NBA Skills Challenge-Yetenek Avı Yarışması

Basketbol becerilerinle gurur duyuyor ve kendini geleceğin NBA oyuncusu olarak mı görüyorsun? NBA koçlarının ve NBA oyuncularının basketbol becerilerine bakıp, sana antreman yaptırdıklarını ve bir NBA takımının ABD'deki gençlik kampına katılma şansı verdiklerini hayal et. O müthiş jump shot'ı, öldürücü crossover'ı, çılgın defansif becerilerini, ve oyununu oluşturan tüm diğer yeteneklerini sergileme fırsatına sahip olduğunu hayal et.

Garanti'nin sponsorluğunda gerçekleştirilen NBA Skills Challenge, İstanbul'daki NBA kampına katılma şansı yakalamak için basketbol becerilerini videoya çekerek gönderme arzusunda olan 13-18 yaşları arasında yetenekli erkek ve kız oyuncular arıyor. İçlerinden şanslı 4 kişi bir NBA takımının ABD'deki gençlik kampına katılma şansını elde edecek.

Ayrıntılı bilgi için TIKLAYINIZ

Burak Ceyhan kardeşimize oy veriyoruz. Amerikaya yolluyoruz:

http://www.nba-garanti.com/Player.aspx?Id=MTE5Mg==
 
2.80 pota daha ne yapayım. Kol germe kolay iş değil hava da o topu kavrama :)

Allah 1.90 boy verdi de kafamızı biz mi sokmadık potaya ne yapalım olduğu o kadar ;)

2 video var site de onları atayım da izle!
 
Burakcım sen bakma Barut'a, tezek atmaya çalışıyor sana ama başarılı olamayacak. :) Güzel olmuş video, elimden geldiğince oy atacağım, attıracağım...
 
Burak Barut' Alıntı:
Birşey demedim Burakcım :)
Sadece kısa olduğu belli oluyor dedim :)

Dünyada 3.05 olan potalar, Nba'de 3.15.

Burak bu bilgi doğru değil. Potalar uzun falan değil NBA'de. Genel bir yanılgıdır bu. :) Farklılık 6 metrelik üçlük çizgisinin 8 metrede olmasında diye biliyorum.

Bir de pota 2.80 falan değil, daha da kısa yani.
 
? Ömer Horzum

Ömer Horzum' Alıntı:
Bir de pota 2.80 falan değil, daha da kısa yani.

Potanın 2.80 olduğunu kuzenim söyledi -ki en kötü ihtimal o civardadır bundan eminim.Çün ki;kollarım çok uzun kolumu kaldırıp ölçmüştüm o günlerde 2.35 geliyor. 3.05`lik potaya tek ayak smaç vurabiliyorum bir kaç denemede,çift ayakta tutabiliyorum. Fazla söze gerek yok potanın 2.80 olup olmaması da önemli değil.

86 cm sıçramakta her baba yiğidin harcı değil. ;)
 

Üst