New York Knicks

Miami felaket durumda, New York şu anda Doğu'nun favorisi gibi duruyor, Mike Woodson hakettiği değeri buluyor sonunda burada. O gittikten sonra Atlanta'nın hali ortada.
 
American Airlines Arena'da Miami'yi Carmelo'suz 20 sayı farkla yendik. Benchten 57 sayılık katkı gelmiş. 3'lüklerle çok sinir bozucu bir takımız. Böyle devam Doğu liderliği için.
 
Muhakkak ki olmuştur, fakat ben ilk defa bir deplasman takımının bu kadar fazla taraftarıyla salonda olduğunu gördüm, bu geceki Brooklyn maçında.
Ciddi ve izlemesi çok keyifli bir rekabet doğuyor sanırım, ülkenin doğu tarafında, bu güzel.

Takımın maç sonu sevinci ise müthiş, işini ne kadar ciddiye aldıklarını gösteriyor, bir normal sezon maçından sonra olduğunu düşünürsek.
İki kere gerilerden geliyoruz, hele ilk yarı dönüşü çok önemli.

Bench katkısının uzun zamandır en zayıf olduğu maçlardan biri, üstelik Felton da felaket şut atmış,
fakat (MVP) Carmelo 45 sayı, Kidd çok kritik bir maç topu.

Uzun yıllardır ilk defa Play-off'u böyle iple çekiyorum..
 
Evet Brooklyn maçında her yer Knicksliler ile doluydu.Ama normaldir. Brooklyn daha dün kuruldu. Oranın halkı yıllardır Knicks tutuyor olabilir..

Ben Knicks'i en son bu kadar dominant gördüğümde J.Starks falan vardı. 15-20 sene olmuştur. Bu gidişatın tesadüf olmadıgı görüldü ama ben doğuyu hala Miami'nin cebinde görüyorum.
 
MVP 8/9 ile 22 sayı göndermiş Lakers potasına, bir çeyrekte,
yanıyor..

NBA'in en büyüğü Kobe, MSG'de bir başka oynar yıllardır, dün de iyiymiş, fakat artık yetmez,
çünkü karşısında bir takım var..

Evde hala namağlubuz, içeride zor kaybeden bir takım olarak, play-off'lar için saha avantajı çok kritik,
diğer kritik olan husus ise Amar'e ve Iman'ın 9 kişilik rotasyona nasıl sığdırılacağı,
sonrası günlük güneşlik..
 
Yaklaşık 20 yıl sonra ilk division şampiyonluğumuzu aldık, Doğu'yu da ikinci sırada bitirmemiz kesinleşti.

Takım 13 maçlık bir galibiyet serisi yakaladı, üstelik bu süreçte Tyson Chandler'den yararlanamadık. Ayrıca tahminlerimin aksine sakatlıktan çok iyi dönen ve 6. adam rolüne tam anlamıyla oturan Amar'e de eski günlerine döndüğü için uzun rotasyonumuz çok dardı.

Hiç şüphesiz Kenyon Martin hamlesinin bu seride payı büyük. 35+ transferleri ile belki de tüm lig tarihinin en yaşlı takımı olan bu sezonki Knicks'in tüm eleştirilere rağmen, hemen her yeni parçasından dönemsel faydalar sağlaması, bazı şeylerin doğru yapılmaya başlandığını da gösteriyor.

Play-off ilk turunda Boston ile oynayacağız, her ne kadar Rondo'nun yokluğunda oldukça zayıflamışlar gibi görünse de, buraları oynamaya çok alışkın olan Pierce ve Garnett gibi parçaları yüzünden bizi zor bir seri bekliyor. Açıkçası 7. sıradan gelecek bir rakip için çok daha kolay bir seri isterdim. Çünkü finalde Miami bizi bekliyor olacak ve bu yaşlı kadronun mümkün olan en az dikenli yolu geçerek oraya ulaşması gerekiyor.

Artık sıra MSG'de;
It's amazing..
 
FCN BLOG | Tek ihtimali olanların hikayesi, 17 Mayıs 2000 - YouTube

2012 Kasım'da avrupa'da ve dünya'da bahisçiler New York KNİCKS'imizin şampiyon olma ihtimalini 1'e 100 olarak hesapladı, ama burada madison square garden'da kimileri için tek bir ihtimal vardı. Doğu konferansını 2.bitirmemizin ardından ihtimaller 1'e 20'ye düşmüştü, ama burada kimileri için hala tek bir ihtimal vardı. Az sonra yazacaklarım tek bir ihtimali olan insanların hikayesidir. Çünkü tek ihtimalli hikayeler, tarihin ta kendisidir.

