Nedir?

Bayram Kurtulmuş' Alıntı:
Adnan Polat'tır ve Her Zaman Adnan Polat'ın Destekçisi Olmaktır.

fft17_mf12273.Jpeg

Başkanım oyunuzu kime verdiniz diye sormayı cesaret edecek gazeteciyi alnından öpmektir : )

Yiğit Pazar' Alıntı:
İki yıl sonra ilk kez bütünlemeye girecek olmaktır. Son senem ya kalırsam, okul uzarsa...

Stres yapma yeter Yiğit.Ben çeşitli sorunlarla boğuştuğum için okulu 2 sene boşladım, bu sene son bütünlemede 40ı geçemezsem okuldan ayrılma durumum vardı ona rağmen 40 alabildim :) :) Tek yapman gereken rahat olmak ve kendine güvenmek ;)

Emre Doğan' Alıntı:
[quote="Yiğit Pazar":2uasm761]İki yıl sonra ilk kez bütünlemeye girecek olmaktır. Son senem ya kalırsam, okul uzarsa...

Stres yapma yeter Yiğit.Ben çeşitli sorunlarla boğuştuğum için okulu 2 sene boşladım, bu sene son bütünlemede 40ı geçemezsem okuldan ayrılma durumum vardı ona rağmen 40 alabildim :) :) Tek yapman gereken rahat olmak ve kendine güvenmek ;)[/quote:2uasm761]Teşekkürler, Emre. Ben de sınava dediğin gibi girdim. Sorular geldi, bir baktım finaldeki sorular. Şok oldum, ama sonra ne biliyorsam döktürdüm kağıda.

Resmen tatile çıkmaktır. :) Rahat rahat kitap okuyabilecek olmaktır, uzun bir süre sınava çalışmayacak olmaktır.

Gazanfer Tosun' Alıntı:
[quote="Emre Doğan":77rhv288]Reconun bir maça 4-6 TGS oynaması ve o maçın 0-0 bitmesidir :) :) :) :) :)

Bir arkadaşın 9-1 biten Tottenham maçına alt oynamasının aklıma gelmesidir :)[/quote:77rhv288]
Fotomaçın veya fotosporun tam olarak hatırlamıyorum 5-5 biten lyon marsilya maçına banko alt demesi :)