Şamil Turançiftçi 0 Puanları 0 Çözümler 0 Katılım 5 May 2008 Mesajlar 3,981 Tepkime puanı 1 Yaş 40 Konum İstanbul @Şamil Turançiftçi 30 Kas 2009 #41 Valla Onur abi dikkatimi çekmedi değil. Bu vesile ile kendimi önemli hissettiren bütün abilerime, kardeşlerime, arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum.
Valla Onur abi dikkatimi çekmedi değil. Bu vesile ile kendimi önemli hissettiren bütün abilerime, kardeşlerime, arkadaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyorum.
B Barış Şişman 0 Puanları 0 Çözümler 0 Katılım 9 Ağu 2008 Mesajlar 1,981 Tepkime puanı 0 Yaş 38 Konum Ankara @Barış Şişman 30 Kas 2009 #42 Doğum günün kutlu olsun Şamil, nice senelere.. ( Bayram nedeni ile bir kaç gün rötarlı kutluyorum, kusura bakma. )
Doğum günün kutlu olsun Şamil, nice senelere.. ( Bayram nedeni ile bir kaç gün rötarlı kutluyorum, kusura bakma. )
Burak Ceyhan 0 Puanları 0 Çözümler 0 Katılım 18 Kas 2006 Mesajlar 1,687 Tepkime puanı 1 Konum İstanbul @Burak Ceyhan 1 Ara 2009 #43 Şamil abi, deplesmanların adamı, umarım Kayseri'de olduğu gibi bu sene de omuzomuza bir maç seyrederiz. Herşey gönlünce olsun,başarılar,mutlu yıllar.
Şamil abi, deplesmanların adamı, umarım Kayseri'de olduğu gibi bu sene de omuzomuza bir maç seyrederiz. Herşey gönlünce olsun,başarılar,mutlu yıllar.