NBA PLAY-OFF 2010

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cleveland-Chicago: 4-1
Orlando-Charlotte: 4-0
Atlanta- Milwaukee: 4-2
Boston-Miami: 4-3

Lakers-Oklohoma : 4-1
Dallas-San antonio: 4-2
Phoenix-Portland: 4-2
Denver-Utah: 4-2

Cleveland-Chicago: 4-0
Orlando-Charlotte: 4-1
Atlanta- Milwaukee: 4-3
Boston-Miami: 3-4

Lakers-Oklohoma : 4-1
Dallas-San antonio: 4-3
Phoenix-Portland: 4-1
Denver-Utah: 4-2

;) Futbolda 3 sene içerisinde şampiyonlar ligini kazanmamız daha kolay.
Tecrübe , kadro kalitesi , pota altı üstünlüğü , Kobe ve Phil Jackson farkı diyorum.

Hüseyin Karaçil' Alıntı:
[quote="Tugay Aktepe":yf62wfa7]Denver kadar şanslı takım görmedim...

Ne açıdan?[/quote:yf62wfa7]

Normal sezonu 5. bitirmesi gereken takımdı Denver, özellikle Suns,Jazz,Nuggets üçlüsünün çekişmesine ve son maçlarına bakarsak Utah'ın Suns'ın ardından 4. olması gerekiyordu adil olarak.

Serinin ilk maçında Memo'nun sakatlanması ve sezonu kapatması da Denver'ın işine geldi. Sevmiyorum şu takımı... İnşallah karşılaşırız ilerleyen zamanda.

Memo'nun sakatlanması Utah'ın işine gelmiştir bence. En azından yumuşak olmayan bir oyuncuyla belki şansları olur. Denver açık ara favori olduğu için bana göre.

Tugay Aktepe' Alıntı:
Normal sezonu 5. bitirmesi gereken takımdı Denver, özellikle Suns,Jazz,Nuggets üçlüsünün çekişmesine ve son maçlarına bakarsak Utah'ın Suns'ın ardından 4. olması gerekiyordu adil olarak.

Serinin ilk maçında Memo'nun sakatlanması ve sezonu kapatması da Denver'ın işine geldi. Sevmiyorum şu takımı... İnşallah karşılaşırız ilerleyen zamanda.

Denver ın şanslı bir takım olduğu görüşüne kesinlikle katılmıyorum.Sezon içerisinde Melo,Billups,K-Mart,Ty sakatlıkları sebebiyle birçok maçı kaçırdı.Buda yetmezmiş gibi Koç Karl kanser nedeniyle en kritik dönemde takımının başında olamadı.Yardımcı koç Dantley de yokluğunda yetersiz kaldı.
O yüzden Denver ı ligin en şanssız takımlarından biri olarak görüyorum.Bütün bunlar olmasaydı eminimki Denver sezonu değil 4,2. sırada bitirirdi.

Tugay Aktepe' Alıntı:
Denver kadar şanslı takım görmedim...
Yahu tugay adamlar sakatlık üstüne sakatlık yaşadılar. Koç bile kanser oldu. Sizse hep tam kadroydunuz. Bence denver da lakers gibi tama yakın kadrolarla sezonu geçirseydi batıda normal sezon birincisi olabilirdi.
Utah da hem memosuz hem ak47siz oynayacak seriyi. Her sene aynı hikaye. Heralde klübü besmelesiz kurmuşlar :)

Mehmet'in tendonu yırtılmış, 4 ay parkeden uzak. Tam milli takıma, milli takım ona hazırken çok kötü oldu bu. Utah için iyi mi kötü mi göreceğiz yavaş yavaş.

Kerem SEÇER' Alıntı:
Memo'nun sakatlanması Utah'ın işine gelmiştir bence. En azından yumuşak olmayan bir oyuncuyla belki şansları olur. Denver açık ara favori olduğu için bana göre.
İyide ondan başka pivotları yok ki Kerem abi.Bir Fesenko diye bir adam var o da sezon boyunca en fazla 5 dakika sahada kalan biri. :p

Millsap-Boozer Pota altıyla Utah bir maç bile alamaz artık...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...