Carmelo'su Raymond Felton'la
Pota Altı Tyson Chandler'la
Bençte Kidd ve Steve Novakla
Koşuyoruz Şampiyonluğa!

Carmelo Anthony ''Büyük maçların büyük anların adamı.'' Tek bir cümle ile melo'yu nasıl tanımlarsınız diye sorsalar 10 kişiden 12'si böyle tanımlar çünkü başka bir tanım yakışmıyor, büyük maçlarda büyük oynuyor. Bu sezon başındaki melo sezonun açık ara mvp'si oldu benim gözümde ama adam şanssız bu sene oynadığı bir lakers ilk çeyreği var 22 sayılık bir çeyrek yani 1/4'ü böyle oynadığı bir maçın ikinci periyotunda yere çakılıp sakatlandı daha dönemedi izleyenler bilir fastbreaklik çok rahat bitirilecek üç pozisyondada üçlüğü yazdı 90 şut atsa 80'ini sokardı, sakatlıklar yaşadı takımı yalnız bıraktı sonra tekrar döndü. miami'ye 50 attığı maçtan sonra kobecilik oynamaya kalkıp saçma şutlar denedi o melo'yu hiç sevmedim ben 28.7melo diyorum ama sezon başında hakettiğini gereksiz zorlamayla da olsa sezon sonunda aldı. arkadaşlara melo gitsin melo gelsin'li felipe melo resimleri atıp muhabbet sohbet arasında carmelo topçu değil desem de bu ipneyi çok seviyorum. Hem bizimle kal Hem yüzük al melooooo

Tyson Chandler ''Sokaklarda Şampiyonluk Nba'de Tyson Chandler'' 10 Kişiye sorsanız 12'sinden böyle bir cevap alamazsınız çünkü en az 7'si tanımıyor bu adamı. Benim için en büyük şampiyonluk anahtarıdır sağlam bir chandler alley-oop'unu ayrı gösterişsiz savunmanı ayrı seviyoruz büyük başgan, florida bebelerini ezmeden gelme gönülden seviyoruz.

Raymond Felton ''Feltdown değil feltON fire'' Çok net söylüyorum bu kez halka sormaya gerek yok direk yeryüzündeki bütün koçlara sorun şutu olan, penetreci, bencil değil, hızlı bir adam var fiyatıda piyasanın çok altında hocam ne yapalım diye o ne yapalım diye soran adamı beklediğin hata diyerek işten kovar gider kendi arabasıyla olmadı uçak kiralatır havalanmasın diye en kötü ihtimalle kendi akbilini feda eder otobüsle alır gelir. Felton tam da böyle bir adam bu amerikalı nba fanları falan abartmayı ne yazık ki seviyor ama abartmıyorum bu adam böyle bir adam ama amerika'da özellikle geçen sene itin muhattap olmadığı yeri kalmamış allah akıl fikir versin söylenecek fazla şey yok.

Chris Copeland Nam-ı diğer evsiz copeland. Bu adamıda tanıyan insan sayısı çok az ama 5 dahil 1 hariç oynayamadığı mevki yok çok sıkışırsan 5'e koy gıkını çıkarmaz boy dezavantajına rağmen direnir. 4-3-2'ye zaten girmiyorum ama de ponpon kızlardan biri hastalanmış ekibe uzun saçlı adam lazım gider onu da yapar öyle bir adam. mike woodson nereden buldu bilmiyorum ama çok değişik bir arkadaş. manhattan'da sokakta yatıyordu baktım boyu uzun oradan bulduk dese ben sorgulamam inanırım sizde inanın copeland'a inanın.

Jason Kidd Hakkında konuşmak çok Candan ERÇETİN - SAÇMA - YouTube

Pablo Prigioni '' Yaş 35 yolun yarısı eder demişler çok net saçmalamışlar'' Hagi gelmiş geçmiş gördüğüm en büyük futbolcu, fener'i 3-0 yeneceğimize 2-0 yenelim ikisinide drogba atsın kadar drogba'yı seviyorum bunların tabi ki yarısı kadar sevmiyorum prigioni'yi ama adamın yaptığının herhangi bir tarifi yok. 35 yaşındasın avrupa'da pek çok sevenin sayanın yok ama ismini söylesen saygı duyarlar en azından o samimiyetsizliği gösterirler böyle bir adamsın tamam yabancı gidecekse nba'e en iyi arjantinli gider ama yaşlanmışsın yorulmuşsun amerikalı atletik bebelerden biri gelip belini kırar garip hareketler yapabilir, bu senenin yine göz önüne gelmese de en büyük çılgınlığını yapıyorsun bence helal be pablo ne diyeyim sana avrupa basketbolunun büyüklüğünü gösterdiğin için teşekkürler sadece büyük oyununa devam büyük adam.

