NBA Geyiği

• Konbuyu başlatan Veysi Deniz Baskın
  • Başlangıç tarihi
Profesyonel kralimizin tahtinin tasinmasi icin vinc getirilmis Miami'ye; taht yoldayken, baska bir takimdaki iki superstar birlesip kendisini o sehre cagirmaz insallah, sonra isin yoksa tum lojistik planini degistir.

Melo Knicks'te kalmış Deng bize geliyormuş.

Bledsoe
Wade
Deng
Bosh
Xxx

Yapar xxx yerine seneye Free Agent Ömer'i kaparsak Wade yüzük farkını ikiye çıkartır.Seneye zaten şampiyon belli boşuna oynanmasın lig Spurs acımaz kimseye Gasolde eklenecek daha.

Gasol Chicago ile anlaştığını açıkladı şimdi Melo diye girildi pazara Gasol+Ariza deniliyor şu anda:D:D

Onu da geçtim hadi Boozer amnesty edilecek ama PF Rotasyonu Taj Gibson-Mirotic-Anthony Randolph olan bir takım neden Gasol'ü alır onuda anlamadım:D

Yalnız Miami'nin Bledsoe işi kesin değil, Deng'den sonra Salary Cap'te yer kalmayabilir. Ayrıca Boozer da amnesty edilirse, Miami'ye gidebilir deniliyor.

Paul Pierce, Washington Wizards'a yakın. Ariza da Rockets'a gidiyor sanırım.

Bledsoe imkansız zaten Phoenix Max kontrat gelse bile karşılayacağını ve takımda tutacağını açıklamıştı.

Cap boşlukları var ve Suns yollamadan alamaz Miami.:D

Ufaktan toparlayalım;

LeBron eve geri döndü. Cavs'ta birinci sıradan seçtikleri 4 oyuncu bir arada olacak gibi. Bennet'ta 6 kilo vermiş ve vücudunu güçlendirmiş. Ben ondanda ümitliyim. Ray Allen, Mike Miller ve Chris Andersen'de Cavs yolunda. İrving, Wiggins, LeBron, Bennet, Varejao gibi iyi bir iskelette oldu. Birde Kevin Love... Ürkütücü...

Paul Pierce 2 yıl 11MD karşılığında Wizards'a gitmiş.

Pau Gasol Lakers'tan daha iyi teklif almasına rağmen Bulls'a gitti. Noah-Gasol-Taj Gibson acayip bir pota altı rotasyonu. Boozer'ı ise takas edemezlerse amnesty haklarını kullanarak serbest bırakacaklar.

Charlotte Hornets, serbest oyuncu Marvin Williams ile toplam 14MD değerinde 2 yıllık sözleşme yaptı.

Free Agent Forvet Trevor Ariza Houston Rockets ile 4 yıl 32MD'a anlaştı. Rockets diğer yıldızları alamayınca Ariza'yı aldı, bence iyide oldu. Uyum sağlayacaktır. Ayrıca Mavericks'inde Chandler Parsons'a verdiği sözleşmeyi karşılayacaklar.

Bosh süpriz bir şekilde Heat ile sözleşme imzaladı. 5 yıl 118 MD.

Jeremy Lin L.A Lakers'ta. Lakers Lin karşılığında Avrupalı bir oyuncunun hakkı+ para+2015 birinci tur darft hakkı verecek.

Jordan Hill Lakers ile 2 yıl 18MD'a tekrar sözleşme yenileyecekmiş.

Isaiah Thomas 4 yıl 27 MD'a Phoenix Suns'ta.

Darren Collison 3 yıl 15 MD'a Sacramento Kings'te.

Vince Carter, Memphis Grizzlies ile 3 yıllık 12 MD karşılığında anlaştı.

Kent Bazemore, 2 yıl 4 MD karşılığında Hawks ile anlaştı.

Eric Bledsoe Heat ile anlaşmaya yakın.

Gordon Hayward için Hornets'in 4 yıl 63 MD'lık teklifi Utah Jazz tarafından karşılanmış ve Hayward Utah'ta kalmış.

Anthony Morrow, Thunder ile 3 yıl 10 MD değerinde bir kontrata anlaştı.

Miami Heat Free Agent Forvet Luol Deng'e sezonluk 10 MD'lık bir kontrat önerdi. Deng ile Suns ve Hawks'ta ciddi şekilde ilgileniyor.

Ve Carmelo Anthony... Melo Knicks'te kalacak ve 5 yıl için 120 MD alacak.

Dirk Nowitzki nasil bir degerdir basketbol icin, hele ki son sozlesmesini imzalarken yaptigi fedakarlik muhtesem.
Malum "kral" unvani dolu, nba'in pazarlama stratejistleri "profesyonel kral" konseptini kazandirdi literaturumuze, ama en azindan bosta olan "prens" unvanini sonuna kadar hakediyor Dirk..

- Bekledigim gibi Cleveland Love icin Bennett ve Wiggins'i onerdi. Love sene sonu serbest kalacagi ve Minnesota daha iyi bir teklif (adamlar en verimli denilen draftin bir numarasini oneriyo) bulamayacagi icin bu is olur. Ve akil almaz bi ilk bes kurulur. Dogunun acik ara favoriliginden, abi dogu oynanmasin gerek yok'a geceriz :)

- Miami gayet guzel kadro kurdu. Playoff zorlar deniliyor inananiyorum. Benim dogu 3.su adayim.

- Chicago da guzel kadro kurdu ama kisa skorere ihtiyaclari var. Melo olmadi. Uzun rotasyonu fazla genis. Dogu ikincisi adayim.

- İndiana Lance reisi kaybetti. Uf deme puf de tezahuratlariyle gonullerde yer bulan bu arkadasi cok ararlar. Zayifladi takim. Kisa skorer veya sutor yok PG haric. Dogu 4.

Bizimle ilgili not: Boozer'i aldik. Tahmin ediyorum bu kurulan takimin basari elde etmesiyle (playoff) Durant, Love(gitmezse) gibi yildizlara sulanacagiz. Yani adamlara, bak abi zaten iyiyiz tek eksik sensin, demek icin. Cap'de iki max'lik yer olmayacagindan, kadroyu tek max bosluk kalacak sekilde guzellestirmeye calisiyoruz. Anladigim o.

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sakatlık çok kötü 18 ay falan deniliyor.Ki Derrick Rose'dan bildiğimiz bir şey var ki buda mental olarak geri dönüş en zor olan şey.

Doğu bu yıl tam daha iyi diyorduk ki İndiana gitti.Yinede denk 4 takım arasında iyi bir mücadele olacak.