Eser Atalay' Alıntı:ufak kuponlara günün teki..
ufak ve misli kuponlara tek olur diyorsun.
Eser Atalay' Alıntı:ufak kuponlara günün teki..
Murat İNAL' Alıntı:Ray Lewis hakkında görüş alayım
Murat İNAL' Alıntı:Bu haftasonu free pass yaptım hiç bişi izlemedim. Perşembeye kadar da kendime ayırabileceğim bir dakika vaktim yok. Ama dur ya nfl.com ne güne duruyor değil mi
Emre Yüksel' Alıntı:Geçen hafta hep Falcons deplasmanı yazmışım, kimse de çıkıp ne deplasmanı, maç içeride dememiş.. Bizim gibi amerikan futbolu ile dolup dolup boşalan bir foruma hiç yakıştıramadım : )
Ankaragücü maçından dayak yemiş gibi geldikten sonra, Eagles-Falcons maçının ikinci yarısını izleyerek ve hiç bir futbol tartışma v.b programı açmayarak en doğru kararı vermişim.. Gerçi ben geldiğimde bizim çocuklar işi bitirmişti ama olsun.. Bir ara 21-0 falan olmuş skor..
İkinci yarıya Falcons iyi başlamıştı aslında, hücumlarını bir türlü durduramadık ve alan golünü yedik.. Maç ısınacak derken Kolb'un minimum 50 yardlık pası ile TD yi bulduk ve maç koptu. 31-17 gibi farklı bir skorla kazandık. Kolb, ilk yarı da 40 yardlık TD pası falan atmış. Aferim çocuk.. Henüz 26 yaşında. İyi gidiyor Vick yokken..
Eser Atalay isimli arkadaşın burada "Falcons küçük kuponlara tek" dediğini dün gibi biliyoruz.. Dünkü ezici maç sonrası neler söyleyecek bu arkadaş, merak içerisindeyiz..
Bu arada Indianapolis- Washington maçı da acayip bir maç olmuş.. Bir yanda P.Manning, bir yanda McNabb baba.. Ne paslar atmışlar.. Bu maçta Washington'ın bir TD si var, mutlaka izlenmeli.. Adam çok yüksek gelen topu tek eliyle tutuyor ve pas tamamlanıyor.. Jeneriklere girer..
hangi superbowl'du, hatırlamıyorum. Birinde Giantslı adam topu kaskıyla eli arasına sıkıştırıp pası tamamlamıştı.. Onun kadar olmasa da çok zor bir pozsiyondu.. Sık olan bir şeyse ben görmedim ama bana ilginç geldi..[
Murat İNAL' Alıntı:Canlı izlemiştim o maçı. Sadece catch değil pas öncesi baskıdan kurtulması da süperdi.
hangi superbowl'du, hatırlamıyorum. Birinde Giantslı adam topu kaskıyla eli arasına sıkıştırıp pası tamamlamıştı.. Onun kadar olmasa da çok zor bir pozsiyondu.. Sık olan bir şeyse ben görmedim ama bana ilginç geldi..[
Emre Yüksel' Alıntı:benim iddaa ile işim olmaz.. bak 10 dk önce yine beşliyi buldum.
yeter artık istemiyorum ya : ))
daha at yarışı oynamayacağım, hep buluyorum, sıktı..
abi eagles şampiyon işte.. kabul edin.. boşuna terlemesin kimse..
daha bunun vick'i var..
iki geliyor iki, yalelel yalelel.. koptu eagles'ın vick'i.. yalellelli..
Emre Yüksel' Alıntı:hangi superbowl'du, hatırlamıyorum. Birinde Giantslı adam topu kaskıyla eli arasına sıkıştırıp pası tamamlamıştı.. Onun kadar olmasa da çok zor bir pozsiyondu.. Sık olan bir şeyse ben görmedim ama bana ilginç geldi..