• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Nice Yıllara Şamil Abi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Burak Barut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:10
Nice yıllara Şamil Abi.

İyiki Doğdun Şamil Abi.

Şamil geçmişi canlandırıyor gözümde...

Ortaokul yıllarında maçlar genelde aynı gün ve saatte başlardı. TV yayını da pek olmadığı için, TRT´nin frekansı ayarlanıp radyonun başına geçilirdi. Mikrofonlar bir İzmir´e giderdi, bir İstanbul´a, bir Ankara´ya... Şehir şehir dolaşırdı o mikrofonlar maçlardaki havanın yansıtılması için. Şamil´inki de o hesap, o stad senin, bu salon benim gezip duruyor.

Bu enerjin hiç bitmesin be Beypazarılı.

Doğum günün kutlu olsun, Şamil Abi...

Hakkında çok şey yazılır ama ne yazılsa az kalır. İyi ki doğdun...

Doğum günün kutlu olsun Şamil abi, nice mutlu yıllara...

Mutlu yıllara.

Şamil Abi doğum günün kutlu olsun. Nice senelere...

Nice güzel yaşlara..

dost, nice nice yillara..

Hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar inşallah hep beraber daha nice senelere ulaşacağız hepinizi ayrı ayrı öpüyorum sayenizde ben bile kendimi böyle önemli hissettim sağolun varolun.

Önemli hissetmişmiş, edebiyat yapıyor. :)

Şamil Abi hem bayramın, hem de doğumgünün kutlu olsun, kusuruma bakma geciktim biraz zira haberim yoktu ve nete girmiyordum.

Mutlu yıllar Şamil.

Dün nete girmeyince böyle oldu.

Yeni yaşında daha fazla maç görmen dileğiyle... :)

Abi kusura bakma internete çok az girebiliyorum. Doğum günün kutlu olsun. Daha nice Engelsiz Aslanlar maçına beklerim :).

Şamil abi doğum günün kutlu olsun.River Plate ve Galatasaray şampiyonluklarıyla dolu nice yıllara.

bayramın, doğumgünün kutlu olsun..

Ah be abimm, ne olacak bu Real'in hali :)

Uğur YILMAZ' Alıntı:
Ah be abimm, ne olacak bu Real'in hali :)

Uğur'cum Biliyosun benimkisi Real sevgisinden den ziyade Barceleno ve Katalunya nefreti :) .

Şamilim mutlu yıllar kardeşim beraber nice yıllara.

Mutlu yıllar şamil abi

Şamil, bak Kaan R. Madrid taraftarı olduğunu anlayınca doğum gününü kutlama ihtiyacı hissetti. : )

Yaşasın renklerin kardeşliği... : )

Geri