Amar'e Stoudemire yazarken gogıldan kopyalayayım dedim sonra vazgeçtim bakmadan yazdım zannettiğim kadar karmaşık bir ismi yokmuş bu net sevindirdi. Woodson 4.maça döner demiş gözünü seveyim döneceksen güzel dön amar'e kardeşim pek iyi değiliz ama yuvarlanıp gidiyorken bir şekilde gelip batırma şu sistemi döneceksen ya tam dön ya hiç dönme biz seni böyle sevmedik sende bizi üzme.

Kenyon Martin Yine dünyanın en büyük tanımını yapıcam kalın yazıyorum eğer becerebiliyorsam boşa gitmesin 2011-2012 sezonunda devre arasında alınan necati ateş bundan farkı yok olsaydı inan söylerdim. Salonu huzurevi yaptınızcılara sahada konuştu hala düzelemeyen chandler'ı yedekledi 10 günlük kontratlara sesini çıkarmadı sindirilmeye çalışıldı sinmedi yüzüğü hakediyor gerçi bence çoktan haketti.

Steve Novak


New York ölene kadar
New York allahına kadar
Vallaha biz yüzüğü özledik
New York ölene kadar
New York allahına kadar
Vallaha biz Novak'ı özledik.

takımda en sevdiğim haddinden fazla sevdiğim adam dünyanın en güzel şut atan adamı geçen sezon performansına dön artık.
 
Yazan arkadaş yer yer fazlaca abartarak yazmış, son üç sezonda Play-Off'larda Miami, Boston ve Indiana'ya rahat geçilmekten kurtulamayan, NBA'in en loser takımlarından birini övmek için fazlasıyla kasmış. Bir kere herşeyden önce takım olmayı başarabilmiş değiller, kağıt üzerinde iyi ama parkede kötü bir takımlar. Melo çok iyi bir skorer, hatta Durant de dahil belki de ligin en iyi skoreri ama lider mi henüz ondan emin değilim. Chandler'ı ise Hibbert'in nasıl denize döktüğünü gördük. Koç konusunda ise zaten çok vasatlar.

Açık konuşmak gerekirse, konferans finalinde Indiana yerine Knicks'i tercih ederdim. Çünkü bizi daha az yıpratırlardı.
 
Her spor dalında böyle kulüpler var. Bireysel olarak hepsi o sporun önemli oyuncusu olan lakin kimyaları uyuşmayan yapı kuruyorlar. Knicks de bunlardan. Hala öyle mi bilmiyorum lakin bir aralar en yüksek lüks vergisini ödeyen takımdı.
 
Yeni Sezon..
İnanılmaz bir takım oluyor.
2 numaraya Cortney Lee haberleri de var.
Ayrıca Wade de kunuşuluyor.
Wade de gelirse yok artık diyeceğim.

Rose- Wade- Carmelo- Porzingis-Noah ilk 5'i efsane olabilecek kalitede.

Şu anlık kadro:

DERRICK ROSE /Galloway/x

x /Holiday/Baker
CARMELO ANTHONY /L.Thomas/x
KRISTAPS PORZINGIS /Hernangomez/x
JOAH KIM NOAH /Quinn/M.Plumlee

Lee ve Wade de gelirse..

DERRICK ROSE /Galloway/Holiday
WADE /LEE/Baker
CARMELO ANTHONY /L.Thomas/x
KRISTAPS PORZINGIS /Hernangomez/x
JOAH KIM NOAH /Quinn/M.Plumlee

Off be :)))

 
Bir şekilde Melo'yu ve Rose'u elden çıkarıp takımı Porzingis'in üstüne kurmaları gerekirken müthiş bir kararla Noah'ın kontratından kurtulmak için Porzingis takaslanıyor. Çok ama çok saçma bir karar açıkçası tek düze çıkma şansları Porzingisken onu da hiç ediyorlar.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

Üst