gordon' Alıntı:Ahmet abi gerçekten bu konuda topa girmek istemiyorum çünkü gördüğün gibi insanlar birbirini kırıyor, ama tek bir soru sormadan edemeyeceğim:
Halil Üner yarın istifa etse gerçekten de galatasarayın play-out maçlarına koçsuz çıkacağına inanıyor musun?
cimboms34' Alıntı:Coolidge...Daha önce sorduğun soruların cevabını bildiğin yukarda en son attığın post'tan belli oluyor... Bunları bildiğin halde niye hala aynı soruları sormakta ısrar ediyorsun bende bunu anlamış değilim...
Bir daha söylüyorum... Başkanın şubeleri biz düşürdük dediği yerde HÜ'nin yerine hoca arayacağını aklınız kesiyormu,karşıyaka maçına geldi maç kafa kafaya giderken son 2 dakika'da çekip gitti... Şimdi böyle bir anlayış ve tutumda olan bir başkan varken Allah aşkına siz daha bu takımdan ve HÜ 'den nasıl başarı bekliyorsunuz...
cimboms34' Alıntı:Bizler HÜ'nün yerine koç bulamazlardı derken... İlk yarı maçlarından sonrasını veya öncesini kastettik...Şu anda ayrılsa ne olur ayrılmasa ne olur...
coolidge' Alıntı:Öncelikle Yalçın Granit meselesi çok önce zaten tartışıldı burada. O konuyu açmayalım.
Bu başlıkta yazılanlar konusunda başlığı açan kişi olarak başlıca sorumlu benim. Yaptırım olacaksa bana olur, isterseniz bir daha üyeliğe de almazsanız. Sorumluluk olarak bana bu düşüyorsa, bundan zerre gocunmam. Ama başlığı silmek de neyin nesi? Bu başlıkta silinmesi gereken ne var? Geçmişteki Halil Üner tartışmalarında karakteriyle ilgili ileri geri bir sürü şey söylendi, yazıldı. Şu anda hiç de öyle bir durum yok. Memnun olmayanların dile getirdiği şey Halil Üner'in koç olarak performansı. Memnun olmayanlara karşı çıkanların dile getirdiği şey ise Halil Üner'in fedakarlıkları, vs. Dolayısıyla Halil Üner'le ilgili kişisel şeyler sadece ona olumlu bakanların yazdığı şeyler.
kaemre' Alıntı:Gerçekten inanılır gibi değil,
Sevgili Coolidge,
Sizin tabirinizle, kadın takımı düştü,
Sizce Başkanımız, ve yöneticilerimiz istemeseydi düşerler miydi.
Düştükten sonra başkanımızın yaptığı açıklamaları sanırım hepimiz duyduk,
Erkek takımı için de durum hiç farklı değil, Yönetimin bu gözle baktığı bir şube ayakta kalabilir mi,
Benim şahsi görüşüm, bu sene bu şubenin ayakta kalması ile ilgili, HÜ çok çaba sarfetti,
coolidge' Alıntı:cimboms34' Alıntı:Bizler HÜ'nün yerine koç bulamazlardı derken... İlk yarı maçlarından sonrasını veya öncesini kastettik...Şu anda ayrılsa ne olur ayrılmasa ne olur...
İlk yarı sonunda ayrılmadı da ne oldu peki? Ne olduğuna bakarak kalmasının bize verebileceği bir ümit var mı?
CuoreSportivo' Alıntı:kaemre her zamanki gibi yine kacıyorsun. Bu mesajlar sizin ve sizin gibilere bir derstir. Bırakın artık bu cıkarcılıgı. Halil Üner ile baglantınızı acıklayın.
Bundan daha birkac ay oncesinde Muge Berkalp istifa diye haykırdıgınız mesajları kimse unutmadı. Muge Berkalp basarısızdı da Halil Uner mi basarılı. Muge Hoca istifa derken hersey istedigin gibi ama aynı durumda Halil Hoca olunca hoppp durun bakalım diyorsun. Acıkla artık insanlarla olan baglantılarını.
cimboms34 sen de kaemre den farklı degilsin. Muge Hoca istifa diye baslık atan sendin, simdi Halil Üner savunmasında kaemre nin yardakcılıgını yapıyorsun. Ne bicim insanlarsınız siz.
sovereign' Alıntı:Aynı soru benim de kafamda var ne yazık ki?Dile de getirdim ama cevap alamadım.
İadda edilen yardakçılık,kişisel çıkarlar adına birşey söyleyemem,doğru da olmaz.Ama "teknik yetersizliklerden ve alınan sonuçlardan" dolayı "Müge Hoca istifa" diye topic açıp sonra da Halil Hoca'yı savunmak pek mantıklı gelmiyor bana.