• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Okan Buruk

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Prince
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:03
öyle demeyin beyler Okan hoca kadroyu yonetmiyor kadroyu idare ediyor, her şeyi topçular yapıyor 😂😂😂

18'de 16 değil. 18'de 18 yapan hoca bile eleştirilebilir. kimseye biat etmemek lazım.
Ha Okan hocanın kendini ispat ettiğini düşünüyorum bu sezon özelinde ve kendisinden memnunum şu anda ama istediğim anda da eleştirme özgürlüğüne sahibim.

18'de 16 değil. 18'de 18 yapan hoca bile eleştirilebilir. kimseye biat etmemek lazım.
Ha Okan hocanın kendini ispat ettiğini düşünüyorum bu sezon özelinde ve kendisinden memnunum şu anda ama istediğim anda da eleştirme özgürlüğüne sahibim.
Elestirmek baska Okan Hocanin hic katkisi yok sirf kadro kalitesi demek baska. Senin özelinde demiyorum ama dünkü mactan sonra bile Okan Hoca yüzünden puan kaybettik Okan Hoca bu kadroya fazla diyenlerin sayisi cok fazla.

kimsenin kimseyi eleştirme özgürlüğünü elinden almiyoruz abi. ama şu sezonda hocayı "takımı yonetmiyor idare ediyor", "her şeyi topçular yapiyor", "topçu kusturuyor" gibi saçma sapan, temelsiz argümanlarla eleştirirsen bin mislini de sen yersin. mesela hoca evlatcilik yapıyor mata niye oyuna giriyor desen anlarım. maçın en kritik anında orta yapmak gerekiyorken neden ters ayaklı dubois atıldı sahaya desen anlarim. bu konularda hepimiz hemfikiriz zaten. ama sırf anticilik oynamak için eleştiren birine de eleştiri senin hakkindir denmez ya.

kaldı ki şu sezon yaşananlara, takıma ve taraftara yaşatılanlara rağmen takım 6 puan önde, lider. üstüne maç fazlasıyla 8'e kadar çıkan farkı kapatıp 3 maç farkla öne geçti takım. şu başarıyı "topçular kaliteli, hocalık bir şey yok" diyerek hocadan almak. ne bileyim, cidden çok kötü niyetli biri olmak lazım bunları demek için.

Sacma sapan argumanlarla yapilan elestiri yapilmasa da olur valla.Kimsenin elestiri hakkini da elinden almiyoruz.Zaten oyle bir yetkimiz de yok etkimiz de.Ama tutup sacma bir yerden Galatasaray hocasina vurmaya kalkilirsa burayi Antu’ya cevirirsiniz.

Basarili bir teknik direktore sahip cikmak ve onu gercek verilerle korumaya calismak biatcilik falan da degil zaten.Biat etmek koru korune baglanmakken bizim yaptigimiz bu degil.

Arkadaşlar fark etmez. Katılmıyor olabilirsiniz ama her görüşe saygı duymanız gerekiyor ve zaten kimsenin eleştiri hakkını kimse elinden alamaz ama gereksiz gerginliğe, Yok şu kadar maç kazanmış adamı eleştiremezsiniz vs demeye gerek yok. Herkes her zaman eleştirilebilir. Katılmıyorum der geçersin ya da kendi argümanlarını ortaya koyarsın.

Biz de karsi argumanlarimizi ortaya koyarak cevap verdik zaten.Kimseye sus,kapa ceneni,sen kimsin demedik normal olarak haddimiz olmadigi icin :)

Okan Buruk’u şimdiye kadar başarılı buluyorum. Derbi performansları olsun, yıldız oyuncuları yönetme olsun gayet iyiydi hem de ilk sezonu olmasına rağmen. Sadece bazı kadro hatalarını eleştirdim onları da düzeltiyor zaten.

Ancak Türkiye’de değişmez bir kural vardır;
sezon sonunda şampiyon olursan başarılısın, haklısın; şampiyon olamazsan başarısızsın, haksızsın. Gerisi çok da önemli değil.

Volkan Bey'in ilk yazdığı yorumdaki neredeyse bütün cümlelerini doğru buluyorum. Neden bilmiyorum ama maç sabahı Gomis aklıma geldi ve neden bu adam unutuldu dedim kendi kendime. Akşamında böyle haberler çıktı, çok ilginç. Seni cendereden çekip çıkaran, belki de şampiyonluğa tutunmanı, kovulmamanı sağlayan adamdı Gomis. Ve hala birçok forvetten çok daha iyi iş çıkarıyor ki, gittin 40'ına gelmiş adamı aldın getirdin. Bu adamı küstürüp bir kenara atmanın mantığı yok.

