Yine söylüyorum Kaan efendi objektif olmayı başarabilseydi maçın hemen ardındaki programda Lakers T-Shirt'ü giyerdi.
Emre Yuksel' Alıntı:bu tartışma hala bitmedi mi ya.. : )
amerika unuttu bile , bence biz de unutalım..
tugay senin kütüğün los angeles'ta herhalde : )
Sühan Cem' Alıntı:Burak Gasol'un Lakers'a gelişi ile ilgili en son konuşulacak yer Boston-Lakers maçı sonrasıdır. Çünkü Boston'da Minesota'ya tecvüz etti üstüne yetmedi Ray Allen alındı. Üstelik Garnett Minesota'dan Boston'a geçerken sözleşmesindeki rakamlarda düşürüldü. Gasol sözleşmesinde yazan rakamın aynısını Lakers'dan almaya devam etti. Zaten sende bilirsin Salary cup yüzünden lüx vergisi vermemek için klüpler kolay kolay 2 den fazla üst düzey oyuncuyu kadrolarında tutamazlar. Pierce, KG, Allen üçlüsü, lüx vergisine takılmadan kurulabilecek bir kadro değil.
Şunu biraz açarmısın sana zahmet.Burak Barut' Alıntı:Spurs taraftarı olarak 2 takımında oraya hakederek geldiğini düşünmüyorum diyeyim o zaman : )
Şunu biraz açarmısın sana zahmet.[/quote:ee2i3032]Emin Doğanca' Alıntı:[quote="Burak Barut":ee2i3032]Spurs taraftarı olarak 2 takımında oraya hakederek geldiğini düşünmüyorum diyeyim o zaman : )
Şunu biraz açarmısın sana zahmet.[/quote:l5dgbibr]Emin Doğanca' Alıntı:[quote="Burak Barut":l5dgbibr]Spurs taraftarı olarak 2 takımında oraya hakederek geldiğini düşünmüyorum diyeyim o zaman : )
Zamanında Memphis Gasol'u peşkeş çekmiştir, Lakers'a.
Gasol'un, Los Angeles takasından sonra, aslında Memphis Grizzlies?ın durumunu en iyi özetleyen isim Hakim Warrick oldu. Yapılan takasın çılgınca olduğunu belirten Warrick, ?Liderimizi kaybettik. Artık Gasol?u takımda görememek oldukça tuhaf olacak. Tek bildiğimiz onun artık geri dönmeyeceği. Artık başka bir takımda. Bundan sonra da Grizzlies forması giymek oldukça garip geliyor. Bundan sonra işimiz daha da zor olacak? diye konuştu.