NBA Geyiği

• Konbuyu başlatan Veysi Deniz Baskın
  • Başlangıç tarihi
Doğu zaten komediydi Pacers da ciddi güç kaybetti. Doğu konferansı yalan zaten yıllardır. Bu senede yalan olacak. Ted Kolejliler'in playoff yapacağı kıvama geldi.

Yemişim doğusunu batısını adamın ayağı ne hale gelmiş , içim gitti. Benim izlerken psikolojim bozuldu adamın şimdi morali nasıldır kim bilir.

Dün gece Portland'ı bi güzel tokatladık ŞANLI SACRAMENTO olarak. Rudy Gay 40 attı. Sezon derecemiz de 1-1 oldu. İlk 20 maç çok zor bir fixtür var. 20de 8 yapsak bayram ederim.

Sacramento süper girdi lige Gay istikrarsız olmasa bu yıl bişeyler yapabilir.İsaiah Thomas'da Suns'ta süper oynuyor pişman eder adamı.:D

Keşke Kings biraz yukarılara çıkabilse de Bulls draft hakkını alsa ama zor gibi gözüküyor şu an için.

Los Angeles'ın ufak bebeleri Clippers'a çakarak havalarını söndürdük. Deandre Jordan ve Griffin'i üstüste koydu Cousins. Bu sene o sene ; havalara girdik :D

Batıda favorilerimden biri hiç yazmak istemesem de LAC olacak SG konusunda eksiklikleri çok fazla. Crawford'un vereceği katkı onların yerini belirler:(
LAL bu durumlarda olduğunda NBA'den soğuyorum.en az 3 sezon da böyle gideriz.
Cousin sağlam adam ve o boya rağmen esnekliği inanılmaz. LaMarcus ve De Marcus :)) İkisi de entresan adamlar.
Doğuda Miami dengeli bir kadroya kavuştu bence. Cleveland ise görev paylaşımı konusunda sıkıntıları yaşayacak. Topu elinde isteyen LEbron İrwing ile oynayacak
İndiana P.Goeorge gitti heyecan bitti bence. Lance de gidince zor
Doğudaki favori adayım ise Brooklyn:) Brook Lopez onların yerini belirleyecek bence.

Sonuç olarak, bir çok yıldızın sakat veya sakatlıktan yeni çıktığı bir sezonun nasıl keyifli olabileceğini göreceğiz

League pass'in bedava kullanımı bu geceki maçları kapsıyor mu?Yani tsi ile mi yoksa abd saatiyle mi gece 12'ye kadar iptal etme seçeneği var?

Denver'ı yine öptük. Cousins - Gay toplam 59 sayı 14 ribaund 26da 19 şut 21de 18 faul isabeti. Ayrıca 4 oyuncu daha çift haneye ulaştı.Toplam zaten 131 sayı attık . Adamı madam yaparız madam ! :D

Şu başlığın ilk sayfalarına bir göz attım da, müthişmiş. Bir ara vakit bulduğumda baştan sona okurum. Emre Abi - Eser Abi atışmaları zaten süper, Pau Gasol takasında Marc Gasol'ü eşantiyon görmemiz vs. :)

Şu ana kadar en dikkat çeken takım kesinlikle Kings. Cousins kendini oyuna vermiş(ki bunu yaparsa zaten Nba'in en iyi 1-2 pivotundan biri), Gay çok iyi oynuyor, Collins mükemmel, Mclemore durgun başlamıştı o da açıldı. Harikalar gerçekten. Ama dünkü son saniye yedikleri basket felaket. :)

Felaket diyebileceğim başlangıcı da Denver yaptı bana göre. İşler hiç istedikleri gibi gitmiyor. Şu oyunla umut da vermiyorlar açıkçası.

Lakers olarak 0-10 filan başlamadığımız için mutluyuz. Lottery'de Cavs şansı olursa birazda, seneye iyi olur belki. :)

Nba bölümüne uzun süredir bişey yazılmamış bu gece güzel bir takas olunca yazmak istedim.

Dallas ve Boston takasta anlaşmışlar.

Rajon Rondo ve Dwight Powell Dallas'a giderken Jameer Nelson-Brandan Wright-Crowder ve 2 Draft hakkını Boston almış.

Boston Rondo için diğer takımlardan daha iyi teklifler alabilirdi hatta Lakers Jordan Hill-Nash ve Draft hakkı teklif etmiş.Yine Sacramento-New York falan teklif verdi diye konuşuluyordu ama kontratı sezon sonunda bittiği için Rondo nereye gitmek isterse oraya yollamak zorunda kaldılar.

Dallas'ın ilk 5'i Rajon Rondo-Monta Ellis-Parsons-Dirk Nowitzki-Tyson Chandler oldu.Müthiş bir takımı var Dallas'ın Şampiyonluğun büyük adaylarından birisi oldular.

Bu antony davisin hali ne olacak ya yazik be adama holiday ve evans mahvediyor herseyi, son sanantonio macinda da evans gitti son topu el üstünden salladı. Ömer de şanssızdı onun hatasi(şanssızlığı yüzünden) maç uzadı. Ben bay kaşı(anthony davis:) ) dany grangerla beraber izlemek istiyorum. Olur mu bilmem ama bu adamın çok alıcısı olacak, pelicans da kalma durumu bence hiç yok.

Pelican'ın en büyük sorunu Eric Gordon ve olmayan benchi. Yoksa kağıt üstünde harika ilk 5leri vardı. Benim hayal kırıklığım Charlotte ve Stephenson oldu.

Bu antony davisin hali ne olacak ya yazik be adama holiday ve evans mahvediyor herseyi, son sanantonio macinda da evans gitti son topu el üstünden salladı. Ömer de şanssızdı onun hatasi(şanssızlığı yüzünden) maç uzadı. Ben bay kaşı(anthony davis:) ) dany grangerla beraber izlemek istiyorum. Olur mu bilmem ama bu adamın çok alıcısı olacak, pelicans da kalma durumu bence hiç yok.
Dany Granger ile 15 yıl sonra veteranlar maçında izleriz anca denk gelirse :D 4 sene önce ateş atan Dany Granger'ın bu hale düşmesi de çok garip cidden :/