Burak Barut' Alıntı:
[quote="Tugay Aktepe":1uyu3lm8]Kaan Kural dün akşam tüm eyyamcılığı ile rezil olmuştur,kepaze olmuştur.
Kendisi de çok iyi biliyor Kobe'nin potaya yüklendiğinde ya sayı alacağını ya da faul ama nedense ortaokuldaki çocuk yapmazmış bu hatayı öyle söylüyor kendileri. İşime gelmedi demiyor da önce Kobe yanlış yaptı diyor sonra hakem yanlış faul çaldı diyor kısaca nereye salça olacağını şaşırdı. Eğer bir TV kanalında yorum yapacaksan üstündeki yeşilleri çıkaracaksın sayın Kural. Ama olsun sen cevabını sahada aldın ya artık yeni sezon başlayana kadar NBA konuşmazsın. =)
Vallahi Tugay, bu kadar taraflı olman akıl mantık kaldırmıyor.
Kaan'a laf atıyorsun eyvallah da , Kosovalı'yı da bir kaç kelime söyle bari.2390482732 yıllık Lakers Tv muhabiri gibi maç anlatan bir zihniyet vardı karşımızda.Kaan Kural , Kobe'nin kararında haklı olabilir ki pozisyonun sadece 1 defa tekrarını gösterdiler.Hata yapılma olasılığı vardır da, Gasol , Garnet'in eline vurduğunda, ilk yarıda Kobe'ye ucuz fauller çalındığında da bunları söylemenizi beklerim.
Harbi iyi ki Boston lu değilmişim olsaymışım Ntvspor'a kadar saldırırırdım herhalde.
Kobe o topu elinde tutsa zaman geçip , faul yapacaklardı.Bunda mantık hatası göremiyorum, orada basketbolcuların yüzde 99 u alır topu kaçırır zamanın geçmesini bekler.Basketbol topunu tutan, 1 kere bile olsa sahaya çıkıp top oynayan ya da oynatan birisi bunu bilir.[/quote:1uyu3lm8]
Burak, Kobe'nin orada topu alıp potaya gitmesi kadar doğal birşey göremiyorum ben. Sonuçta söylediğimiz gibi orada çok yüksek ihtimalle ya sayı alacak ya da faul atacak ki en kötü günü bile olsa Kobe'nin o faulleri kaçırmasına ihtimal vermiyorum. Pozisyona gelirsek faul ile alakası olmadığını düşünüyorum ki eyyamcı Kaan faul demese eminim ki çoğu kişi bu pozisyondan bahsetmeyecekti bile. Ayrıca maçın başında pota altında indirilen baltalardan bahsetmiyorum ben gördüğünüz gibi Kaan da hiç bahsetmedi nedense. Maçın sonlarında Rasheed ve Rondo'nun bulduğu üçlüklerde Kaan'ın sesinin bu kadar çıkmasına hiç anlam veremiyorum ki Kosova spiker bağırır çağırır ama yorumcunun tarafını bu şekilde belli etmesi ilginçtir.
Ayrıca sene boyunca burada Lebronlar konuşuldu, sezon içinde kaybedilen maçlardan özellikle Cavs maçlarından sonra Lakers yerin dibine sokulmaya çalışıldı. Kobe'ye öyle vuruldu olmadı böyle vuruldu olmadı tecavüzcü denildi ine olmadı başaramadı kimse kendisinin büyüklüğünden birşeyler kaybetmesini.
Seri Jazz oldu herkes Utahlı, seri Suns oldu oldu Phoneixli çıktı karşımıza. Devirdik,devirdik Batı şampiyonu olduk susturduk herkesi.
NBA Finali'nde şüphesiz tarihin en iyi iki takımı karşılaştı. Daha önceki serilerde Utahlı,Phoneixli olan herkes bu defa en kral Bostonluydu. Ama cevabı sahada aldılar...
Lakers sadece Bostonu değil Lakerslı olmayan herkesi yenmiştir, özeti budur benim için finallerin...
Tebrik etme medeniyetini gösteren arkadaşlara teşekkür ediyorum tekrar...