da pasör yapmadık. Nazla belki şampiyon olamaz hiçbir takım ama nazla 3. 4. rahatlıkla olabilirsin. Cev cup turnuvasını da alabilirsin. Eğer bunları yapamazsan da sebebi naz olmaz. Baştan aşağı yanlış bir planlama yaptı kulüp. Olmazsa bundan olmaz.
Yok zaten eski prime Naz demiyorum o Naz olsa zaten Wolozs falan kalmaz orta da çok ayrıydı o Naz.Sadece form olarak düşük değil bence halla Cansu'dan sonra Elif ile beraber en iyi yerli pasör Naz bana göre.

Naz formunda alakasız olacak ama bence yönetimin 1-2 sene içinde Elif için girişimde bulunması lazım. Dilay gibi dönemin yeni Maja’sı olabilecek bir pasör geliyor. Dilay bir iki sene içinde Eczacı da as pasör olur. Elif daha 23 yaşında yedek oturacağını düşünmüyorum. İlkin kozunu da kullanıp Elif’i kaptırmamız lazım 2-3 sene içinde bir ayrılık bekliyorum çünkü.

Dilay iyi bir pasör olabilir ama hiçbir dönemin majası falan olamaz. Bu yeteneğe sahip değil. Böyle isimlerin en önemli özelliği yerli olması. Yabancı sınırından dolayı iyi bir seçenek olabilir sadece

Geri