Nedir?

Hayat nedir ?

Hayat; acıların, kederlerin kepçe ile verilmesi, sevinçlerin ise küçük çay kaşığı ile verilmesidir...

Re: Re:

Emre Özdoğan' Alıntı:
[quote="Gökce Başaran":96515]Hayat nedir ?

Hayat; acıların, kederlerin kepçe ile verilmesi, sevinçlerin ise küçük çay kaşığı ile verilmesidir...
Gökçe çok dertlisin galiba. :)[/quote:96515]
Dert kişiye göre değişir.Senin için Galatasaray'ın yenilgisi dert olur, başkası için kaybettiği para dert olur. Benim gibiler ise dert ve acı sudan içmekten zevk duyar. Bile bile acı çekmek gibi. Yada bir kız uğruna gözyaşı dökmek gibi.

Ama insana en çok koyan şey çaresizliğidir...

Re: Re:

Gökce Başaran' Alıntı:
[quote="Emre Özdoğan":4485a][quote="Gökce Başaran":4485a]Hayat nedir ?

Gökçe çok dertlisin galiba. :)[/quote:4485a]
Dert kişiye göre değişir.Senin için Galatasaray'ın yenilgisi dert olur, başkası için kaybettiği para dert olur. Benim gibiler ise dert ve acı sudan içmekten zevk duyar. Bile bile acı çekmek gibi. Yada bir kız uğruna gözyaşı dökmek gibi.

Ama insana en çok koyan şey çaresizliğidir...[/quote:4485a]
Abi sana şu anda önerebileceğim tek şey, markete gidip bi 70'lik al. Kendine gelirsin. :)

Yoo bir sorunum yok aslında. Ama içimden geldiği zaman döktüren bir adamım ben. Ama hayat "acı". Bu bir gerçek. Zamanla herkes bunu anlıcak. Bir çaresi var mı... Gülüp, eğlenmek.Ne zamana kadar. Bilemiyoruz. Hep olursa da sipastik sanırlar seni. Ama mutluluk 1 derece ise hüzün 5 derece benim nazarımda...

Re:

Gökce Başaran' Alıntı:
Yoo bir sorunum yok aslında. Ama içimden geldiği zaman döktüren bir adamım ben. Ama hayat "acı". Bu bir gerçek. Zamanla herkes bunu anlıcak. Bir çaresi var mı... Gülüp, eğlenmek.Ne zamana kadar. Bilemiyoruz. Hep olursa da sipastik sanırlar seni. Ama mutluluk 1 derece ise hüzün 5 derece benim nazarımda...
Abi seni kınıyorum. :) Bu gece keyfim yerindeydi ama sen ne yaptın? İçimi kararttın. :)

"her birliktelik, kalbinin emzirecegi bir yeni bebektir.
once emeklemeyi, sonra yurumeyi ogretmen gerekir..
kalbindeki sutu tuketmediler mi?
bezen hic baslamamasi, bir gun bitmesinden iyidir..
cunku beraberlik yaslanirken, bir terkedir genclesir.
seni hic terketmediler mi?

aslinda dostluklar da kardanadam gibidir..
eriyecekleri bile bile insa edilir..
kapim neden hic calmiyor artik?
fotograflardaki insanlar hatirliyor mu beni? isimleri neydi?
yuzleri cok tanidik.. yalniz kalmak.. bir ilac midir? yoksa hastaligin ta kendisi mi?
isigi gorunce karanliga kaciyorum hemen, bocekkkler gibi..
bir seye cok uzun sure bakarsan, onu gormemeye basliyorsun.
hayat, keske bu kadar etobur olmasaydi..

iste sen.. kurbanlarindan korkan kanli zalim bicak..
sen.. kendi golgesinden bile korkan bir paranoyak..
bir hipokondriyak..

sen.. kirik cam ustunde yalinayak.. ve cirilciplak..
bir paranoyak!
kalbi coktan iflas etmis kimsesiz bir kardiyak..
yalinayak ve çirilçiplak..
iste sen........

siz ikiniz siz ikiniz benim hakkimda ne konusuyosunuz
senin..senin ismin neydi?
her birliktelik kalbin emzirecegi bir bebektir önce emeklemeyi sonra yürütmeyi ögretmen gerekir..."

zakkum hipokondriyak.. iştee budur..

Evet sana Katılıyorum Özlem abla. Pek hoş olmayan albümün en hoş parçası Hipokondriyak. Kapat Perdelerini de güzel bir şarkı fakat albüm genel olarak pek iyi bir albüm değil.

Haydi durmayın öyle
Sevinçlerle coşalım
Mutluluklara doğru
Hep beraber koşalım

Birşeyler yapmalıyız
Bizler yaratmalıyız
Huzuru bulmak için
Sevip yaşamalıyız

Gülümse Biraz...gülsün gözlerin...gülümse biraaaz...bitsin kederin unut dertleri kötü günlerii gülümse biraaaz gülümsee biraz

Budur ;)
İbrahim Tatlıses Gülümse Biraz :)

Emre Özdoğan' Alıntı:
Evet sana Katılıyorum Özlem abla. Pek hoş olmayan albümün en hoş parçası Hipokondriyak. Kapat Perdelerini de güzel bir şarkı fakat albüm genel olarak pek iyi bir albüm değil.

zakkum'u placebo'ya benzetmektir !

albümü ben beğendim şahsen,teomanla yapılan düette hoş olmuş

Cem YILMAZ' Alıntı:
[quote="Emre Özdoğan":05495]Evet sana Katılıyorum Özlem abla. Pek hoş olmayan albümün en hoş parçası Hipokondriyak. Kapat Perdelerini de güzel bir şarkı fakat albüm genel olarak pek iyi bir albüm değil.

albümü ben beğendim şahsen,teomanla yapılan düette hoş olmuş[/quote:05495]
Ben mi Zakkum'u Placebo'ya benzettim? :?

Emre Özdoğan' Alıntı:
[quote="Cem YILMAZ":28388][quote="Emre Özdoğan":28388]Evet sana Katılıyorum Özlem abla. Pek hoş olmayan albümün en hoş parçası Hipokondriyak. Kapat Perdelerini de güzel bir şarkı fakat albüm genel olarak pek iyi bir albüm değil.

albümü ben beğendim şahsen,teomanla yapılan düette hoş olmuş[/quote:28388]
Ben mi Zakkum'u Placebo'ya benzettim? :?[/quote:28388]

yok emrecim ben benzettim yanlış anlama,albüm ile ilgili yorumuna quote yaptım