Ben özellikle salonda (yani Ankara'da oluyor) seyredebildiğim maçlarda bazı oyuncularla arasının hiç iyi olmadığını gördüm, ondan söyledim. Özellikle Burak'la hep ters düşüyormuş gibi görünüyor bana. Sadece benim gözlemim bu. Ayrıca oyuncular bu kadar iyilik gördülerse Halil Üner'den, herhalde en azından kritik galibiyetlerden sonra bu kadar eleştirilen bir koça arka çıkmak için sahada bir destek, bir güven hareketi gösterirlerdi. Ben hiç göremedim, gören varsa söylesin. Hem bunca maç kaybetmiş bir takımdaki oyuncular sizce yeni bir koçla yeni bir başlangıç havasına daha rahat girmezler mi? Kısacası Halil Üner ayrılsa takımda bu yüzden üzülecek, işi bırakacak oyuncu var mıdır, siz daha içindesiniz, siz söyleyin.
Ayrıca ozzy, Halil Üner şimdi ayrılsa, takım küme düşerse sorumluluktan yırtmış olmazdı. Herkes bu işin nasıl bu noktaya geldiğini yine hatırlardı. Yeni koça kimse pek yüklenemezdi. Öte yandan yeni koç takımı toparlayıp ligde de tutabilirdi, böylece herkes kimsenin vazgeçilmez olmadığını kabul edebilirdi belki. Ama şimdi istifa etmeyince yine düşebiliriz, yine Halil Üner sorumlu olur, küme düştüğümüz de yanımıza kar (!) kalır. Ya da Halil Üner'le de olsa bir şekilde ligde kalırız, o zaman da bir başarısız sezon daha Halil Üner yazar çizeriz, seneye belki yine averaj hesaplarına boğuluruz.