NBA Geyiği

  • Konbuyu başlatan Veysi Deniz Baskın
  • Başlangıç tarihi
Lonnie skywalker darkside gecti. Lebron ve westbrick ile ayni anda sahada olmaz diye dusunuyorum, olursa yazik olur. Son 4 aydaki gibi oynarsa fiyat/performans durumu tavan yapar.
 
İrving'i Lakers dışında kimse almaz üstelik seneye serbest kalacak 1 tane 2.tur draft hakkı bile verilmez bu herife. Keşke takaslamasalar da bir sene oynamadan otursa. Oyuncuların hegomonyasıda iyice can sıkmaya başladı, Durant zaten aşilden sonraki dönüşü ile aldığı saygıyı tekrardan kaybedecek. İstediği takımlarda Suns ve Heat. Yapılanmaya giden takımlar dışına herkes isteyecektir bence dünyanın en iyi oyuncusunu. Umarım yıllardır playoff yapamayan sacremento çıldırıp almaya çalışırda oralarda sürünür 4 yıl boyunca.
 
Minnesota son bence son yılların en saçma takasına imza attı. Beverley-Beasley+3 çöp+4 ilk tur hakkına Gobert aldılar.Takımının en büyük özelliği zaten en iyi uzun şutöre sahip olması sen gidiyorsun oraya playoff ta savunmasının çok bir anlamı kalmayan Towns alıyorsun. Derdin çemberi savunmaksa şu paketi bölüp Myles Turner alırsın Gobert kadar olmasada savunur üstelik şutunu atar kalan draft haklarıylada kanat çekersin.
 
Degisik hamleler geliyor.
Minnessota modern ikiz kuleler pesinde. Bunu deneyen tek takim olabilirler.
Boston caktirmadan iyi parcalar ekledi.
 
2.GÜN RAPORU

Atlanta Hawks

Mo Harkless (takas)

Justin Holiday (takas)
Aaron Holiday
Boston Celtics

Malcolm Brogdon (takas)
Luke Kornet

Chicago Bulls
Zach Lavine – 5 yıl, 215 milyon dolar
Derrick Jones – 2 yıl, 6.6 milyon dolar
Cleveland Cavaliers
Robin Lopez
Ricky Rubio – 3 yıl, 18 milyon dolar
Raul Neto
Dallas Mavericks
Theo Pinson
Denver Nuggets
Bruce Brown – 2 yıl, 13 milyon dolar


Golden State Warriors
Donte DiVincenzo – 2 yıl, 9.3 milyon dolar
Kevon Looney – 3 yıl, 25.5 milyon dolar


Indiana Pacers
Jalen Smith
Daniel Theis (takas)
Aaron Nesmith (takas)
Nik Stauskas (takas)
Malik Fitts (takas)
Juwan Morgan (takas)


Minnesota Timberwolves
Rudy Gobert (takas)
Bryn Forbes
New Orleans Pelicans
Zion Williamson – 5 yıl, 231 milyon dolar
New York Knicks
Mitchell Robinson – 4 yıl, 60 milyon dolar

Orlando Magic
Bol Bol

Phoenix Suns
Damion Lee
Portland Trail Blazers
Jusuf Nurkic – 4 yıl, 70 milyon dolar
Drew Eubanks
Sacramento Kings
Kevin Huerter (takas)


Toronto Raptors
Otto Porter

Utah Jazz
Malik Beasley (takas)
Pat Beverley (takas)
Jarred Vanderbilt (takas)
Walker Kessler (takas)
Leandro Bolmaro (takas)
 
Minnesota son bence son yılların en saçma takasına imza attı. Beverley-Beasley+3 çöp+4 ilk tur hakkına Gobert aldılar.Takımının en büyük özelliği zaten en iyi uzun şutöre sahip olması sen gidiyorsun oraya playoff ta savunmasının çok bir anlamı kalmayan Towns alıyorsun. Derdin çemberi savunmaksa şu paketi bölüp Myles Turner alırsın Gobert kadar olmasada savunur üstelik şutunu atar kalan draft haklarıylada kanat çekersin.

Play-offta savunulması kolay olması Utah nedeniyleydi. Adı ilk geçen Dallas'da da Minnesota'da da bu kadar önemli olmayacak bu.

Degisik hamleler geliyor.
Minnessota modern ikiz kuleler pesinde. Bunu deneyen tek takim olabilirler.
Boston caktirmadan iyi parcalar ekledi.

