Tunders eleyecek.
Çok zorSezai Saçak' Alıntı:Tunders eleyecek.
Çok zorSercan Özbek' Alıntı:[quote="Sezai Saçak":22u2b8t7]Tunders eleyecek.
Tugay Aktepe' Alıntı:Denver kadar şanslı takım görmedim...
Hüseyin Karaçil' Alıntı:[quote="Tugay Aktepe":yf62wfa7]Denver kadar şanslı takım görmedim...
Tugay Aktepe' Alıntı:Normal sezonu 5. bitirmesi gereken takımdı Denver, özellikle Suns,Jazz,Nuggets üçlüsünün çekişmesine ve son maçlarına bakarsak Utah'ın Suns'ın ardından 4. olması gerekiyordu adil olarak.
Serinin ilk maçında Memo'nun sakatlanması ve sezonu kapatması da Denver'ın işine geldi. Sevmiyorum şu takımı... İnşallah karşılaşırız ilerleyen zamanda.
Yahu tugay adamlar sakatlık üstüne sakatlık yaşadılar. Koç bile kanser oldu. Sizse hep tam kadroydunuz. Bence denver da lakers gibi tama yakın kadrolarla sezonu geçirseydi batıda normal sezon birincisi olabilirdi.Tugay Aktepe' Alıntı:Denver kadar şanslı takım görmedim...
İyide ondan başka pivotları yok ki Kerem abi.Bir Fesenko diye bir adam var o da sezon boyunca en fazla 5 dakika sahada kalan biri.Kerem SEÇER' Alıntı:Memo'nun sakatlanması Utah'ın işine gelmiştir bence. En azından yumuşak olmayan bir oyuncuyla belki şansları olur. Denver açık ara favori olduğu için bana göre.