NBA All-Star 2010(Hidayet Türkoğlu)

Sühan Cem' Alıntı:
toronto , büyük bir şehir istanbula alışmış biri için portland yerine torontoyu seçmek normal.. hido sonuçta jordan kobe değil takıma bişiler katar sadece

oyuncular yaşayacakları şehire göre takım seçiyorlarsa ortada bir problem var demektir zaten.. ayrıca portland küçük deniliyor.. sanki orası akçabaat da toronto istanbul.. kariyer yapıyorsun.. basketbolcusun belediye başkanı değil..

Emre Yuksel' Alıntı:
bu sene hidayet al-star olur..
ama geriden..
yanlış takım olduğunu hep düşündüm torontonun..
bu kızlardan takım olmaz..
2010 da da chris bosh fa olacak zaten..
seneye hidayetle calderon beraber ligin dibini süpürür..
portland da nba finaline uçar..

Tamamen doğru bende para için takım seçti dediğimde tepki almıştım.
Kendini bitirdi, Orlando şaha kalkarken Hido'da para saymaya devam kariyeri the end.

Burak Orlando'da kalmasına imkan yoktu. Bu gayet net. Portland onun için iyi olurdu ama Fernandez çok ağız yaptı oradada. Belki ondan istememiştir. Sonuçta para için oynuyor bunu. Varsın oynasın.

Olaya FBli diye bakmasak iyi olur bildiğim kadarıyla Memo da Hedo da Ersan da hatta önceden NBA yapmış İbo ve Mirsad da FBli :)

bu arada ersan dun 20 sayı 16 ribaund ile oynamış
Bence milvakinin iki çaylak oyuncusu ersanla genix(yazılışı bumu bilmiyorum)
bu yıl nba çaylaklar all star maçında oynamalı

Madem gündeme getirdiniz, hazır Barcelona kitleside sitede artmışken ekleyelim o zaman fotoğrafı :) Oyları etkilermi bilemem tabi..

kobe+bryant+la+lakers+fc+barcelona.jpg

Hidayet'e oy vereceğinize Doğuda yedek forvet olması için Gerald Wallace'a oy verin.LeBron James ve Chris Bosh her durumda seçilecektir.İlk yedekleride Kevin Garnett olacaktır.

Erdal Avcı' Alıntı:
Hidayet'e oy vereceğinize Doğuda yedek forvet olması için Gerald Wallace'a oy verin.LeBron James ve Chris Bosh her durumda seçilecektir.İlk yedekleride Kevin Garnett olacaktır.

Erdal KG'nin ilk beşte seçilme ihtimali her zaman vardır. Hele hele iyi giden Boston ve sakat olmayan bir KG varken. Ama dediğin gibi öyle yada böyle Bosh da Kg de seçilecektir.

Batı Kadrosu

Aaron Brooks - Tracy McGrady - Rudy Gay - Kenyon Martin - Amare Stoudamire

Doğu Kadrosu

Allen İverson - Vince Carter - Andre İquodala - Kevin Garnett - Shaq O'Neal

Not: Wade, D.Howard,Carmelo banko seçileceği için Wade yerine yedeği; allstarda kolunu çembere soktuktan sonra 'lets go home' diyen Air Canada Carter, Howard yerine neşe kaynağımız yürekli adam Shaq, Carmelo yerine Nba'in Gay'i Rudy Gay'i :) bizlerle olsun istedim, her ne kadar adı all star isimleri arasına yakışmasada atletizmiyle renk katacaktır allstara tabi ki seçilebilirse..

Kobe - Tracy - Carmelo - Duncan - Amare batının ilk 5'i

İverson - Wade - LeBron - Garnett - Howard doğunun ilk 5'i

olur gibi...

Burak Ceyhan' Alıntı:
Batı Kadrosu

Aaron Brooks - Tracy McGrady - Rudy Gay - Kenyon Martin - Amare Stoudamire

Doğu Kadrosu

Allen İverson - Vince Carter - Andre İquodala - Kevin Garnett - Shaq O'Neal

Not: Wade, D.Howard,Carmelo banko seçileceği için Wade yerine yedeği; allstarda kolunu çembere soktuktan sonra 'lets go home' diyen Air Canada Carter, Howard yerine neşe kaynağımız yürekli adam Shaq, Carmelo yerine Nba'in Gay'i Rudy Gay'i :) bizlerle olsun istedim, her ne kadar adı all star isimleri arasına yakışmasada atletizmiyle renk katacaktır allstara tabi ki seçilebilirse..

Kobe - Tracy - Carmelo - Duncan - Amare batının ilk 5'i

İverson - Wade - LeBron - Garnett - Howard doğunun ilk 5'i

olur gibi...

chris poul süz batı ilk beşi olamaz. deron williams ile nash de kesin kadroda olacaktır.. kenyon olurmu bilmem ama 4 numarada da dirk nowitzki kesin olur

t-mac'in sanmıyorum all starda olacağını. ama grçekten özledim onu..