NBA Geyiği

  • Konbuyu başlatan Veysi Deniz Baskın
  • Başlangıç tarihi
Boston Celtics, Kyrie Irving'i Isaiah Thomas, Jae Crowder, Ante Zizic ve 2018 Nets pick'i karşılığında kadrosuna kattı.

Takas içeriklerine baktığımız zaman Cavs karlı gözükse de bence Celtics için özellikle de uzun vadede daha mantıklı oldu.
 
Win-Win bu takas .Celtics IT e saçma sapan bir kontrat verip geleceğini bağlamaktan kurtuldu üstüne İrving gibi inanılmaz bir yetenek aldılar ve çerez gibi bir kontratı var en az 2 yıl .Cavs da LeBron nun gidişi sonrası için güzel bir pick aldı Thomas gibi kariyerinin zirvesinde bir ismi ve çok ihtiyaçları olan 3&D oyuncusu aldılar daha ne olsun .
 
Kyrie gibi tarihin en maç seçicilerinden ve savunmanın en büyük hayaletinden alabileceğinin maksimumu almış Cleveland bence. Kyrie savunmadan o kadar uzak ki yerine gelen 1.75'lik adamın bile savunmada ondan daha büyük delik olacağına inanmıyor insan. Bunun dışında Thomas'ın bilhassa hücumda çok daha istikrarlı ve oyun içinde daha azimli olduğunu da unutmamak gerek. Onun dışında hücumdaki genel portföyü anlamında Kyrie'den taş çatlasın 1 gömlek aşağıda oyuncu zaten. Daha da önemlisi 4 yıldır onca varlığa rağmen Lebron dışındaki en iyi dış savunmacısı Jr. Smith gibi bir dengesiz olan takımdı Cleveland. Şimdi Jae Crowder gibi iyi bir Demarre Carroll'ın light versiyonuna sahip oldular. Ortalama üstü bir ceza şutörü olması da cabası. Pick de seneye Lebron'un yüksek ihtimal gidecek olması ve Thomas'ın maksimum kontrat isteme ihtimali karşılığında can yeleği gibi olmuş. Bence Cleveland her türlü karlı çıkmış bu işten. Şu piyasada Kyrie'yi bundan daha iyi iteleyemezlerdi. Boston bu yaz bayağı saçma işler yaptı. Kawhi'dan sonra ligin en istikrarlı dış savunmacılarından biri olan Avery Bradley'i Marcus Morris gibi bir adam karşılığında gönderdikten sonra bu takas da çok şaşırtmadı beni açıkçası. Kyrie muazzam bir potansiyel ama şu andaki haliyle Thomas ve Crowder'ın sahaya koyduklarını nasıl karşılayacak çok merak ediyorum. Thomas'la kafa kafaya gönderseler anlarım da hem Crowder, hem de 1. tur draft hakkı büyük soygun olmuş. Cleveland içinse geleceğe umutla bakmak için güzel bir anlaşma. Crowder zaten yük teşkil etmeyecek. Seneye Lebron da gitse bile (ki Batı'ya gidecek yüksek ihtimal) Thomas'ı maksimumla takımda tutup bir de draft'tan ortalama üstü uzun yakalarlarsa birkaç sene daha Doğu'da başa oynayabilirler. Ben açıkcası bu takasta bir tane kazançlı görüyorum, o da hele bir de eldeki şartları ve takas öncesi acil satıcı konumunda olduğunu düşünürsek Cavaliers'tan başkası değil.
 
Cavs geçen seneden kesinlikle daha iyi bir takım oldu. Irving yerine alabilecekleri en iyi oyun kurucu IT'idi. Zaten daha iyileri Wall, Russ, Curry, Paul, Harden, Lillard falandı. Onları da takaslaman mümkün değildi. Bunun yanında bench için Rose ve Crowder müthiş eklemeler. Bunun yanında seneye için de çok iyi bir pick aldılar. LeBron ve IT'yi tutabilirlerse seneye çok daha iyi bir ilk beşleri olabilir. Drafttan Doncic ya da Bagley'i çekerlerse ilk beşteki eksik iki parçadan biri de gelmiş olur.

IT - Doncic - LeBron - Love - Thompson

IT - J.R. - LeBron - Love - Bagley

Beşleri benchlerini de tutabilirse Cavs'i Golden State'nin önüne taşır bana göre.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Bence de Celtics adına uzun vadede mantıklı bir takas oldu.Her iki tarafta kazandı bence..Tek sorun Crowder sonrası Celtic'in savunması nasıl olacak? Brad Stevens baya kafa yorması lazım savunma konusuna..
 
