Nevriye'yi istiyor muyuz?

Galatasaray taraftarı Nevriye'yi istiyor mu?

• Kullanılan toplam oy
    174
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tabiki para için gelecek gelirse. 34 yaşından sonra, Fenerbahçe istediği parayı vermeyince mi aklına geldi Galatasaraylı olduğu?

Nefret ettirdi kendinden. Galatasaray formasını giymesine de çok soğuk bakıyorum.
Ancak yine de istiyorum şıkkını işaretledim.
Bunun tek sebebi Fenerbahçe bu kadar dengeli bir takım kurmuşken planlarını bozabilme şansı..

Biz sene başında Şaziye ide istemiyorduk ama yıl içinde koyduğu özveri ile şahsen beni mahcup etti ondan beklemediğim bir performans geldi.Bir kere Nevriyenin gelirse para için geleceğini herkes bilsin.Gelip gelmemesi konusuna gelirsek eğer Şaziye gibi mücadele edecekse gelsin ama eğer Fenerdeki son aylarındaki performansını göstercek ise gelmesin o paralar verilmez.

Nevriye ile kesin olarak anlaşma sağlanmıştır.Önümüzdeki sezon Galatasaray forması giyecek olan Nevriye yapılacak olan koç transferinden sonra açıklanacak büyük ihtimal.

Türkiyeda zaten 2-3 önemli oyuncu varken, bunları duygusal nedenlere dayanarak elimizin tersiyle itemeyiz, bunu yaparsak kimse 'bu takımda niye sıradan oyuncular var' diyemez.. unutmayalım ki bizim forumumuzda da baharı ışılı nasıl topa tuttuk.. ayrıca nevriyenin kulübümüze karşı terbiyesizce bir hareket yaptığını demeç verdigini bilmiyorum, olduysa da bir özür diler makul bi açıklama yapar; bizim formamızı giymek istiyorsa.. son 4-5 yılda ezeli rakibimizdeyken nasıl bizlere sempatik gorunebilir ki??? kesinlikle kaçırmamalıyız..

24 yaşında bir kız var elimizde adı Bahar soyadı Çağlar.Geleceğin pota altı olarak gösteriliyor Türkiyede.Nedense kendisine şans vermiyoruz.Tam veriyoruz sakatlanıyor.İyileşiyor ve tam geri dönücek Bahar diyoruz kendini koç zannedenler hücumda topu sadece yabancılara veriyor.O kendini koç zanneden kişi maçın en önemli anında set çizmiyor (set nedir bilmiyor) top Baharın eline düşüyor.Bahar ne yapsın 37 dakika şut atmamış maçın en önemli topunu nasıl atsın.Normal olarak şutu sokamayan Bahar taraftarın gazabına uğruyor ve Bahar bu genç yaşda öz güvenini kaybediyor.Suç onda değildi bu zamana kadar suç hep bizdeydi.Senelerce hilelerle şampiyonluğu kaybettik.Şimdi hile ile şampiyon olanlar yüzünden gerçek aslanları kaybedeceğiz.Üzülüyorum.Bahara,Işıla,Gülşaha,Ayşeye...Çünkü onlar 35 dakika şut atmicaklar ve maçın en önemli topları yine onların elinde patlayacak.

Basketbol bu spor bu. yıllarca bu zihniyet yüzünden ne futboldan zevk aldık ne basketboldan hala yok gelmesin paraya geldi şuna geldi. para almadan oynayan Galatasaray tarihinde bir sporcu var mı? Bırakın bu işleri sizin beğenmediğiniz O nevriye 7 senedir bizde olsa Fenerbahçe biraz zor olurdu 7 yıl üst üste şampiyon. Ayrıca bir kadına küfür hangi erkekliğe sığar ya. Nevriye gelsin gerçek Galatasaray taraftarı onu bağrına basacaktır. Ben de sporcu olsam bana sürekli küfür edilse başka bir takımda oynasam ama yine de galatasaraylı olsam döner el kol hareketi de çekerim küfrü iade de ederim. oraya kimse anasına babasına sövsünler diye çıkmıyor. Oğuz Savaş zamanında ne kadar Galatasaray'a gelmek istedi Galatasaraylı olduğunu da söyledi ama adama yıllarca bi'l-fiil küfredildi adam tabi artık tribüne hareket eder kimse kusura bakmasın kimse kimsenin ailesinden şerefinden önemli değil.

