OKC Thunder 79 - 87 L.A Lakers
Tugay Aktepe' Alıntı:Denver kadar şanslı takım görmedim...
Şaka gibiSercan Özbek' Alıntı:Portland 105 - 100 Phoenix
Andre Miller 31 Sayı - 5 Ribaunt - 8 Asist
Brandon Roy'suz yendi
Sercan Özbek' Alıntı:Portland 105 - 100 Phoenix
Andre Miller 31 Sayı - 5 Ribaunt - 8 Asist
Brandon Roy'suz yendi
Ali Ömer Horzum' Alıntı:Beyler şuraya maç sonucu, istatistik yazmayın hepimiz bakıp görüyoruz sonuçları. Daha ziyade yorumlarınızı yazın, biz de keyifle okuyalım.
Al benden de o kadar... Madem bu kadar takip eden var neden kimse bişiy yazmıyor ?Ali Ömer Horzum' Alıntı:Beyler şuraya maç sonucu, istatistik yazmayın hepimiz bakıp görüyoruz sonuçları. Daha ziyade yorumlarınızı yazın, biz de keyifle okuyalım.
Al benden de o kadar... Madem bu kadar takip eden var neden kimse bişiy yazmıyor ?Deniz Baskın' Alıntı:[quote="Ali Ömer Horzum":157a33mo]Beyler şuraya maç sonucu, istatistik yazmayın hepimiz bakıp görüyoruz sonuçları. Daha ziyade yorumlarınızı yazın, biz de keyifle okuyalım.
arkadaş orda duruccan 1. sıra bizimErdal Avcı' Alıntı:Zaten ikinci sayfanın hemen başında görüşümü belirttim.Daha önce de dediğim gibi Dallas-Cleveland finali olur bu sene ve tadından da yenmez...
Şahsen kendimi 2010 NBA Draftı'na saklıyorum.Bakalım Houston'ım kaçıncı sıraya gelecek.Ben 7-8 oluruz diye düşünüyorum ama 1 olursak ne mutlu bize...
![]()