Ya yolun sonu görünüyor . Kendine gel.
Katılmıyorum. Kesinlikle onlar nitelik ve nicelik olarak bizden daha iyiler.Galatasaray Cevat Güler'le Hamza Hamzaoğlu'yla bile şampiyon olabilmiş bir camiadır. Hem de bu 2 sezonda fenerin kadrosu bizim kadromuzdan daha iyiydi. Bu sene fenerden Skriniar ve En-Nesyri hariç hiçbir adamlarını almam kadromuz bizim daha iyi. Ama rezil oyuncularımız da var geriye giden oyuncularımız da var. Maalesef o farkı koyamıyoruz bu sebepler yüzünden.
Ben de kadronun genişliği bakımından fenerin daha iyi olduğunu düşünüyorum ama kalite olarak aynı şeyi diyemem. Skriniar ve En-Nesyri (ki Osimhen varken ona da gerek yok) dışında hangi oyuncusunu bizim takımın ilk 11'ine koyabilirsin? Bizim takımın kalite anlamında bir eksikliği yok. Bizim takımın hoca problemi var. Ne oynayacağını bilmeyen, antrenmanları verimli geçmeyen bir takım, oyuncuların birbiriyle uyumsuzluğu vs. Hocanın çözmesi gereken problemler. 17/18 sezonundaki Rodrigues-Gomis işbirliği kaç sezondur göremiyoruz mesela. Takımın forvetini besleyecek oyuncumuz yok. Aslında var ama kullanamıyoruz. Osimhen'e top gelmedikten sonra adam ne yapabilir gidip topu orta sahadan alıp 10 kişiyi çalımlayıp gol mü atacak?Katılmıyorum. Kesinlikle onlar nitelik ve nicelik olarak bizden daha iyiler.
Okan hoca şampiyon olamazda gider zaten.
Fred, Oguz Aydin, Kostic, Tadic, Maximin, Talisca hepsi bizde ilk 11 oynarKatılmıyorum. Kesinlikle onlar nitelik ve nicelik olarak bizden daha iyiler.
Okan hoca şampiyon olamazda gider zaten.
Torreira - Lemina - Sara orta sahasına Fred olmaz bu sene iyi değil derbide iyiydi sadece.Fred, Oguz Aydin, Kostic, Tadic, Maximin, Talisca hepsi bizde ilk 11 oynar
Çalıştırdığın takımın adı Galatasaray .bunun farkında ol hocam .Akhisar, Rize, başakşehir, yılları geride kaldı. Şartlar o dönemlerdeki gibi değil bilmiş ol.Ya yolun sonu görünüyor . Kendine gel.