Ne yapıp edin, iyi bir 5 numara getirin!

Bugün Beşiktaş karşısında iyi niyetle ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışan oyuncularımızı alınlarından öpüyorum. Kaç maçı pisi pisine verdik bugünkü gibi. Bu çocukların emeklerine yazık oluyor. Alınabilecek iyi bir 5 numara takımın performansını belirgin düzeydi artıracaktır. Yönetime sesleniyorum burdan, canla başla oynayan bu takımı 5 numara eksikliğinden maç vermeye daha fazla mahkum etmeyin, size'lı iyi bir 5 numara alın artık şu takıma!!!
 
Valla bir kez daha galatasaraylı olmaktan gurur durdum bravo aslanlar..Bir 5 numara olsaydı ama öyle abartılı bişey de değil yani bjkteki elis gibi biriside olsa kafiydi ama ne yazıkki yoktu..Yabancılara bir kez daha hayran kaldım gs yönetiminin adeta kıcından bal akarak bu fiyata bu kadar iyi oyuncuları bulmuş...Valla bjknin 2 dev oyuncusuyla baş eden bütün takımı kutluyorum hatta bi ara arda bile 5 numara oynadı haliyle takım olarak cok yoruldular...
Hakeminde bir kaç tam macın kopacağı noktalarda bjkye düdük caldığı cok netti hele hele jacobssonun verilmeyen basket faullu inanılmazdı yani..El amine diyecek laf bulamıyorum bir numara ancak takımı bu kadar iyi yönetir.Bu macı zaten el amin aldırdı fark 3 e inmişken 2 defa üst üste 3 lük attı farkı 6 ya cıkardı yine..
Halil üner bu haftada oyunu cok iyi okudu bravo teknik yönetim...
Ufak bir not takımın fizik gücünü biraz daha arttırması lazım özelllikle ron johnsonun en azından 30 dakika aynı performansla oynaması lazım....
 
BİZE SADECE 5 NUMARA DEGİL TARAFTARDA LAZIM ..BU SAYIDAKİ TARAFTARLA BİRYERLER GELMEK KOLAY DEGİL..ÜLKERLE EFES TARAFTARSIZ NASIL BASARILI OLUYOR DEMEZSİNİZ HERHALDE..ADAMLARDA Kİ KADRO YETİYOR ZATEN..
 
Hala oyuncu getirileceğine var olanlara verilen sözlerin tutulması tercihimdir.
 
Takıma bir 5 numara gelir ve yönetimde şeref tribününde yerini alırsa, emin olunki taraftar sayısı da kazanılan maç sayısı da artacaktır. Bir 5 numra çok şeyi halleder.
 
takim kisitli imkanlarina ragmen formasinin hakkini veriyor, bir 5 numarayla beraber,basketbol mazimize layik olarak daha iyi bir siralamada ligi bitirebiliriz.

ancak bu sadece bu sezon icin gecici bir cozum olabilir, onemli olan kalici ve uzun vadeli bir basketbol politikasidir, seneye oyuncularimizi elimizde tutabilmemiz, kendi salonumuzu yapabilmemiz, alt yapidan yetisen oyuncularimiza sahip cikmamiz, gerekli finansal destegi yonetimin saglamasi, ve taraftarin takimi yalniz birakmamasi gibi...
 
maca bu aksamdan sonra 2 gun kaliyor. bencede gelecek adam coktan gelirdi, hatta ne yazikki sadece tuborg macini degil, tum sezonu uzunsuz gecirebiliriz bu yonetim politikasiyla,sasirmam yani bu aci ihtimal hayat bulursa...
 
Enver'e de yazık oluyor.Benchten gelerek yıllardır Efes Pilsen ve Beşiktaş'ta yapamadığı patlamayı bizde yapabilirid.Nitekim az çok ışık veriyor.Ama pivotsuzluk yüzünden pota altında ezilen adam konumuna düşüyor.
 
Aslinda tam evet degil =) Bilmiyoruz levent su anda.Gonderilcek adama maci izletmezlerdi.
Gerci HU de dahil herkes gondericez dedi ama bellide olmaz bizim klubun isi.
 
valla acil birini bulsalar cok iyi olur
ligin bizim için en kritik ve en zor dönemecindeyiz
iki galibiyet ilaç gibi gelir
 

Üst