Bu kadar oyunculara dokunamamis derken? Boey sezon başı kadroya alinmiyordu Onur bulut falan kovaliyorduk yerine, şuan geldiği nokta ortada. Abdülkerim, Anadolu kulübünden ligin en büyüğüne sıçradı, başkası olsa bu sicrayisi kaldıramazdı kalitesi ortada. Kazimcan ve adekugbe'nin hatta Taşdemir'in oynadığı süreçte verdiği katkıya falan hiç girmiyorum bile. Gelelim orta sahaya, Torreira ve Sergio'nun oynadığı top ortada. Adamların limitleri bu, Torreira dün akşam tek başına tarih yazdı sahada. Ne bekliyorsun sen? Torreira Sergio'nun goller atmasını, hatrickler yapmasını falan mı, seni ne tatmin edecek? İleri hatta hele hiç girmiyorum bile, Mertens ve İcardi sene başı geldiğinde herkes tatile geldi diyordu, şuan verdikleri katkı ortada. Rashica Kerem Yunus bunlara hiç girmiyorum. Midçö demişsin, sakatlanana kadar harika oynuyordu. sakatlıktan iyi dönmedi, 3 hafta önce de şampiyonluk golünü attı. Mata zaten hep aynıydı. Eyt bekliyor, takıma abilik yapsın diye alınmış biri. bunu Florya'ya yakın herkes söylüyor. Gomis'in faydası ortada, Gomis olmasa 15 puan eksik olurduk belki buda doğru. Ama takımın 2. kaptanı son duzlukte çıkacak ortaligi karıştıracak, şampiyonluğa yürüyen takımın havasını bozacak. Suclusu Okan Buruk olacak öyle mi? sen dümdüz anticilik yapıyorum diyemiyorsun da Gomis haklı diyorsun. Sampiyonluk gelince de şampiyon olduk diyip eleştirirsin hocayı. Yusuf Demir demişsin, yahu adamın geldiği ilk gün suratsizligi taaa havaalanında yapılan röportajdan belliydi. Pva-Kazimcan-Dubois rotasyonundan Taşdemir bile 11'e kapak attı derbilerde top oynadı, Yusuf Demir şu ortamda oynayamiyorsa bir zahmet gidin Yusuf'u eleştirin. vallahi inanilmazsiniz safi anticilik oynuyorsun şuan.