Okan Buruk

Galatasaray Cevat Güler'le Hamza Hamzaoğlu'yla bile şampiyon olabilmiş bir camiadır. Hem de bu 2 sezonda fenerin kadrosu bizim kadromuzdan daha iyiydi. Bu sene fenerden Skriniar ve En-Nesyri hariç hiçbir adamlarını almam kadromuz bizim daha iyi. Ama rezil oyuncularımız da var geriye giden oyuncularımız da var. Maalesef o farkı koyamıyoruz bu sebepler yüzünden.

Galatasaray Cevat Güler'le Hamza Hamzaoğlu'yla bile şampiyon olabilmiş bir camiadır. Hem de bu 2 sezonda fenerin kadrosu bizim kadromuzdan daha iyiydi. Bu sene fenerden Skriniar ve En-Nesyri hariç hiçbir adamlarını almam kadromuz bizim daha iyi. Ama rezil oyuncularımız da var geriye giden oyuncularımız da var. Maalesef o farkı koyamıyoruz bu sebepler yüzünden.
Katılmıyorum. Kesinlikle onlar nitelik ve nicelik olarak bizden daha iyiler.
Okan hoca şampiyon olamazda gider zaten.

Katılmıyorum. Kesinlikle onlar nitelik ve nicelik olarak bizden daha iyiler.
Okan hoca şampiyon olamazda gider zaten.
Ben de kadronun genişliği bakımından fenerin daha iyi olduğunu düşünüyorum ama kalite olarak aynı şeyi diyemem. Skriniar ve En-Nesyri (ki Osimhen varken ona da gerek yok) dışında hangi oyuncusunu bizim takımın ilk 11'ine koyabilirsin? Bizim takımın kalite anlamında bir eksikliği yok. Bizim takımın hoca problemi var. Ne oynayacağını bilmeyen, antrenmanları verimli geçmeyen bir takım, oyuncuların birbiriyle uyumsuzluğu vs. Hocanın çözmesi gereken problemler. 17/18 sezonundaki Rodrigues-Gomis işbirliği kaç sezondur göremiyoruz mesela. Takımın forvetini besleyecek oyuncumuz yok. Aslında var ama kullanamıyoruz. Osimhen'e top gelmedikten sonra adam ne yapabilir gidip topu orta sahadan alıp 10 kişiyi çalımlayıp gol mü atacak?

Hocanın kredisi kalmadı son 2 sezondur susuyorsak şampiyon yapıyor diye susuyoruz yoksa aldırdığı çöp oyuncuları, kötü futbolu, Avrupa'daki rezalet performansları unutmuyoruz tabii ki. Bu sene şampiyon olsak da gitmeli çünkü seneye Avrupa'da yine nal toplayacak bir takım görmek istemiyorum. Klopp futbola geri dönmek istiyormuş Erden Timur olsaydı getirebilirdi iyi bir proje ve vizyonla. Hatipoğlu gibi beceriksizlerin getireceği en iyi hoca İsmail Kartal falan olur.

Fred, Oguz Aydin, Kostic, Tadic, Maximin, Talisca hepsi bizde ilk 11 oynar
Torreira - Lemina - Sara orta sahasına Fred olmaz bu sene iyi değil derbide iyiydi sadece.

Oğuz iyi oyuncu ama Barış'ı kesmen lazım. Barış da yedek bekleyecek oyuncu değil.

Kostic Eren Elmalı'dan iyi oynamıyor. Belki birkaç fazla asist yapar başka da yok.

Tadic bu sene fenerlilerin en çok sövdüğü oyuncu. Mertens'den bile kötü durumda.

Maximin bal yapamayan arı. Takımda yeterince beyinsiz oyuncu var zaten.

Talisca bitik durumda tek yapabildiği şey uzaktan attığı şutlar. O paraya kaç senedir Araplarda oynayan adam alınmaz.

Dünyanın açık ara en kötü değişiklik yapan t.direktörü.

Öyle kibirli ve egoist ki; taraftarın aldırdığı Lemina’nın iyi çıkmasını hâlâ sindiremedi. Kendi aldırdığı kazma oyuncusunun ve prensinin kulübede oturması zoruna gitti. Durup dururken Lemina’yı çıkardı, Cuesta ve Kaan’ı soktu oyuna. Cuesta saçma sapan bir penaltıyla verdi maçı.

Az Alkmaar maçından sonra Okan hocanın açıklaması; "bir daha böyle bir Galatasaray izlemeyeceksiniz özür diliyorum"

O maçtan bu yana 5 maçta 1 galibiyet. Ve o galibiyet de zor bela alındı. Ben artık bu adamın verdiği sözlere de özürüne de inanmıyorum. Fatih hoca gelmeli takımı taraftarı silkelemeli, yeni bir ruh yeni bir motivasyonla kenetlenmeyle 5. yıldızı alırız. Sezon sonu da futbolu bilen Alman hoca şart.

Okan Hoca'nın yerinde olsam mübarek Ramazan ayı boyunca her gece Osimhen'in sağlığı ve formu için dua ederdim. Ben de sade bir Galatasaraylı olarak bunu yapıyorum. Çünkü başka da bir şansımız varmış gibi görünmüyor.

Twitterda fatih hocayla dalga gecer suratını oraya buraya şoplarsınız mevcut hocanıza cüce maymun fetöcü dersinz yani su yaptıgınızı bir fbli bjkli yapmamıstır.

Galatasaray taraftari kendi degerlerine cok haraket ediyor ve savunmuyor. Ne Fenerde nede BJKde böyle bisey var büyük bir sorun bu.