V
Veysi Deniz Baskın
Misafir
Bu gece nba tvde hangi maç var ya da ntv kanallarından birinde. Biri cevap yazarsa çok memnun olurum dilerim kaçırmamışımdır
Deniz Baskın' Alıntı:Bu gece nba tvde hangi maç var ya da ntv kanallarından birinde. Biri cevap yazarsa çok memnun olurum dilerim kaçırmamışımdır
Vallah Beasley deme abicim yaDeniz Baskın' Alıntı:valla abi ben bu maçı Jefferson'ın elini kır Durant , üçlük at Durant şeklinde izleyip tam ortasında uyuyakalacağım. Dün öyle yaptım Gasol'ü izlerken işe yaradı. Bu arada Beasley sana ne patladı be abi
Emre abi Brandon Roy'un olduğu takıma Durant seçilemezdi ama.İkisininde gelişimini bıçak gibi keserdi bu durum.Ayrıca pota altıda çok kötü kalırdı.Ama Brook Lopez-Al Horford-Joakim Noah gibi isimlerden birini seçselerdi böyle olmazdı tabi.Emre Yüksel' Alıntı:Greg Oden'ın yine ameliyat olması gerekiyormuş.. Yine dönemiyor sahaya..
Zamanında MJ varken Sam Bowie'yi seçen ve Sam'in sürekli sakat olmasının acısına MJ i izlemenin acısını ekleyen Portland, aynı durumu şimdi Durant-Oden tercihinde yaşıyor..Oden'ı kullanamamak acı, Durant'i izlemek daha acı..
Bayram Kurtulmuş' Alıntı:Orlando'ya karşı Hidayet şuan 8'de 0 şut isabetiyle oynuyor.Hidayet Türkiye'ye dönmeli bize gelmez ama Efes'te veya Fb ülker'de oynar.
Direk hortum tutmak lazım bu 2 takıma . Benim uçak filom olsa uçak seferi koymam bu şehirler vallahi uçak düşerse bu iki şehirden birinde düşer artık havasından mıdır suyundan mıdır nedir ?Uğur Yılmaz' Alıntı:Bu Portland'ı Houston ile kardeş şehir ilan etmek lazım. Şehirce bir boy abdesti almadan bu takımlardan hayır gelmez.
NBA'de serbest atışları kullanması gereken oyuncu herhangi bir nedenle atışları yapamayacaksa, benchten yerine geleni rakip takım antrenörü belirliyor.
Evet maçı izledim ben,Charlotte'nin neden Kwame Brown'a kullandırdığını anlamaya çalışırken spiker açıkladı.Taner Tuna' Alıntı:NBA'de serbest atışları kullanması gereken oyuncu herhangi bir nedenle atışları yapamayacaksa, benchten yerine geleni rakip takım antrenörü belirliyor.
Geçen gün Charlotte-Milwaukee maçında yürürlüğe girdiği yazılmış bu kuralın.Söylenenler doğruysa güzel bir uygulama.