• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Ne Aldın?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Önder Ç.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:08
şimdi anladım...
sanırım ikinci el satıyordu orası genelde...
o zaman lafım yok tabii =)

15 YTL´lik bir kitap 5 YTL´ye satıldığında basan matbaa da kazanıyor o kitabı satan kişi de. Eğer korsan almamak kaydıyla fazladan ödenen paranın tamamı yazara gidiyor olsaydı bu konuda duyarlı olabilirdim.

Ferhan Şensoy kitapları korsana düştüğünde mutlu olduğunu söylüyor. Ben de yazarlara bu mutluluğu yaşattığım için mutlu oluyorum :)

Uzun zaman sonra orjinal bir oyun aldım. Simcity 4 - 19 ytl bimekslerde.

Re: Re:

Arda Öztürk' Alıntı:
[quote="Burak Barut":0343b]Internetten Lıncoln Forması aldım 82 ytl :?

:) burak sanırım eski forma aldın bende bu yaz bir hafta ankaraya gittim yeni forma aldım 85 ytl ye sonraki gün formalarda indirime gidildi.CANAYDIN İSTİFA :)[/quote:0343b]

Yok yok en yenisinden ve siyahından :D

Ps 3 fıyatı ve özelliklerını bılen var m ? Alma şansım var da .

Beylikdüzünde bi dükkandan 2 YTL ye oyun aldım.Bozuk çıktı.Daha sonra değiştirdim.O da bozuk çıktı :? :)

Ahmet çakırın 100 yılın aslanı kitabını aldım

Re:

Onur Yavuz' Alıntı:
15 YTL´lik bir kitap 5 YTL´ye satıldığında basan matbaa da kazanıyor o kitabı satan kişi de. Eğer korsan almamak kaydıyla fazladan ödenen paranın tamamı yazara gidiyor olsaydı bu konuda duyarlı olabilirdim.

Ferhan Şensoy kitapları korsana düştüğünde mutlu olduğunu söylüyor. Ben de yazarlara bu mutluluğu yaşattığım için mutlu oluyorum :)

sen hiç konuşma :D

Bu arada Ankara'ya geldiğimde All-Star Converse almıştım. Sağolsun Onur abim de bana yardımcı olmuştu. Özellikle de fiyat konusunda. :) İndirdik mindirdik sonunda 75'e aldık. :)

D&R'dan toplam 30 liraya "NBA Live 2008" ve "Condemned" oyunlarını aldım.Keyfinide sürmekteyim.

Re:

Emre Özdoğan' Alıntı:
Bu arada Ankara'ya geldiğimde All-Star Converse almıştım. Sağolsun Onur abim de bana yardımcı olmuştu. Özellikle de fiyat konusunda. :) İndirdik mindirdik sonunda 75'e aldık. :)

Onur abi bize neden böyle kıyak geçmezsin?

Tabî biz dış kapının dış mandalıyız... :(

Güle güle kullan kardeşim.

Burak o mesaj atılalı 3 yıl oluyor neredeyse.Şimdi o ayakkabı çoktan kullanılmaz hale getirmiştir.

Age Of Empires 1 ve expansion pack / 2 ve expansion pack aynı dvd'de 14küsür lira fiyatla d&r'larda. nostaljiye sarrr...

Evde bateri çalmak için gerekli olan "Baget-Metronom-Çalışma Pedi" üçlüsünü toplam 80 YTL'ye aldım.

Geri