Cleveland da deniyor ve sakatlar olmasaydı bundan verimi çok iyi almışlardı. Onlarınki Allen ve Mobley ile daha genç versiyonu üstelik. Minnesota adına da Towns'a tamamen oyunun hücum yönüne odaklanmasını sağlayacak bir hamle oldu. CAVS ile karşılaştırmayı sadece boyutlar üzerinden yaptım yoksa benzer ikililer değil. CAVS demişken Rubio'yu döndürmelerine de çok sevindim. Latinleri ve latin kökenlileri de tek gecede toplamalı ilginç olmuş:D
 
Temiz is oldu gercekten. Gard bolgesi biraz siskin ama bu donemde cok dert degil hatta ustune bir hamle bile gelebilir.
Ozledigin hamle KG soygunu sanirim :)

Çok da şişkin değil aslında. Pritchard Playoff'ta hiç süre alamaz zaten. Brogdon'un da sezonun tamamını oynayacağını sanmıyorum. Ama derinlik açısından epey elimiz açıldı üstüne 17 milyon dolarlık da TPE var.

O çok majör bir hamleydi aslında ama uzun süredir rotasyona oyuncu eklemesi yapamıyorduk bu seviyede.
 
Bence de dogru hamleler yapiyor boston.
Hic bekleyelim, yatirim yapalim diye zirvalamiyorlar. Gecen yilbasi sonrasi formu goren yonetimin agzinin suyu akmistir :)
Bence bir formulunu bulup duranti da getirin.
 
Boston onlara finali kaybettiren net neden olan rotasyon darlığına çözüme yönelik doğru hamleler yaptı. Bu onları yine de şampiyonluğun en büyük favorisi yapmaz ama fırsat gelirse daha çok şansları olacak. Middleton'un oynayabildiği bir denklemde yine Milwaukee'nin gerisindeler. Doğudan çıkmak hiç kolay değil son yıllarda. Bu sene Miami yapamadığı hamlelelrle sıkıntılı olabilir ama Philly ne kadar loser görülse de tepeyle eşitledi bence. Atlanta ve Cleveland da daha iyi olacak ama o seviyenin altı halen.
 
Son düzenleme:
Durant'in takası doğunun kaderini belirler ama şu an için Boston rakiplerinin önünde bence.

Robert Williams, Horford, Galinari, Grant Williams, Tatum, Jaylen Brown, White, Smart, Brogdon. Ayrıca Thomas Bryant da Boston'a yakınmış. Lakers ya da Boston deniliyor. Çok iyi bir kadroya sahip olacaklar. Bence doğunun net favorisi olurlar.

Durant için Suns, Miami ve Boston konuşuluyor yine. Jaylen, Smart ikilisini verip Durant alabilirler. Bu hamle de olursa zaten karşılarında kimse duramaz.

Batıda Lakers akıllı hamleler yapıyor. Ve İrving takası da olacak gibi duruyor. Bu takas ile hem Westbrook gidecek hem de Joe Harris ya da Curry de Lakers yolunu tutacak.

İrving, Lonnie Walker, Joe Harris, LeBron, AD gibi bir beşin arkasında da Nunn, Toscano, Troy Brown Jr, Damian Jones gibi dinamik oyuncular olacak. Lakers içi geçmiş oyunculardan bu oyunculara dönerek akıllı bir iş yapmış oldu.
 
Kabasakal 15m dolarlik indirim kabul etti 47m. Dolar yerine 32m dolarlik sözlesme uzatildi ,Hardendan beklemedigim bir adım .Forumdakiler şunu diyebilir zaten yaşı geldi dizler gitmiyor nerede bulcak bu parayi bu indirimi yapmasada uzatilcakti sözlesme.Sampiyonluk icin bütcede yer açmak icin fedakarlik göruyorum
 
Bir Nba takımının(Okc) 30 da 4 üçlük atması garip değil mi ? Hani genç ve tecrübesiz oyunculardan kurulu takımsındır,kendinden güçlü takıma kaybedersin falan tamam ama böyle bir yüzde ilginç geldi.Kawhi Leonard,Paul George ve Morris yokken Shai Alexander ve Mann liderliğinde,bence Alexander'ın olduğu bölümlerde gayette iyi oynayarak kazandılar fakat o üçlük denemelerinin çoğu boştu ve ya kiremit atar gibi attılar ya da airball attılar.Kaçırmayı geçtim,bu kadar da kötü kaçırılmaz şeklinde kaçırıyorlar her seferinde.
 

Üst