hidayet'in all-star olma ihtimali , türk milli takımın , amerika milli takımına 50 sayı fark atıp ,dünya şampiyonu olma ihtimaline yakın.. geçen sene hepsini hak etti. ancak bu sene, bu takımla, bu oyunla, kendi mevkisinde ilk 30 da bile değil..
ilk 30 abartı olmuş ama bana göre de all-star olmayı hak etmiyo.Keşke Ersan seçilebilseydi ama imkansıza yakın oylamada adı bile yokken.Umarım bu performansı devam ettirir de seneye all-star da hak eden bir Türk izlerizEmre Yuksel' Alıntı:hidayet'in all-star olma ihtimali , türk milli takımın , amerika milli takımına 50 sayı fark atıp ,dünya şampiyonu olma ihtimaline yakın.. geçen sene hepsini hak etti. ancak bu sene, bu takımla, bu oyunla, kendi mevkisinde ilk 30 da bile değil..
Deniz Baskın' Alıntı:Tyreke Evans'ın oylama listelerinde adı yok. 20-5-5 ortalaması olan ve henüz çaylak olmasına rağmen buzzer atabilen ve bu buzzer'ı arenas'ın topunu çalarak yapan bir oyuncunun allstar oylama listesinde adının bile olmaması gerçekten çok komik. Seçilir seçilmez o ayrı ama saygı duyulacak bir oyun oynarken listede adının bile olmaması bence çok kötü bir durum.
Erdal Avcı' Alıntı:Antoino Mcdyess nereden 100.000 oy buluyor, çok merak ediyorum?
Emre Doğan' Alıntı:[quote="Erdal Avcı":y9dfq55b]Antoino Mcdyess nereden 100.000 oy buluyor, çok merak ediyorum?
Deniz Baskın' Alıntı:Oynamayan tmac ile koskoca kariyerini rezil etmeye yeminli şekilde davranan ivy'yi istemiyorum allstarda