kardeşim nevriyenin galatasaray a küfür ettiğini olumsuz söz söylediğini duyan bilen varmı.Kız galatasaraylı bunu herkes biliyor.Takım tutmak biri istedi istemedi diye olmaz.Bana bütün galatasaraylılar kızsa mesela ben galatasaraylıyım budur yani.Nevriyede galatasaraylı olduğuna göre ederi de verilmişse gelecek tabi.İyi oyuncu olduğu herkesin malumu.ayrıca Birsel de galatasaraylı o da gelse ne diyeceğiz.Bu kızlar galatasaraylı diye ekmek yediği klübe ihanet edip oynamayacakmı yani.
fenerde işini layıkıyla yapmış.Eğer bize gelecekse mutlu oluruz.Hepimiz takımlarımızda iyi oyuncular olmasını ister.ayrıca yaşı da geç değil.35 36 hatta 40 yaşındaki oyuncular wnba gibi 2 günde bir maç yapılan ligte oynuyorlar.Nevriye her türlü oynar.
İş onu alabilmekte.Keşke alsak.Daha iyi uzun oyuncumu var Türkiyede.Ben çok istiyorum.

Galatasaray a küfür etmek ayrı taraftara ayrı.NEvriye bir belki bir kaç kişiye etmiş olabilir.
ben itiraf edeyim ozaman türibün çocuğuyken istanbulda geçmişte tabi galatasaraylılarla çok kavga ettim.Maç seyrediyoruz adam gelmiş taşradan bizim futbolcula küfür kıyamet.neymiş yanlış pas atmış gol kaçırmış.Bizde dayanamazdık."bak kardeş futbolcularımıza küfür etmeden seyret "diye.Bi de bize giydirirdi al sana kavga.Ne yani biz şimdi galatasaraylımı olmuyoruz.Aslında o küfür edende galatasaraylı ama oluyo kızgınlıkla,
esas olan takım sevgisi.Nevriye zaten bizim takımda oynadıda eskiden.biz yatırımları kesince avrupa amerika dolaştı ne var bunda.

Nevriye'yi almalıyız bence çok önemli bir transfer olur bizim için nedenine gelince ; 1-Nevriye 4-5 oynayabilen orta mesafe şutu etkili olan ve en az 20 dakika kullanabileceğimiz yerli bir oyuncu. 2- Nevriye'yi transfer ettiğimizde rakip takımdan çok önemli bir oyuncu eksilmiş oluyor ve bu oyuncu geçen yıl en az ortalama 30 dk kullandıkları bir oyuncu! Şimdi Nevriye'yi transfer ettiğimizde rakip onun yerine yabancı bir oyuncu kullanacak bu da skorer oyuncularını uzun süre sahada tutamayacakları anlamına geliyor. Yani nevriye'yi transfer ederek onların rotasyon dengelerini alt üst etmiş oluyoruz. 3- Biz ise bunun tam tersi rotasyon dengemizi iyileştirmiş rahatlatmış oluyoruz. 4- Ayrıca Nevriye, Bahar 'ın oyununu geliştirmesine çok yardımcı olacaktır.
Yani kısaca Nevriye, Galatasaray'ın rotasyonuna çok şey katar hem de rakibi çok zayıflatır rotasyon dengelerini bozar. Nevriye kesinlikle transfer edilmeli.

Basarıya giden her yol mübahsa alalım.Hatta emre belezoglunu alalım ne farkları var :) bizden avrupaya gittiler, döndüklerinde fenere geldiler .Galatasaray taraftarı ile poligime girdiler.İkiside hakemlerle oynayan cirkef oyuncu nevriye geliyorsa emreyide alalım farkı yok yani...

SARIYLA KIRMIZIYLA ALNIMIZIN AKIYLA DİYORUZ...

Nevriye gelsin diyoruz.Zafer kalyoncuoglunu içine kac kisi sindirdiki ? Nevriyeyi sindiricek

GALATASARAY adına yakısıcak isimleri telafuz edelim gelirse ne tribüne cagırırım,ne anonsda soy adını sölerim bunlar ona karsı kisisel tepkilerim olur,ama sampiyon olursak tabiki Galatasaray oldugu için o nekadar sevinirse ben sanırım cok daha fazlasıyla sevinirim

Bu forma onun üzerine ağır gelir.Fenerbahçeye en çok yakışan kadın basketbolcu,kendine yakışanı yapmaya devam etsin.Eksik kalsın.

Gelmesini istemem. Oyun olarak bize yarar sağlayacaktır, ancak Nevriye konusunda mantıksal davranamam. Bence Nevriye'de bu kadar olayın içinde olduktan sonra, azcık karakteri varsa Galatasaray'a gelecek kadar, yani Kaya Peker seviyesinde profesyonel olmamalı.

