NBA PLAY-OFF 2010

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tugay Aktepe' Alıntı:
Denver kadar şanslı takım görmedim...

bence memo sakatlandığı için utah şanslı.. tugaycım, hiç sakaltık yok diyelim, şunlara bir bakar mısın;

-billups, deron'dan iyi play maker mı ?
-utah'da melo gibi bir skor makinesi var mı ?
-nene'nin, kenyon'ın, birdman'in sertliğinde bir uzun utah'ta var mı ?
- j.r. smith gibi benchten gelip katkı veren bir adam var mı utah'ta..

her departmanda denver daha iyi takım. jazz hiç memoyu falan bahane etmesin.. memonun 10 tane üçlük denemesinden mahrum kalsınlar.. bu seri 4-1 biter..

Sercan Özbek' Alıntı:
Portland 105 - 100 Phoenix
Andre Miller 31 Sayı - 5 Ribaunt - 8 Asist
Brandon Roy'suz yendi

işte buna içilir.. brandon roy yok, greg oden yok, pryzbılla yok.
olanlar formsuz, koçun bile ayağı kırık..
buldozer gibi giden phoneix i yeniyor portland.
andre miller ı tutmayan philadelphia yönetimine de selam olsun.
biz de çok andre miller lar var ya, o yüzden tutmadık..

Beyler şuraya maç sonucu, istatistik yazmayın hepimiz bakıp görüyoruz sonuçları. Daha ziyade yorumlarınızı yazın, biz de keyifle okuyalım.

Ali Ömer Horzum' Alıntı:
Beyler şuraya maç sonucu, istatistik yazmayın hepimiz bakıp görüyoruz sonuçları. Daha ziyade yorumlarınızı yazın, biz de keyifle okuyalım.

Aynen doğru söylüyorsun ya.Vallahi foruma giresim gelmiyor bazen şu istatistikleri ve skorları okumaktan.

Dün akşam Lakers karşısında başta Kevin Durant olmak üzere genç bir takım olan Oklahoma seriye resmen ilk maçtan havlu atmıştır benim için. Kevin Durant % 30-40 larda atarken takımı Westbrook taşımaya çalıştı ama Lakers gibi takımlar karşısında bu gibi şeyler yetersiz kalır. Benim anlamadığım takıma genç dedik heyecan dedik ama hocalarının yüzünde de çok garip bir endişe vardı. Belki de Artest'in Durant'ı bezdirmesi hocanın da moralini oldukça bozdu ama buna hazırlıklı olsun seri boyunca aynı filmi izleyeceğiz. Lakers'ta ise normal sezonun aksine benchten gelen oyuncular müthiş istekliydi. Keza Odom şu anda en hazır oyuncu desek Lakers'ta yanlış olmaz...

phoenix'in mumu playoffa kadar yanar. Playoffta hepsi yusufluyo nedense. Miller ve Camby azcık sıkı oynayınca arizonalılar yine sapıttılar. Suns şampiyon olsun bikini giyerim :)

Ali Ömer Horzum' Alıntı:
Al benden de o kadar... Madem bu kadar takip eden var neden kimse bişiy yazmıyor ?
Ayrıca Göker Akel ve Levent Ôktenersiz geçen bu playoffta diğer üyelerden baya bi katkı almamız lazım. Şu benchte walton gibi mario west gibi oturcağınıza çıkın da crawford gibi oynayın :) Özellikle benchin önemli isimleri erdal avcı ve uğur yılmaza söylüyorum forum sizden yorum bekler.

San Antonio Spurs 94-100 Dallas Mavericks
Nowitzki 12/14 şut isabetiyle 36 sayı 7 ribaund

Deniz Baskın' Alıntı:
[quote="Ali Ömer Horzum":157a33mo]Beyler şuraya maç sonucu, istatistik yazmayın hepimiz bakıp görüyoruz sonuçları. Daha ziyade yorumlarınızı yazın, biz de keyifle okuyalım.
Al benden de o kadar... Madem bu kadar takip eden var neden kimse bişiy yazmıyor ?
Ayrıca Göker Akel ve Levent Ôktenersiz geçen bu playoffta diğer üyelerden baya bi katkı almamız lazım. Şu benchte walton gibi mario west gibi oturcağınıza çıkın da crawford gibi oynayın :) Özellikle benchin önemli isimleri erdal avcı ve uğur yılmaza söylüyorum forum sizden yorum bekler.[/quote:157a33mo]
Neyleyim ben Houston'sız geçen Play-off'u... :(

Zaten ikinci sayfanın hemen başında görüşümü belirttim.Daha önce de dediğim gibi Dallas-Cleveland finali olur bu sene ve tadından da yenmez...

Şahsen kendimi 2010 NBA Draftı'na saklıyorum.Bakalım Houston'ım kaçıncı sıraya gelecek.Ben 7-8 oluruz diye düşünüyorum ama 1 olursak ne mutlu bize...

:p

Utah için iyi olur dedim kazandılar :)

Cavs'in kasmadığı o kadar açık ki. Maçı izlemeseniz bile Cavs'in 100 sayı yemesinden rahatlıkla anlayabilirsiniz kasmadığını.

Erdal Avcı' Alıntı:
Zaten ikinci sayfanın hemen başında görüşümü belirttim.Daha önce de dediğim gibi Dallas-Cleveland finali olur bu sene ve tadından da yenmez...

Şahsen kendimi 2010 NBA Draftı'na saklıyorum.Bakalım Houston'ım kaçıncı sıraya gelecek.Ben 7-8 oluruz diye düşünüyorum ama 1 olursak ne mutlu bize...

:p
arkadaş orda duruccan 1. sıra bizim :) biz john wall ile imzalarız gerisine de karışmayız. Turner'dı aldrich'di araştırın artık. Bi salak gm bulursak (gswninki olabilir mesela) Cousins'e de çökebiliriz. o zaman tam şahane olur.
bu arada bu kadar konuştuktan sonra drafttan 5. sırayı filan çekersek bütün bu laflar bi tarafıma girer o ayrı :)

NBA'de Dün Gecenin İstatistik Liderleri (20.04.2010) ;

Sayı : LeBron James - 40

Ribaund : Carloz Boozer - 15

Asist : Deron Williams - 14

Blok : Kenyon Martin - 3

Top Çalma : Carmelo Anthony - 3

3 Sayı : Jamario Moon - 4

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...