DeMarcus Cousins, Golden State Warriors ile anlaşmaya vardı. (@wojespn)
Lakers çok ilginç takım oldu.
*Rondo, Boston'dayken Lakers'a karşı şampiyonluk kazanmıştı şimdi Boston'un ezeli rakibine gitti.
*James, bu zamana kadar hiçbir Batı konferansı takımında oynamamıştı, şimdi Kobe'nin takımına gidecek. Ben bu kararı kendisi adına yanlış buluyorum. Çünkü Lakers'in efsanesi Kobe'dir bu değişmez, bu sezon amaçlarına ulaşamazlarsa Kobe'nin altında olduğu iddia edilecek.
*Ingram, Kuzma, Ball hepsi de genç oyuncular. James'in önderliğinde nasıl bir performans gösterecekler merak ediyorum.
Lakers'tan her ne kadar nefret etsem de bu en önemli yıldızların tarihte o formayı giymediği anlamına gelmez. Oyüzden lakers'ın efsanesi kobe denemez!Kareem ABDUL-JABBAR, Magic JOHNSON, Shaquille O'NEAL, Jerry WEST, James WORTHY, Elgin BAYLOR, Wilt CHAMBERLAIN gibi efsaneleri barındırmış bir takımdan bahsediyoruz. Yaşımız gereği Kobe ve Shaq'tan başkasına şahit olmamamız inkar etmemize neden olmamalı!
Lakers'tan her ne kadar nefret etsem de bu en önemli yıldızların tarihte o formayı giymediği anlamına gelmez. Oyüzden lakers'ın efsanesi kobe denemez! Kareem ABDUL-JABBAR, Magic JOHNSON, Shaquille O'NEAL, Jerry WEST, James WORTHY, Elgin BAYLOR, Wilt CHAMBERLAIN gibi efsaneleri barındırmış bir takımdan bahsediyoruz. Yaşımız gereği Kobe ve Shaq'tan başkasına şahit olmamamız inkar etmemize neden olmamalı!
Tüm kariyerini Lakers'da geçiren, takımını 5 kez Nba şampiyonu yapan Kobe Bryant olduğu yerde başka birisi o takımın efsanesi falan olamaz. Ayrıca Larkers tarihinin en skorer oyuncusu.
Magic de tüm kariyerini Lakers da geçirmiş, Onunda 5 şampiyonluğu var.
3 kez final, 3 kez de MVP si seçilmiş, 4 kez asist, 2 kez top çalma istatistiklerinde birinci olmuş, Sayı olarak Kobe den geride ama ortalama asist (toplamda da önde) ve ribaund olarak önde..
TAKAS GERÇEKLEŞTİ! (@wojespn)
Atlanta Hawks: Carmelo Anthony ve 2022 1. tur Draft hakkı
Oklahoma City Thunder: Dennis Schröder ve Mike Muscala
Carmelo Anthony, Atlanta Hawks tarafından serbest bırakılacak.
Carmelo Anthony, Las Vegas'ta Houston Rockets ve Miami Heat yöneticileri ile bir araya geldi. Rockets, görüşmelerde favori konumda. (@wojespn)
Mike Muscala, Philadelphia 76ers ile sözleşme imzalayacak. Justin Anderson ise Sixers'tan, Atlanta Hawks'a gidecek. (@ShamsCharania)
Hawks'ın bu işten kazancı ne oldu ben bir şey anlamadım !
Tüm kariyerini Lakers'da geçiren, takımını 5 kez Nba şampiyonu yapan Kobe Bryant olduğu yerde başka birisi o takımın efsanesi falan olamaz. Ayrıca Larkers tarihinin en skorer oyuncusu.
Shaq'ın bundan haberi var mı?