NBA Geyiği

• Konbuyu başlatan Veysi Deniz Baskın
  • Başlangıç tarihi
Temiz is oldu gercekten. Gard bolgesi biraz siskin ama bu donemde cok dert degil hatta ustune bir hamle bile gelebilir.
Ozledigin hamle KG soygunu sanirim :)
Çok da şişkin değil aslında. Pritchard Playoff'ta hiç süre alamaz zaten. Brogdon'un da sezonun tamamını oynayacağını sanmıyorum. Ama derinlik açısından epey elimiz açıldı üstüne 17 milyon dolarlık da TPE var.

O çok majör bir hamleydi aslında ama uzun süredir rotasyona oyuncu eklemesi yapamıyorduk bu seviyede.

Bence de dogru hamleler yapiyor boston.
Hic bekleyelim, yatirim yapalim diye zirvalamiyorlar. Gecen yilbasi sonrasi formu goren yonetimin agzinin suyu akmistir :)
Bence bir formulunu bulup duranti da getirin.

Boston onlara finali kaybettiren net neden olan rotasyon darlığına çözüme yönelik doğru hamleler yaptı. Bu onları yine de şampiyonluğun en büyük favorisi yapmaz ama fırsat gelirse daha çok şansları olacak. Middleton'un oynayabildiği bir denklemde yine Milwaukee'nin gerisindeler. Doğudan çıkmak hiç kolay değil son yıllarda. Bu sene Miami yapamadığı hamlelelrle sıkıntılı olabilir ama Philly ne kadar loser görülse de tepeyle eşitledi bence. Atlanta ve Cleveland da daha iyi olacak ama o seviyenin altı halen.

Son düzenleme:
Durant'in takası doğunun kaderini belirler ama şu an için Boston rakiplerinin önünde bence.

Robert Williams, Horford, Galinari, Grant Williams, Tatum, Jaylen Brown, White, Smart, Brogdon. Ayrıca Thomas Bryant da Boston'a yakınmış. Lakers ya da Boston deniliyor. Çok iyi bir kadroya sahip olacaklar. Bence doğunun net favorisi olurlar.

Durant için Suns, Miami ve Boston konuşuluyor yine. Jaylen, Smart ikilisini verip Durant alabilirler. Bu hamle de olursa zaten karşılarında kimse duramaz.

Batıda Lakers akıllı hamleler yapıyor. Ve İrving takası da olacak gibi duruyor. Bu takas ile hem Westbrook gidecek hem de Joe Harris ya da Curry de Lakers yolunu tutacak.

İrving, Lonnie Walker, Joe Harris, LeBron, AD gibi bir beşin arkasında da Nunn, Toscano, Troy Brown Jr, Damian Jones gibi dinamik oyuncular olacak. Lakers içi geçmiş oyunculardan bu oyunculara dönerek akıllı bir iş yapmış oldu.

Kabasakal 15m dolarlik indirim kabul etti 47m. Dolar yerine 32m dolarlik sözlesme uzatildi ,Hardendan beklemedigim bir adım .Forumdakiler şunu diyebilir zaten yaşı geldi dizler gitmiyor nerede bulcak bu parayi bu indirimi yapmasada uzatilcakti sözlesme.Sampiyonluk icin bütcede yer açmak icin fedakarlik göruyorum

Bir Nba takımının(Okc) 30 da 4 üçlük atması garip değil mi ? Hani genç ve tecrübesiz oyunculardan kurulu takımsındır,kendinden güçlü takıma kaybedersin falan tamam ama böyle bir yüzde ilginç geldi.Kawhi Leonard,Paul George ve Morris yokken Shai Alexander ve Mann liderliğinde,bence Alexander'ın olduğu bölümlerde gayette iyi oynayarak kazandılar fakat o üçlük denemelerinin çoğu boştu ve ya kiremit atar gibi attılar ya da airball attılar.Kaçırmayı geçtim,bu kadar da kötü kaçırılmaz şeklinde kaçırıyorlar her seferinde.

İlk asisti inanılmaz. Beynim gözüm gitti. Son saniye tamamlaması da çok çok zor. Yani videonun tamamı yerine ilk hareketi ve son hareketi izlemek bile yeterli.

Lebron'a acıyorum vallahi.3.çeyrek 20 üstüne çıkan fark 7'ye inmiş,Westbrook bomboş üçlüğü airball atıyor ki,ilk kez airballında kötüsünü görmüş oldum.Ardından Dennis Schröder bomboş pozisyonda tam şut atarken son anda pota altına savunmacısı olan adama pas deniyor top kaybı oluyor.

Beverley takım savunmadayken,savunma yapmayı bırakıp akan hücumda köşedeki hakemle tartışmaya giriyor.Garip garip işler ya.

Houston'da tamam kimse tecrübe aramaz ama bazı şeylerin tecrübeyle alakası yok ya.Sen sürekli yarı sahayı geçip tepede pas yaparken top kaybediyorsan veya yine tepede topu sürerken pas kaybediyorsan bu tecrübe değildir.Her faul yaptığında anında elleri aşağıya indirip pozisyon devamını getirmeyip heykel gibi basket faul oluşunu izliyorsan bu tecrübe değildir.

1.5 saniye önce kaldırıp şutu atmış adamın üzerine uçarak atlıyorsan bu tecrübe değildirrrrr.

Mesela boş şutu kaçırıyorsundur anlarım,kolay basket imkanın varken pası seçmişsindir anlarım.