Dün kendi maçımız olduğu için hiç takip edemedim. Bugün haylaytlara bakmaya çalışıcam.
Murat İNAL' Alıntı:Free Safety, tipine bak bir de konuşmasını bul dinle sese bak =)
Evet steelers fan ı olmaya başladık iyice.
saç formanın bir parçası sayılıyor bu arada. formayı çekmenin serbest olduğu her yerde saçtan da çekebiliyorsun.
Emre Yüksel' Alıntı:Pazar akşam 20.00 (tsi)
giants- eagles..
fox sports. live..
bizim için giants'a da ....
Murat İNAL' Alıntı:Dün çocuklar konuşuyordu. indirip izlenmesi gerek
Eser Atalay' Alıntı:49ers ın kalamadığı arka arkaya 8. playofflar olacak Sarısıyla kırmızıyla içimizden biri olan Niners ın kaldığı son playofflardaki yendiği son takım ise şehrin Raiders eşkiyaları ( ki Raider Nation & Black Hole taraftar grubu çete savaşları veya şehirde Black Metal festivali yoksa her maça giderler boşuna eşkiya demiyorum)hariç en nefret ettiği takım olan NYGiants a karşı alınmıştır efsane maç 2002 in bu günlerinde oynanmıştır aşşağıda çok kısa bir öyküsünü buldum NFL in die-hard bir takipçisi değilimdir Niners ında öyle ama bu maçı unutamam ,ha Emre diyecek biz bu sene Giants e daha sağlam comeback yaptık diye ama işte buda fena değildir 25 sayı boru değil sıfıra karşı hemde WildCard maçında olunca daha da mühim oluyor bu arada son saniyedeki FG ün tabirimi maruz görün içine s... Trey Junkin ın bu maç son Nfl maçı olmuştur Giants a son kazığını atıp emekli olmuştur:=) ha son oyun penaltımıydı penaltı orası da ayrı konu:=) 10 yılda koca takımın elinde bi bu maç var yazılacak koca diyorum 5SB kazanmıştır hani
http://www.youtube.com/watch?v=PclggW30n-k
Haftaya bu köşede neden "Raiders" taraftarının cenazesine gidilmez? ,En son kim koydu ? En çok kim koydu? Takım takım NFL: ""g...lüğün kitabını yazmış franchise Dallas Cowboys""! :=)