Icardi Okan Burugu omuzlarinda tasiyor!

Iste sampiyonlugun sirri burdan geciyor. Helal olsun hocam sana uzun yillar bu takimda kal

Iyi topçu, iyi insan,iyi hoca yolun açık olsun,nice nice başarılara hep birlikte.

Eline, emeğine sağlık Okan Hocam. Büyük takım tecrüben olmamana rağmen, Icardi başta olmak üzere yıldızlarla dolu kadroyu çok iyi yönettin ve ilk sezonunda mutlu sona ulaştın. Senden tek dileğim; Avrupada mücadele edebilmek için gerekli hamleleri yapman. Bu kadronun epey değişmesi gerekiyor fakat Icardi, Torreira ve mümkünse Nelsson kesinlikte takımda kalmalı.

çok büyük, en büyük, tek büyük. babaların, kurt hocalarin altında ezilir derken döve döve aldı şampiyonluğu. yeni bir 96-00 dominasyonu, o dominasyonun en önemli oyuncularından biri olan Okan hocaya çok yakışır. sendeyiz hocam. inşallah o dominasyonun ilk sampiyonlugudur bu şampiyonluk.

Gerçekten büyük bir iş başardı hoca tebrikler 👏

Nurtopu gibi yeni bir Terim'imiz oldu. Şikeciler deliriyor.

Okan Buruk Avrupai bir hoca, birincisi oyuncularla iletişimi belli ki çok iyi özellikle yıldız isimlere. Biz icardi'nin fanı olduk o da Okan hoca'nın. İkincisi yardımcı hocaların değerinin farkında bu konuda egosu yok gibi, bu sezon sayısını tam olarak bilmiyorum ama benim hatırladığım en çok duran toptan kafa golü bulduğumuz sezon olabilir. Ve son olarak yanlışta ısrar etmiyor hemen reaksiyon veriyor yenilikçi bir teknik Adam Gerçekten çok başarılı bir sezon geçiesi evet kadro iyiydi ve tek kulvarda yarışıyorduk ama lige bizim yaşanan adetle beraber neredeyse 3 tane sezon arası yaşadık bunu toparlamak kolay iş olmasa gerek ama asıl sınavını bu sezon verecek. Başakşehir 'le cl yaptıkları sezon gruplarda bence beklentilerin çok üstünde oynadılar fakat ligde bayır aşağı gittiler bunu iyi kontrol etmesi gerekiyor. Daha fazla rotasyon kullanıp, oyuncuları hazır tutması gerekecek.

Hocam benim.Anasinin ak sutu kadar hakkidir bu sampiyonluk.Gecen yaz daha adi bile gecmiyorken bizim gelecegimiz demistim senin icin ve sen bunu cok net kanitladin.

Ben adamci bir insan degilim.Cok sevdigim Fatih Terim’i,Ekrem Memnun’u,Ergin Ataman’i,Oktay Mahmuti’yi de yeri geldiginde yerden yere vururum.Allah korusun Okan Hoca biraz sallansa zaten gerekli elestirileri de yaparim ki sezon icinde de gelip burada bazi kazandigimiz maclardan sonra bile kendisinde gordugum yanlislari yazmistim.Dogrusu da budur cunku aslolan her zaman Galatasaray’dir.

Ama bu sezon Okan Buruk birkac macta yaptigi yanlislar haric kesinlikle yerden yere vurulmayi hak etmedi.Daha iyi bir teknik direktor performansi gosterilebilir mi bu ligde ? Sifirdan kurulan bir takimi geldigi ilk sezonda aslinda ligi domine ederek sampiyon yapmak muthis bir istir.Bunu yaparken de her oyuncusundan verim aldi.

Iyi ki bizimlesin Hocam.Insallah nice sampiyonluklar,kupalar kazanirsin Galatasarayimiz’da.

Sezon başında gelmesine karşı olanlardandım. Yabancı hocaya daha sıcak bakıyordum. Terim'den sonra yerli bir hocanın başarılı olabileceğine inanmıyordum. Sağolsun beni yanılttı.

Evet Anti Okancılar dökülmeye başlamış, adamın yetersizliği mi kaldı, büyük takım yönetemezcilği mi.kaldı ve eleştiride haddini aşan tipler sizleri unutmadık.hele ki bir moscow nickli bir şahsına münhasır arladaş vardı bu forum tarihi sizi de eksiye yazar...

Geri