Noblesse Oblige - Asalet mecbur kılar!

Muhteşem bir GSStore tişörtü. Mektebi Sultani üstünden iğrenç Fransa göndermesi yapan aşağılık şikecilere de tokat gibi yanıt olmuş.

Galatasaraylıyım diyen ve maddi imkanı elveren herkes almalı bu tişörtü. Tarihi bir belge bu, bir tişörtten çok daha ötesi.

https://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=31173

edit: Siparişimi verdim, gururla giyeceğim her zaman.

Harika! <3<3 Başkaları gibi "şerefli ikincilik" veya "gönüllerin şampiyonu" şeklinde arabesk klişelere girmemişiz. (y)

Butcesi el veren butun arkadaslarimiz insallah alip haklarimizi destekler ve kulubumuze katki saglar.Cok guzel ve dogru bir shirt olmus

Bu t-shirti alacağım.

Ancak şu haberin doğruluk ihtimali canımı sıktı. Umarım tipik medya yanıltmasıdır. Galatasaray şampiyonluğu kutlayacak! - Milliyet Haber

Bunu kabul edemem. Şampiyonluk değil kutlayacağımız şey, sporcuların gayretlerinin ödüllendirmesidir.
Biz bazı şeylerin değişmesi için, şampiyonluktan vazgeçtik. Böyle bir sanal şampiyonluk kutlaması yaparsak savunduğumuz "maç oynamadan kazanılmaz" mottomuza ters düşer.

Baskıdaki iğneleme güzel olmuş. Şampiyonluk kutlamasını ben de doğru bulmuyorum, medyanın algı yönetimi muhtemelen. Kupadan ve şampiyonluktan önemli değerler var mesaji verdik, mesajı devam ettirmeliyiz.

Aramızda basketboldan soğuduğu için bu tişörtü almayacak ve giyemeyecek hatta dışarıda bu tişörtü sırtına geçirip gururla gezenlere büyük bir nefretle bakacak olan bazı vatandaşlar da var biliyorsunuz :) Eee tabii, insanda bu ulvi hareketin neden yapıldığını iyi değerlendirmesi gerekiyor. : )

Şu tshirtten mümkünse herkes almaya çalışsın. Yönetime dik duruşundan dolayı destek olmalıyız. İki yüzlü şikeci insanlara karşı birlik olma zamanıdır.

Yeni ürün gelmiş. :)

https://www.gsstore.org/urunDetay.asp?urunID=31227

cimbom_basi_dik_yurur.jpg

Bir yanda; sahadan çekilip büyüeceğini iddaa eden, elindeki oyuncuları kaybeden, Şubat ayında Euroleague'i kafasından silen, bir çok oyuncudan red yiyip, Avrupa'da 3 senede yarattığı imajı yerle bir eden, bırakın 1 ay sonrasını, 1 saat sonrası belli olmayan. Yönetimi ve taraftarının bir kısmı hakettiğini alamayan oyunculara sallayan Galatasaray.

Diğer yanda; Olympiakos,Barcelona, CSKA deplasmanlarından çıkmış FB Ülker.

Noblesse Oblige, T-Shirt, Cimbom başı dik yürür filan. DEVAM.

Furkan'ın yazdığı sürecin doğrusal işlediğini düşünmüyorum.Tişörtünde falan değilim,tüketim ilişkileri kapsamında tasvip ettiğim bir durum da değil.
Galatasaray yönetimi umursamaz,Galatasaray yönetimi utanmaz,Galatasaray yönetimi çıkarcı.Bunlara şüphe yok.Eski yönetimi şu aşamada bulunduğum yerden yorumlayabilmem,bazı noktalara dair çıkarımlar yapabilmem zor.Tek bildiğim şey geçen sezon ligin şampiyonu masa başında belliydi.Olympiakos bugün benche cam koymasa,arkaya 20 tane Orthodox Brother eklese 20 sayıyla kazanırdı.Goudelock'un eline vurarak kazanacağı iki topla fişi çekebilirdi.Maça çıkmamak arkası getirilmemiş olsa da TBF'ye son yıllarda vurulan tek darbeydi.Öncesindeki yaklaşık 6-7 yılda verilmeyen tepkileri ve 17 Haziran'ın sonrasını sorgulamak yerine o ana takılmanın kimseye faydası yok.
Diğer taraftan Cumhuriyet'in son kalesi ( :) ) Fenerbahçe'nin Ülker'le kurduğu muhteşem sponsorluk,eşek gibi bütçeyle 9. sezonunun ortasında ilk kez Ülker'in ne idüğü belirsiz kaynağının hakkını verebilen bir takım,2007 yazında sırf TBF'yle ensest bağ kurabilmek için Aydın Örs'ü harcayan bir camia gibi çıkarımlar yapmak da mümkün.
Doğru her zaman doğrudur,yanlış da her zaman yanlıştır.Nasıl benim ''Euroleague şampiyonluğunu gördükten sonra s.kimden aşağı Kasımpaşa'' tavrım mevcut Galatasaray yönetiminin rezilliğini örtmüyor ve eski yönetimin yaşam çizgisini aklamıyorsa geçen sezon maça çıkmama hamlemiz de bugün Fenerbahçe Ülker kazandı diye sonuna kadar haksız olmuyor ve tarihin kırılma noktasına tekabül etmiyor.Meseleye daha yapısal bakma taraftarıyım,kıyas yapacaksak da elmayla avokado karşılaştırılmamalı.