Eksik olsun gelmesin.Galatasaray forması altında Nevriye gibi birini görmek sarsar beni.Nevriye Galatasaray forması giydiğinde dilim gitmez "bütün takım el ele hep beraber tribüne"demeye.Derbilerde felan o kadar küfür ettik bu ablamıza.Ben kendi açımdan utanırım onu Galatasaray formasıyla desteklemeye.Ne bilim dilim varmaz basket attığında onun adını haykırmaya.

1-2 sene öncesi olsa kesin gelsin derim, fakat 1-2 sene içerisinde yerli olarak öyle bir pivot çıkmadığı için ülkeden, yine kesin gelmeli diyorum. Hangi takımlıymış, parayı mı gelmiş, bunlar hiç önemli değil açıkçası. Bahar değerli bir parça fakat bir Nevriye tecrübesi ve size'ı yok.
Zamanında, Haluk Yıldırım'da çok istenmiyordu malum arası bizim taraftarımızla hiç iyi değildi. Geldi, çıktı ne kadar iyi bir profesyonel olduğunu gösterdi, hepimizin takdirini kazandı. Nevriye'de gelirse bu camiaya nasıl faydalı olacağını tartarak gelir ve başarı da gelirse her şey unutulur zaten.

ben artık ciddi anlamda bu şubenin kapatılmasını istiyorum...
mide sınırlarını zorlayan her mevzu bu şubede dönmeye başladı...
keşke 2. ligde kalsaydık...

Bizim sevdiğimiz ''Galatasaray'' gibi olarak başarı kazanabileceğimiz bir branş değil burası.Her şeyden önce bunun farkına varalım,kadın basketboldaki mevcut piyasayı doğru okuyalım.Ondan sonra düşünüp tartıp görüş belirleyelim şu konularda.

Arkadaşlar kusura bakmayın ancak Onur kardeşim söylediği %100 doğruluk taşıyor.

Mevcut bayan basketbol camiasında bizim istediğimiz karakterli takımı kurupta başarılı olmak hayal gibi sadece.
Ya bu şubeyi kapayalım, yada mevcut piyasaya uyum sağlayıp başarılı olmanın peşinde koşalım. Bunca yatırımdan sonra ilk seçeneği ben kabul edemiyorum bir türlü.

Galatasaray'da Galatasarayli oyuncularin oynamasina gerek yok, islerini iyi yapsinlar ve karakterli olsunlar yeter.
Ama ben rakip takim taraftarina el kol hareketleri yapan, daha bu sene final serisinde basin mensuplarina kufurler yagdiran birini bu forma altinda gormekte istemiyorum.
Galatasaray her zaman karakterli ve centilmen oyunculariyla oynar, Nevriye hal ve hareketlerine sari-laci forma altinda devam etsin.
Burada ona yer yok!

Nevriye Ekrem Memnun' u inanılmaz sever. Ekrem hocada Nevriye' yi tabiki. Mutlaka istiyordur gelmesini. Ama bir gerçek var ki Nevriye eskiden Ekrem hocanın bildiği Nevriye değil artık. Milli takım kampı başlayalı 15 gün kadar olmasına rağmen hala takımla idman yapamıyor belindeki problemden dolayı. Bu sene içinde de bunu sık sık yaşamıştı zaten. Final serisinde ciddi sıkıntılar çekerek oynamıştı. Bunu daha ne kadar sürdürebilir bilemiyorum.

Nevriye Fenere gitmeden önce ciddi anlamda Galatasaraylı idi. Tabi Fenere gittikten sonra işler değişti. Doğal olarak o camianın havasını suyunu yutunca bazı davranış ve hareketlerini normal karşılamak lazım. Tabi bunda bizlerin de payı var. Karşı tarafın Işıla sürekli ettiği küfürler nedeniyle bizde kendisini günah keçisi ilan edip ona küfür ederek karşılığını verdik hep anlamsızca. Benim kantarımda Nevriye asla bir Pondexter değildir. Bize el kol hareketi yaptı falan diye gelmesin demem. Olayın diğer yönüne bakarsak saha içinde ihtiyacımız var mı derseniz bana göre yok. 2 sene önceki hali olsaydı evet derdim ama özellikle Ekrem Memnun' un gelişiyle ben zaten yerli oyuncularımızdan ciddi kıpırdanma bekliyorum.

Fenerbahçe bildiğim kadarıyla kendisiyle çokta anlaşmak istemiyor. Eğer düşük bir rakama anlaşıp iyi bir yedek olacaksa gelebilir. Zaten fizik olarakta çok ciddi anlamda 3 günde bir maç ve yüksek dakikaları kaldıramayacağı ortada.

Şunu da hatırlatmakta fayda var ki beğenirsiniz yada beğenmezsiniz bilmiyorum ama Fenerbahçe Bahar'ın kapısında yatıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...