çok gereksiz bir anket olmus...nevriyeyi sportif anlamda ıstememek ıcın 1 neden soyleyın...
Benim bu sporlara bakış açım bellidir.Başarı getirecek her şey mübahtır kanuni olarak suç olmadığı sürece.Tabi Emre Belözoğlu gibilerini ayrı tutuyorum ama Nevriye kesinlikle o sınıfta değil
Neden Emre Belözoğlu ayrı tutuluyor acaba ? Herşey mübahsa o zaman Emre'nin geri dönüşünde kanunen bir engel var demek. Acaba nedir bu engel öğrenebilir miyiz ?
Bir final serisi maçında bizim tribünlerin küfürüne Galatasaray'a uyarlayarak karşılık vermişti.
Işıl da onun kadar küfür yedi rakipten ama hiç bir zaman karşılık vermedi.
Oyunculuğu son demlerinde olsa da bana göre hala dünya çapındadır ancak karakteri Galatasaray'a yakışmayan bir oyuncu ki karşı yakanın sembol isimlerinden kendisi.
Hatırladım o tecahüratı. kaldırsın parmak kaldırsın cimbomu ....... parmak kaldırsın bestesine parmak kaldırmıştı.
Kerem abi Allah aşkına Işılla Nevriye aynı mı?Aynısını Işıl da yaptı. Bence çok takılmamak lazım bunlara. Taraftarın gözüne hoş gözükmek için yapılır böyle şeyler. Önemli olan rakibin kozunu elinden almaktı.
Kerem abi Allah aşkına Işılla Nevriye aynı mı?
Kerem abi ben bunu demek istedim işte.Ben anlamadım ne demek istediğinizi, Işıl Fener'e gitti de bu olay mı tartışılıyor? Sizin deyiminizle bizde oynamış ve Galatasaray'lı Nevriye'nin bize karşı bu hareketi yapması ile hala bizde oynayan kaptan Işıl'ın bu hareketi yapması arasında çok fark vardır birisi Fenerbahçe'ye karşı yapılmış harekettir, Işıl da Fenerbahçe'ye giderse onlar tartışır tabiki de.
Bir final serisi maçında bizim tribünlerin küfürüne Galatasaray'a uyarlayarak karşılık vermişti.
Işıl da onun kadar küfür yedi rakipten ama hiç bir zaman karşılık vermedi.
Oyunculuğu son demlerinde olsa da bana göre hala dünya çapındadır ancak karakteri Galatasaray'a yakışmayan bir oyuncu ki karşı yakanın sembol isimlerinden kendisi.