İrving fazla küçumseniyor .IT gibi hızlı ve boyuna atlet bir oyuncunun 2 -3 yıla bu özelliklerinden kaybettiği zaman pek bir değeri kalmayacak çok da değerli bir parça değil o yüzden ama şuan için Cavs a Thomas-Crowder iyi oturacak .
 
Bence de Celtics adına uzun vadede mantıklı bir takas oldu.Her iki tarafta kazandı bence..Tek sorun Crowder sonrası Celtic'in savunması nasıl olacak? Brad Stevens baya kafa yorması lazım savunma konusuna..

Gordon Hayward, Jaylen Brown da iyi savunmacılardır. Celtics'in her şeyden önce bir size sorunu vardı her takıma karşı. Irving-Smart-Hayward-Morris-Horford'la bu ortadan kalkmış oldu.
 
Gordon Hayward, Jaylen Brown da iyi savunmacılardır. Celtics'in her şeyden önce bir size sorunu vardı her takıma karşı. Irving-Smart-Hayward-Morris-Horford'la bu ortadan kalkmış oldu.

Size sorunu bence hala devam ediyor. Morris Horford pota altı çoğu takıma karşı hala undersized kalacak bana kalırsa. Bunun yanında hala çok ciddi rebound sıkıntısı var bu takımın. Bir de Irving hala devamlılık sorunu yaşarsa ikincil plan bulmaları gerekecek çünkü IT Irving'den çok daha devamlılığı olan bir oyuncu.
 
Sonunda oldu: Carmelo Anthony, Oklahoma City Thunder’a takaslandı!

Yeni sezonda hangi takımda oynayacağı merakla beklenilen Carmelo Anthony, Oklahoma City Thunder’a gidiyor.


Gün içinde çıkan dedikodulara göre Houston Rockets’ın yanında Cleveland Cavaliers ve Oklahoma City Thunder’ın da devreye girdiği belirtilmişti.

ESPN’in referanslı yazarlarından Adrian Wojnarowski, deneyimli oyuncunun Thunder’a adım atabileceğinin altını bir kez daha çizdi.

Thunder ve Knicks’in takas görüşmelerini ilerlettiği de gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Wojnarowski’nin kaynaklarına göre Knicks, Carmelo Anthony karşılığında Enes Kanter ve Doug McDermott ile bir adet ikinci tur draft hakkı (2018) aldı.

https://twitter.com/TrendBasket/status/911640395897036802
 
Dwyane Wade, veteran minimum kontratı karşılığında LeBron ile buluşuyor!

Geçtiğimiz günlerde Chicago Bulls’tan ayrılan veteran yıldız Dwyane Wade, eski takım arkadaşı LeBron James’in yanına, Cleveland Cavaliers’a gitti.

The Vertical‘dan Shams Charania‘nın haberine göre Dwyane Wade, veteran minimum kontratı ile Cleveland Cavaliers’a katıldı. Wade, 2.3 milyon dolar karşılığında 1 yıllığına Cleveland Cavaliers forması terletecek.

Veteran yıldızın geçtiğimiz saatlerde de Cleveland Cavaliers ile anlaşacağı ESPN muhabiri Adrian Wojnarowski tarafından duyurulmuştu.

35 yaşındaki yıldız guard, 13 sezon formasını giydiği Miami Heat’ten ayrılıp, geçtiğimiz sezonun başında doğduğu şehrin takımı olan Chicago Bulls ile anlaşmıştı. Wade burada 60 maça çıktı ve ortalama 29.9 dakika süre aldı. Deneyimli oyuncu, 18.3 sayı, 4.5 ribaund ve 3.8 asist ortalamaları ile sezonu tamamladı.

https://twitter.com/TrendBasket/status/912798140947943425
 
Joel Embiid 46 sayı 15 ribaunt 7 asist 7 blok

Nba'yi bu sezon pek iyi takip edemiyorum ama Embiid'in namını geçen sezon sık sık duyuyordum,nasıl birşey olacak acaba bu çocuk,süperstar olabilir mi ? Ben K.A.Towns 'ı efsane adayı olarak biliyordum ama embiid fena birşeye benziyor
 
Potayla bi alıp veremediği olduğu kesin [emoji1] İnanılmaz güçlü ve atlet. Gençliğin de verdiği enerjiyle çok güçlü ve hırslı. Asıl olay o kadar güçlü olup bir o kadar da top seviye atlet olması. Biraz sıkıntılı bir karakter ama Griffin ve Jordan'a sataşıyordu[emoji1]


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
GSW sadece bana mı itici geliyor bilmem ama haksız rekabet oluştu artık iyice; LeBron yanına giderken en az 2-3 iyi adam almazsa 5 sezon daha şampiyon olurlar.
Ben hala CHİCAGO'm geri dönsün diye bekliyorum ama daha çok beklerim herhalde.
 

Üst